Posts Tagged ‘Nicolae Grigorescu’

Grigorescu, între cei 5 observatori prezenți la ședința Comisiei Județene de Arbitraj Timiș

Într-o nouă săptămână delicată, în care a fost suspendat din competiții de către FRF în baza inculpării sale într-un dosar penal, Nicolae Grigorescu a fost totuși prezent joi la ședința Comisiei Județene de Arbitraj Timiș, în rândul unui număr foarte restrâns de observatori din fotbalul județean, la reuniune mai participând și Avram, Făniță, Popa și Trancă.

The post Grigorescu, între cei 5 observatori prezenți la ședința Comisiei Județene de Arbitraj Timiș appeared first on sporttim.ro.

Nici un arbitru din Timiș în programul ”Cavalerii viitorului 3”, selectați pentru participarea la cursurile de iarnă împreună cu Liga 3. Ce mai moștenire lăsată…

Absolut nici un arbitru sau un arbitru asistent din partea Comisiei Județene de Arbitraj Timiș nu va participa luna aceasta la Mogoșoaia în programul ”Cavalerii viitorului 3”, selectați pentru participarea la cursurile seminarului de iarnă pentru Liga 3, rezervat arbitrilor, arbitrilor asistenți și observatorilor de arbitri din eșalonul terț, conform informării publicate de Comisia Centrală a Arbitrilor pe site-ul oficial www.frf-cca.ro. Arbitri și arbitri asistenți din 26 de județe sunt pe lista pentru ”Cavalerii viitorului 3”, însă nu și din Timiș, o implicită întrebare firească vizând viitorul acestei branșe în cel mai vestic județ al țării. Și care ar fi oare moștenirea lăsată de Nicolae Grigorescu la CJA Timiș în ceea ce privește ”noile valuri”, interogație adițională la ora suspendării sale de către FRF din toate competițiile, în lumina inculpării sale în justiție.

The post Nici un arbitru din Timiș în programul ”Cavalerii viitorului 3”, selectați pentru participarea la cursurile de iarnă împreună cu Liga 3. Ce mai moștenire lăsată… appeared first on sporttim.ro.

AJF Timiș, una în înscrisurile de pe frf-ajf, alta în realitate. Inadvertențe, incompatibilități

Înscrisuri conform publicării pe www.frf-ajf.ro, așadar accesibile prin intermediul mediului online, nu sunt probate în toate cazurile de realitatea factuală, semne de întrebare în dreptul AJF Timiș. Bântuită de mari, mari nori negri, sub spectrul cărora cele de mai jos sunt chiar bagatele, spunând totuși destule…

The post AJF Timiș, una în înscrisurile de pe frf-ajf, alta în realitate. Inadvertențe, incompatibilități appeared first on sporttim.ro.

Iorgulescu trebuie să se retragă de la cârma LPF, Grigorescu n-ar mai trebui delegat

Gino Iorgulescu n-a excelat nici pe departe în calitate de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, funcție pentru care oricum mai nimic nu-l recomanda cu adevărat, iar la ora actuală, cu atât mai mult, în lumina tragediei provocate cu inconștiență de fiul său, n-ar mai avea ce căuta într-un asemenea rol, îndeplinirea atribuțiilor ce-i revin în post fiind fără doar și poate influențată negativ de inevitabila diminuare a puterii de muncă și a capacității de luare a decizilor adecvate în plan profesional, indusă de o bruiere a lucidității și discernământului, efecte în plan psihologic ale implacabilei stări emoționale apăsătoare cu care se confruntă deja de zile bune. Nu-i om cu un tânăr fiu agățându-se de viață pe patul de spital dar și cu conștiința încărcată indirect de inconștiența propriei ordasle prin uciderea unui semen, și care să poată activa la parametri normali și în continuare, respectiv să mai rămână același și pe mai departe. Imposibilități.

The post Iorgulescu trebuie să se retragă de la cârma LPF, Grigorescu n-ar mai trebui delegat appeared first on sporttim.ro.

Picturi din secolele XIX și XX, aflate în colecția Muzeului Național Brukenthal, la Muzeul de Istorie din Suceava

Între 12 aprilie și 30 iunie, la Muzeul de Istorie din Suceava va fi deschisă o importantă expoziție de pictură. Expoziția denumită „Pagini de artă românească” conține lucrări din secolele XIX și XX, aflate în colecția Muzeului Național Brukenthal din …

Campionatul Județean Timiș: etapa a XI-a

O nouă etapă în liga a V-a timișeană, runda a XI-a din turul sezonului în curs, în urma căreia liderii din cele trei serii continuă să-și păstreze primul loc, fiind vorba despre CS Comloşu Mare, Progresul Gătaia și CS Phoenix Buziaş.

The post Campionatul Județean Timiș: etapa a XI-a appeared first on sporttim.ro.

Portretul zilei cu Gogu Neagoe : Nicolae Grigorescu

Nicolae Grigorescu , pictor Născut:15 mai 1838 Pitaru, România Decedat 21 iulie 1907 (69 de ani) Câmpina, România Părinți: Ion și Ruxandra Grigorescu Frați și surori: Maria, Elena, Gheorghe și încă trei Căsătorit :cu Maria Dáncs Copii: Gheorghe Grigorescu Cetățenie:România , oraș :Câmpina Ocupație: pictor La vârsta de doar zece ani, Nicolae Grigorescu a intrat […]