Posts Tagged ‘Motreanu’

Detalii

Naționala U 21 a României a reușit o performanță la care puțini se așteptau, mai ales dacă ținem cont de grupa din care a făcut parte, alături de Franța, Anglia și Croația. Tinerii jucători români au ajuns în semifinalele turneului, …

The post Detalii appeared first on sporttim.ro.

Detalii

Naționala U 21 a României a reușit o performanță la care puțini se așteptau, mai ales dacă ținem cont de grupa din care a făcut parte, alături de Franța, Anglia și Croația. Tinerii jucători români au ajuns în semifinalele turneului, urmând să întâlnească selecționata Germaniei, considerată cea mai puternică echipă a turneului. Evoluția rezultatelor de până acum dau speranțe îndreptățite reprezentativei României de a obține și de această dată un rezultat remarcabil.

The post Detalii appeared first on sporttim.ro.

Valeriu Răchită (ACS Poli): ”Știu mai multe despre Ripensia decât despre echipa mea, vor fi 7-8 noi în primul 11. Cu un succes ne-am mări șansele cu 3%, iar așa, din 3% în 3%…”

Valeriu Răchită s-a referit astăzi de la ora 12:30 la jocul ACS Poli – Ripensia, programat sâmbătă de la ora 11 pe terenul ”Electrica” la reluarea returului în Liga 2, meci cu ocazia căruia va debuta oficial pe banca tehnică a alb-violeților timișoreni de pe locul 20 în eșalonul secund.

The post Valeriu Răchită (ACS Poli): ”Știu mai multe despre Ripensia decât despre echipa mea, vor fi 7-8 noi în primul 11. Cu un succes ne-am mări șansele cu 3%, iar așa, din 3% în 3%…” appeared first on sporttim.ro.