Posts Tagged ‘Nicolae Grigorescu’

Observel ”Cu lupa pe ei…”: XXVIII. Atmosferă “de la caz la caz” în AJF Timiș. În “echipa cât o țară” e de fapt… fiecare pentru el!

Observel rămâne ”Cu lupa pe ei…”, aplecată pentru a 28-a oară asupra activității AJF Timiș. Rubrica, pe coloana dreaptă din pagina I în Sporttim.

The post Observel ”Cu lupa pe ei…”: XXVIII. Atmosferă “de la caz la caz” în AJF Timiș. În “echipa cât o țară” e de fapt… fiecare pentru el! appeared first on sporttim.ro.

Nicolae Grigorescu, infractor condamnat, dar… imaculat și delegat!!!

Observel rămâne ”Cu lupa pe ei…”: XXV.

The post Nicolae Grigorescu, infractor condamnat, dar… imaculat și delegat!!! appeared first on sporttim.ro.

S-a activat “Principiul dominoului” la AJF Timiș? ”Cu lupa pe ei…” (XXI)

S-au scurs aproape 4 luni de când nu s-a mai jucat nici un meci oficial sub egida AJF Timiș, prilej de reflecție vizavi de cele derulate în ultimii ani în activitatea acestui for. Ferm pe poziții, Observel a rămas ”Cu lupa pe ei…”, astăzi la cel de-al XXI-lea episod.

The post S-a activat “Principiul dominoului” la AJF Timiș? ”Cu lupa pe ei…” (XXI) appeared first on sporttim.ro.

Grigorescu, condamnat

Nicolae Grigorescu, în ultimii ani în fruntea Comisiei Județene de Arbitri Timiș, a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

The post Grigorescu, condamnat appeared first on sporttim.ro.

“Incompatibilitatea” – o practică curentă la AJF Timiș. ”Cu lupa pe ei…” (XX)

Pas cu pas Observel a mai atins o nouă ”bornă aniversară“! Cea cu numărul 20. Practic, de 20 de săptămâni îi tot ”țintește“ cu ”lumina reflectorului“ pe gășcarii ocupanți ai sediului de pe str. Pop de Băsești nr. 43.

The post “Incompatibilitatea” – o practică curentă la AJF Timiș. ”Cu lupa pe ei…” (XX) appeared first on sporttim.ro.

“Cuvintele de ordine” la AJF Timiș: Pentru că așa vrem și pentru că putem!!!

Observel semnează ”Cu lupa pe ei…”, la cel de-al XIX-lea episod. 

The post “Cuvintele de ordine” la AJF Timiș: Pentru că așa vrem și pentru că putem!!! appeared first on sporttim.ro.

”Cu lupa pe ei”, inaugurare: ”Obligatorii, nu opționale”

Acum, la ora unei stări acute, nouă strângere incrementală a șurubului, ceva mai vizibilă fie și pentru neinițiați, deja nu mai are rost chiar deloc a mai semnala ceea ce se puncta constant ca avertizare în aceste pagini și-acum 10 ani, și la startul celui în curs, pe seama unei stări cronice a omenirii complăcute pe pilot automat, deturnată în ignoranța ei și captivă prin posedare unui cult satanic, așa încât distracția cu ceva nou ar prinde mai bine. Intră în scenă Observel, cu tot cu detectorul din dotare, ”Cu lupa pe ei”, iar la capătul consemnării inaugurale, ”Obligatorii, nu opționale”, trage concluzia de cuviință privitoare la membrii afiliați ai FRF.   

The post ”Cu lupa pe ei”, inaugurare: ”Obligatorii, nu opționale” appeared first on sporttim.ro.

Grigorescu, între cei 5 observatori prezenți la ședința Comisiei Județene de Arbitraj Timiș

Într-o nouă săptămână delicată, în care a fost suspendat din competiții de către FRF în baza inculpării sale într-un dosar penal, Nicolae Grigorescu a fost totuși prezent joi la ședința Comisiei Județene de Arbitraj Timiș, în rândul unui număr foarte restrâns de observatori din fotbalul județean, la reuniune mai participând și Avram, Făniță, Popa și Trancă.

The post Grigorescu, între cei 5 observatori prezenți la ședința Comisiei Județene de Arbitraj Timiș appeared first on sporttim.ro.

Nici un arbitru din Timiș în programul ”Cavalerii viitorului 3”, selectați pentru participarea la cursurile de iarnă împreună cu Liga 3. Ce mai moștenire lăsată…

Absolut nici un arbitru sau un arbitru asistent din partea Comisiei Județene de Arbitraj Timiș nu va participa luna aceasta la Mogoșoaia în programul ”Cavalerii viitorului 3”, selectați pentru participarea la cursurile seminarului de iarnă pentru Liga 3, rezervat arbitrilor, arbitrilor asistenți și observatorilor de arbitri din eșalonul terț, conform informării publicate de Comisia Centrală a Arbitrilor pe site-ul oficial www.frf-cca.ro. Arbitri și arbitri asistenți din 26 de județe sunt pe lista pentru ”Cavalerii viitorului 3”, însă nu și din Timiș, o implicită întrebare firească vizând viitorul acestei branșe în cel mai vestic județ al țării. Și care ar fi oare moștenirea lăsată de Nicolae Grigorescu la CJA Timiș în ceea ce privește ”noile valuri”, interogație adițională la ora suspendării sale de către FRF din toate competițiile, în lumina inculpării sale în justiție.

The post Nici un arbitru din Timiș în programul ”Cavalerii viitorului 3”, selectați pentru participarea la cursurile de iarnă împreună cu Liga 3. Ce mai moștenire lăsată… appeared first on sporttim.ro.

AJF Timiș, una în înscrisurile de pe frf-ajf, alta în realitate. Inadvertențe, incompatibilități

Înscrisuri conform publicării pe www.frf-ajf.ro, așadar accesibile prin intermediul mediului online, nu sunt probate în toate cazurile de realitatea factuală, semne de întrebare în dreptul AJF Timiș. Bântuită de mari, mari nori negri, sub spectrul cărora cele de mai jos sunt chiar bagatele, spunând totuși destule…

The post AJF Timiș, una în înscrisurile de pe frf-ajf, alta în realitate. Inadvertențe, incompatibilități appeared first on sporttim.ro.