Posts Tagged ‘observator’

Atenție! UEFA nu permite „derapaje” ale oficialilor în relația cu presa! FRF permite?!? Da! Și se „adună general”!

După trecerea prin Europa, care a făcut încă o „victimă” pentru fotbalul nostru – FC Botoșani – cel puțin la fel de rușinoasă, dacă nu chiar mai mult decât Universitatea Craiova, mioriticii federali au revenit la „obiceiurile străbune” și continuă operațiunea ”mită pentru voturi”!

The post Atenție! UEFA nu permite „derapaje” ale oficialilor în relația cu presa! FRF permite?!? Da! Și se „adună general”! appeared first on sporttim.ro.

Recunoaștere oficială. Marian Ivan, cetățean de onoare la Bragadiru

Marian Ivan, fost component al naționalei României la World Cup 94 și actual observator LPF, a devenit săptămâna trecută cetățean de onoare al orașului Bragadiru, locul unde s-a născut pe 1 iunie 1969. La vârsta de 10 ani a plecat la Centrul de Copii și Juniori de la Steaua, unde a fost coleg, printre alții, cu Ilie Dumitrescu și Cosmin Citeste mai departe

Adunarea Generală, o formalitate? Deloc!

Într-o mână cu regulamentele, în cealaltă cu lupa, Observel punctează esențialul și în ceea ce privește Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal. Așadar, cea de-a parta consemnare ”Cu lupa pe ei…”

The post Adunarea Generală, o formalitate? Deloc! appeared first on sporttim.ro.

”Cu lupa pe ei”, inaugurare: ”Obligatorii, nu opționale”

Acum, la ora unei stări acute, nouă strângere incrementală a șurubului, ceva mai vizibilă fie și pentru neinițiați, deja nu mai are rost chiar deloc a mai semnala ceea ce se puncta constant ca avertizare în aceste pagini și-acum 10 ani, și la startul celui în curs, pe seama unei stări cronice a omenirii complăcute pe pilot automat, deturnată în ignoranța ei și captivă prin posedare unui cult satanic, așa încât distracția cu ceva nou ar prinde mai bine. Intră în scenă Observel, cu tot cu detectorul din dotare, ”Cu lupa pe ei”, iar la capătul consemnării inaugurale, ”Obligatorii, nu opționale”, trage concluzia de cuviință privitoare la membrii afiliați ai FRF.   

The post ”Cu lupa pe ei”, inaugurare: ”Obligatorii, nu opționale” appeared first on sporttim.ro.

Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1, după 17 ani: «Nu voi accepta situații impuse»

Andreea Berecleanu părăsește pupitrul Observatorului și încheie colaborarea cu Antena 1, după 17 ani în care publicul a văzut-o pe micile ecrane. Printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, știrista a dat de înțeles că din cauza neînțelegerilo…

Alexandru Tudor va îndeplini rolul de observator de arbitri

Înaintea reluării campionatului, pe lista observatorilor de arbitri la Liga 1 au fost adăugate două nume noi. În precedenta ședință a Comisiei Centrale a Arbitrilor, s-a aprobat ca pe lista observatorilor Vasile Bratu să îl înlocuiască pe George Ionescu, retras la vârsta de 70 de ani, iar Alexandru Tudor să fie și el cooptat. Decizia […]

Observații astronomice cu telescoape performante pentru lugojeni! Eveniment pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor

Pasionatii de astronomie si cei curiosi sa admire stelele pe bolta cereasca sunt invitati sa participe sambata, 19 mai 2018, la o actiune ce va avea loc pe platoul Casei

Meci oficial de campionat în Municipal, devenit… amical: AS Seceani II – UVT 0-5. FOTO

Campionatul Municipal Timişoara avea inclus în programul zilei inaugurale a ultimei etape a turului în Seria I și un meci între AS Seceani II, penultima clasată, și CSU Universitatea de Vest din Timişoara, a doua în ierarhie, dar astăzi s-a mai jucat doar cu caracter amical, și asta la insistența echipelor, dornice de a-și măsura forțele, căci o decizie luată înaintea partidei de delegații AJF Timiș a agățat-o în cui pe linia sa oficială.

The post Meci oficial de campionat în Municipal, devenit… amical: AS Seceani II – UVT 0-5. FOTO appeared first on sporttim.ro.

Criza numerică și valorică din arbitrajul timișean influențează întrecerile încă din startul sezonului. Ecouri din ”Promoție”

Un nou sezon competițional, alte semnale din partea unor protagoniști din ”fotbalul mic” timișean, așadar aceeași veche poveste. Spinosul subiect al arbitrajului înțeapă din nou încă din capul locului iar un exemplu sub forma remarcilor răzbătând după un meci de la nivelul 6 al categoriei ”Promoție” poate fi suficient de sugestiv și cu acoperire în lumina unei imagini de ansamblu dominate de criza numerică și valorică din sectorul împărțitorilor dreptății pe plan județean.

The post Criza numerică și valorică din arbitrajul timișean influențează întrecerile încă din startul sezonului. Ecouri din ”Promoție” appeared first on sporttim.ro.