Posts Tagged ‘național sebiș’

Au dispus clar de vicecampioana Timișului în plin proces de formare: Național Sebiș – SC Murani Carani 3-0

Articolul Au dispus clar de vicecampioana Timișului în plin proces de formare: Național Sebiș – SC Murani Carani 3-0 apare prima dată în sportarad.

Sebișul s-a reunit în 12 jucători sub comanda lui Dănuț Șomcherechi: Szekely, Lang și Toriște – cele mai cunoscute nume

Articolul Sebișul s-a reunit în 12 jucători sub comanda lui Dănuț Șomcherechi: Szekely, Lang și Toriște – cele mai cunoscute nume apare prima dată în sportarad.

Șomcherechi, „uns” oficial antrenor la Sebiș! Demetrescu: „Îl simțim dornic de muncă și afirmare!”

Articolul Șomcherechi, „uns” oficial antrenor la Sebiș! Demetrescu: „Îl simțim dornic de muncă și afirmare!” apare prima dată în sportarad.

Șomcherechi, „uns” oficial antrenor la Sebiș! Demetrescu: „Îl simțim dornic de muncă și afirmare!”

Articolul Șomcherechi, „uns” oficial antrenor la Sebiș! Demetrescu: „Îl simțim dornic de muncă și afirmare!” apare prima dată în sportarad.

În proporție mare, Şomcherechi va fi alegerea Sebișului pentru banca tehnică: „Nu vin la plimbare în județul Arad, vreau să facem performanță”

Articolul În proporție mare, Şomcherechi va fi alegerea Sebișului pentru banca tehnică: „Nu vin la plimbare în județul Arad, vreau să facem performanță” apare prima dată în sportarad.

Todea s-a despărțit de Național Sebiș și ar putea ajunge lângă Pustai pe banca Dunării Călărași

Articolul Todea s-a despărțit de Național Sebiș și ar putea ajunge lângă Pustai pe banca Dunării Călărași apare prima dată în sportarad.

Edi Cornea a ajuns în sfârșit la Sebiș, juniorul Mario Codrea a semnat și el cu Naționalul

Articolul Edi Cornea a ajuns în sfârșit la Sebiș, juniorul Mario Codrea a semnat și el cu Naționalul apare prima dată în sportarad.

Sebișul ține de Todea, dar când se mișcă cu adevărat lucrurile? „Ca în fiecare an, vrem să ne batem la un loc pe podium”

Articolul Sebișul ține de Todea, dar când se mișcă cu adevărat lucrurile? „Ca în fiecare an, vrem să ne batem la un loc pe podium” apare prima dată în sportarad.

Todea, dorit și mai departe pe banca Sebișului: „Când echipa s-a legat, nu ne-a mai bătut nimeni. Încercăm să avem o colaborare mai strânsă cu UTA”

Articolul Todea, dorit și mai departe pe banca Sebișului: „Când echipa s-a legat, nu ne-a mai bătut nimeni. Încercăm să avem o colaborare mai strânsă cu UTA” apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga 3-a, ora 18.00: Crișul – Alba Iulia, Lipova – Ghiroda, Cermei – Cugir și Ocna Mureș – Sebiș

Articolul Livetext Liga 3-a, ora 18.00: Crișul – Alba Iulia, Lipova – Ghiroda, Cermei – Cugir și Ocna Mureș – Sebiș apare prima dată în sportarad.