Posts Tagged ‘Municipiu’

Campionatul Municipal Lugoj: CS Bega Belinţ – VHP Pădureni 4-1 (3-0) + FOTO

Prima clasată în Campionatul Municipal Lugoj a câștigat duelul direct la vârf cu ocupanta poziției secunde, după ce s-a desprins încă din prima repriză a jocului de duminică de la ora 11, din etapa a XXI-a: CS Bega Belinţ – VHP Pădureni 4-1 (3-0).

The post Campionatul Municipal Lugoj: CS Bega Belinţ – VHP Pădureni 4-1 (3-0) + FOTO appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Lugoj: CS Bega Belinţ – VHP Pădureni 4-1 (3-0) + FOTO

Prima clasată în Campionatul Municipal Lugoj a câștigat duelul direct la vârf cu ocupanta poziției secunde, după ce s-a desprins încă din prima repriză a jocului de duminică de la ora 11, din etapa a XXI-a: CS Bega Belinţ – VHP Pădureni 4-1 (3-0).

The post Campionatul Municipal Lugoj: CS Bega Belinţ – VHP Pădureni 4-1 (3-0) + FOTO appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timișoara: ASU Politehnica II nou lider în Seria I + FOTO: Atletico – Albina 2-4 (2-1)

În această săptămână s-a derulat cea de-a patra etapă din retur în eșalonul șase local, Campionatul Municipal Timișoara, dar și ultima înaintea Sfintelor Sărbători. Următoarea rundă, în prima săptămână din mai. Dar iată rezultatele și fotografii de la ACS Atletico Timişoara – AS Albina 2-4 (2-1)…

The post Campionatul Municipal Timișoara: ASU Politehnica II nou lider în Seria I + FOTO: Atletico – Albina 2-4 (2-1) appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timișoara: rezultate, marcatori

În această săptămână s-a derulat cea de-a treia etapă din retur în eșalonul șase local, Campionatul Municipal Timișoara, rundă știrbită dat fiind două meciuri la care oaspeţii nu s-au prezentat…

The post Campionatul Municipal Timișoara: rezultate, marcatori appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timişoara: rezultate și marcatori din etapele 9 și 12 + FOTO: Atletico – Unirea II 0-4

În această săptămână s-a derulat cea de-a doua etapă din retur în eșalonul șase local, Campionatul Municipal Timișoara.

The post Campionatul Municipal Timişoara: rezultate și marcatori din etapele 9 și 12 + FOTO: Atletico – Unirea II 0-4 appeared first on sporttim.ro.

În Campionatul Municipal Lugoj, jocuri la care observatorul de arbitri este înlocuit cu un arbitru asistent în tur

În Campionatul Municipal Lugoj, care a suferit în actualul sezon retragerea din întrecere a unor cluburi, și anume AS Micro I și liderul AS Coșteiu, s-a consemnat în ultimele runde din luna martie și absența unui observator de arbitri, delegat la meciuri din etapele a 17-a și a 18-a, dar înlocuit în rolul său de o altă persoană, care a activat în cursul turului ca arbitru asistent. 

The post În Campionatul Municipal Lugoj, jocuri la care observatorul de arbitri este înlocuit cu un arbitru asistent în tur appeared first on sporttim.ro.

AS Coşteiu iernează în fotoliul de lider în Campionatul Municipal Lugoj

Campionatul Municipal Lugoj, de la nivelul eșalonului șase, a completat parcursul din sezonul de toamnă cu ultima etapă a turului, desfășurată la sfârșitul acestei săptămâni, cu excepția meciurilor AS Cladova – Belinţ şi Racoviţa – Pădureni, care au fost reprogramate şi se vor juca probabil duminica viitoare.

The post AS Coşteiu iernează în fotoliul de lider în Campionatul Municipal Lugoj appeared first on sporttim.ro.

Liderul din ”Municipalul” lugojean, AS Coșteiu, ținut în șah acasă de AS Micro I Lugoj 2

Nu chiar toate competițiile fotbalului ”mic” județean s-au încheiat deja, excepție făcând Campionatul Municipal Lugoj, de la nivelul eșalonului șase, continuat în luna decembrie prin ultimele două etape ale turului, dintre care una s-a derulat de Ziua Națională și duminică, iar căderea de cortină, runda a XV-a, duminica viitoare, pe 9 decembrie.

The post Liderul din ”Municipalul” lugojean, AS Coșteiu, ținut în șah acasă de AS Micro I Lugoj 2 appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timişoara, Seria a II-a: Electrometal, campioană de toamnă

Runda finală a turului în liga a șasea locală, Campionatul Municipal Timișoara, a tras astăzi cortina peste etapele sezonului de toamnă, din care a mai rămas de disputat un singur meci, reprogramat din cadrul etapei întâi şi care se va juca miercuri de la ora 15, pe terenul din Chişoda, între Srbianca Giuchici și ACS FC Chişoda.

The post Campionatul Municipal Timişoara, Seria a II-a: Electrometal, campioană de toamnă appeared first on sporttim.ro.

FOTO. Start în ultima etapă din tur: ACS FC Chişoda – AS Albina 3-5 (3-3) în Campionatul Municipal Timișoara

Runda finală a turului în liga a șasea locală, Campionatul Municipal Timișoara, a debutat astăzi de la ora 15 pe terenul din Chişoda, cu primul joc al etapei a IX-a din Seria a II-a, între fotbaliștii Chişodei şi cei din …

The post FOTO. Start în ultima etapă din tur: ACS FC Chişoda – AS Albina 3-5 (3-3) în Campionatul Municipal Timișoara appeared first on sporttim.ro.