Posts Tagged ‘modan’

Fortuna deschide scorul în ultimul sfert de oră dar pierde la arădeni

Nou-promovata timișeană din Becicherecu Mic a fost nu departe de a se impune la finalul turului și a se apropia în ierarhie de gazdele mai bine clasate, însă arădenii au avut ultimul cuvânt printr-o răsturnare de scor în minutele de încheiere ale duelului de sâmbătă de la ora 14, la ultimul gong al sezonului de toamnă: CS Crişul Chişineu Criş – AS Fortuna Becicherecu Mic 2-1 (0-0).

The post Fortuna deschide scorul în ultimul sfert de oră dar pierde la arădeni appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ACS Dumbrăvița – Crișul Chișineu Criș 2-1 (0-0)

Fotografii realizate la meciul ACS Dumbrăvița – CS Crișul Chișineu Criș, jucat vineri de la ora 15 pe stadionul ”Ștefan Dobay” din localitate în etapa a VIII-a din seria vestică în Liga 3 și câștigat de gazdele în alb-verde cu 2-1 (0-0) prin golurile lui Dan Silaghi în minutul 72 și Florin Nanu în minutul 74, după ce alb-roșii arădeni deschideau scorul în minutul 48.

The post GALERIE FOTO. ACS Dumbrăvița – Crișul Chișineu Criș 2-1 (0-0) appeared first on sporttim.ro.

Adrian Abrudan (Crișul Chișineu Criș): ”Nu pierdeam niciodată dacă nu aveam probleme cu accidentările. În cel mai rău caz, un egal era cel mai echitabil”

Merituoasa nou-promovată CS Crișul Chișineu Criș a pierdut astăzi în premieră în Liga 3, abia în etapa a VIII-a, la limită după ce a condus prin a deschide scorul puțin după pauză, totul pe fondul unei prestații superioare gazdei ACS Dumbrăvița, care a răsturnat însă scorul din scurt, în minutele 72 și 74, păstrându-și procentajul maxim de puncte pe arena ”Ștefan Dobay”. La final, antrenorul arădenilor învinși, Adrian Abrudan, a deplâns accidentările suferite de fundașul Pavel și marcatorul Modan.

The post Adrian Abrudan (Crișul Chișineu Criș): ”Nu pierdeam niciodată dacă nu aveam probleme cu accidentările. În cel mai rău caz, un egal era cel mai echitabil” appeared first on sporttim.ro.

„Dublă” și în haine noi pentru golgheterul Modan: „Am arătat că suntem cei mai buni”

Articolul „Dublă” și în haine noi pentru golgheterul Modan: „Am arătat că suntem cei mai buni” apare prima dată în sportarad.

Scântei interne la primul pas greșit al liderului: ACS Socodor – Crișul Chișineu Criș 1-1

Articolul Scântei interne la primul pas greșit al liderului: ACS Socodor – Crișul Chișineu Criș 1-1 apare prima dată în sportarad.

Criș și Sântana joacă cu titlul de campioană de toamnă pe masă. Modan – Capătă, ce duel la vârful clasamentului golgheterilor Ligii a 4-a!

Articolul Criș și Sântana joacă cu titlul de campioană de toamnă pe masă. Modan – Capătă, ce duel la vârful clasamentului golgheterilor Ligii a 4-a! apare prima dată în sportarad 2017.

Au încălecat și al șaselea „val”: Crișul Chișineu-Criș – CS Glogovăț 3-0

Articolul Au încălecat și al șaselea „val”: Crișul Chișineu-Criș – CS Glogovăț 3-0 apare prima dată în sportarad 2017.

Modan l-a luat „locotenent” pe Hosu: Crișul Chișineu Criș – Victoria Nădlac 6-0

Articolul Modan l-a luat „locotenent” pe Hosu: Crișul Chișineu Criș – Victoria Nădlac 6-0 apare prima dată în sportarad 2017.

Modan a simplificat lucrurile: Cetate Săvârșin – Crișul Chișineu Criș 1-6

Articolul Modan a simplificat lucrurile: Cetate Săvârșin – Crișul Chișineu Criș 1-6 apare prima dată în sportarad 2017.