Posts Tagged ‘Municipiu’

CFR la primul succes, Juventus, de la 10-0 afară la 2-3 acasă

Liga a șasea locală a continuat săptămâna aceasta cu etapa a VI-a, în care, în Seria I, liderul ASU Politehnica II a stat dar păstrează un punct avans în ierarhie faţă de ocupanta locului secund, CSŞ Bega Timişoara, învingătoare pe teren propriu cu… ”două seturi la zero” cu CS Timişul Şag II.

The post CFR la primul succes, Juventus, de la 10-0 afară la 2-3 acasă appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timișoara: rezultate, marcatori + GALERIE FOTO: Atletico – Electrometal 3-6

Liga a șasea locală a continuat săptămâna aceasta cu runda de la mijlocul turului, etapa a V-a, în care s-au consemnat rezultate cu 9, zece sau 13 goluri marcate pe meci. Succinte amănunte…

The post Campionatul Municipal Timișoara: rezultate, marcatori + GALERIE FOTO: Atletico – Electrometal 3-6 appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ASU Politehnica II – CSȘ Bega 2-0 (2-0), ”dublă” Cristodulo în două minute în ”Municipal” Timișoara

A demarat și cea de-a cincea rundă a ligii a șasea locale, Campionatul Municipal Timișoara, astăzi jucându-se două meciuri din Seria I, și anume ACS Kids Sânmihaiu Român – Juventus Timişoara 0-10 și ASU Politehnica II – CSŞ Bega 2-0 (2-0), urmând ca restul partidelor din cele două grupe să se desfășoare în următoarele trei zile. Dar iată câteva amănunte și fotografii de la întâlnirea alb-violeților cu albastru-galbenii…

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica II – CSȘ Bega 2-0 (2-0), ”dublă” Cristodulo în două minute în ”Municipal” Timișoara appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timişoara: etapa a III-a

În această săptămână s-a derulat cea de-a treia rundă în cele două serii ale eşalonului șase local, Campionatul Municipal Timișoara, pe durata a patru zile. Iată câteva detalii şi marcatorii…

The post Campionatul Municipal Timişoara: etapa a III-a appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timişoara: etapa a III-a

În această săptămână s-a derulat cea de-a treia rundă în cele două serii ale eşalonului șase local, Campionatul Municipal Timișoara, pe durata a patru zile. Iată câteva detalii şi marcatorii…

The post Campionatul Municipal Timişoara: etapa a III-a appeared first on sporttim.ro.

Lefter îi lasă pe toți în pagubă: meci de fotbal cu durata de 78 de minute, în Campionatul Municipal Timișoara

Astăzi a demarat cea de-a doua etapă a noului sezon în Campionatul Municipal Timișoara, liga a VI-a locală, prin trei meciuri disputate în această după-amiază, unul însă în variantă prescurtată.

The post Lefter îi lasă pe toți în pagubă: meci de fotbal cu durata de 78 de minute, în Campionatul Municipal Timișoara appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. Atletico îl transferă pe Paul Codrea. Succes cu 3-2 în etapa I: Campionatul Municipal Timișoara

Campionatul Municipal Timișoara a început săptămâna aceasta prin jocurile etapei I din ediția 2018-2019, un meci din runda inaugurală fiind amânat. Dar iată câteva rezultate şi marcatorii câtorva meciuri, cu succinte detalii. Plus o galerie foto…

The post GALERIE FOTO. Atletico îl transferă pe Paul Codrea. Succes cu 3-2 în etapa I: Campionatul Municipal Timișoara appeared first on sporttim.ro.

FOTO. AS Electrometal – AS Albina 6-2 (1-1)

Caravana Campionatului Municipal Timișoara a pornit la drum la începutul acestei săptămâni în noua ediție 2018-2019 nu doar în Seria I a competiției, ci și în Seria a II-a, printr-un prim meci, în care gazdele s-au desprins la scor după pauză: AS Electrometal – AS Albina 6-2 (1-1). Iată câteva fotografii și succinte amănunte…

The post FOTO. AS Electrometal – AS Albina 6-2 (1-1) appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timişoara. FOTO: ASU Politehnica II – ACS Kids Sânmihaiu Român 8-0 (3-0)

De la 8 goluri în sus s-au marcat în primele meciuri jucate în noua ediție a Campionatului Municipal Timișoara, chiar zece luni în partida CFR Timişoara – ACS FC Juventus 2-8, norma zilei de marți fiind opt, Electrometal – AS Albina 6-2 și ASU Politehnica II – ACS Kids Sânmihaiu Român 8-0 (3-0). Iar celelalte întâlniri se vor desfășura în următoarele trei zile, cu menţiunea că din această nouă campanie în ”Municipal” se pot efectua până la 5 schimbări.

The post Campionatul Municipal Timişoara. FOTO: ASU Politehnica II – ACS Kids Sânmihaiu Român 8-0 (3-0) appeared first on sporttim.ro.

Zece echipe în Seria 2 dar numai 7 în Seria 1 la startul Campionatului Municipal Timișoara. Retrageri…

În această săptămână demarează şi ediția 2018-2019 în eșalonul șase local, Campionatul Municipal Timișoara, tot cu două serii la activ. Iată programul rundei inaugurale, rezultatele și ierarhiile urmând a fi inserate în coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

The post Zece echipe în Seria 2 dar numai 7 în Seria 1 la startul Campionatului Municipal Timișoara. Retrageri… appeared first on sporttim.ro.