Posts Tagged ‘pacurar’

Liga 2. UTA câștigă afară după 70 de zile și strică debutul lui Petre la Foresta

Ultima sâmbătă din octombrie a adus primele semne tipice ale fotbalului românesc în varianta sezonului rece prin prisma deteriorării calității suprafețelor de joc, cea de la Ghermănești fiind chiar impracticabilă, iar primele 7 meciuri ale rundei a XIV-a în Liga 2, derulate de la ora 11, au consemnat un echilibru în raportul de forțe gazde-oaspeți, victoriile fiind împărțite iar cele mai multe fiind remizele, trei, cu mențiunea că întâlnirea Ripensia – Dunărea Călărași este în plină desfășurare în Ciarda Roșie, timișorenii conducând cu 1-0 din prima parte dar evoluând din minutul 39 în 10 componenți…

The post Liga 2. UTA câștigă afară după 70 de zile și strică debutul lui Petre la Foresta appeared first on sporttim.ro.

Zărăndanii, la -4 înainte de derby: CS Ineu – ACS Socodor 2-0

Articolul Zărăndanii, la -4 înainte de derby: CS Ineu – ACS Socodor 2-0 apare prima dată în sportarad.

Zărăndani anti-Crișul? Unirea Sântana – CS Ineu 2-4

Articolul Zărăndani anti-Crișul? Unirea Sântana – CS Ineu 2-4 apare prima dată în sportarad.

Lipsuri cu Pandurii? Scutaru – deconectat din pricina unei accidentări, Păcurar – variantă doar pentru zona centrală

Articolul Lipsuri cu Pandurii? Scutaru – deconectat din pricina unei accidentări, Păcurar – variantă doar pentru zona centrală apare prima dată în sportarad 2017.

Răchită: „Două puncte pierdute, am fost echipa mai pozitivă. UTA ne-a surprins cu Păcurar, Florea și Buleică pe bancă”

Articolul Răchită: „Două puncte pierdute, am fost echipa mai pozitivă. UTA ne-a surprins cu Păcurar, Florea și Buleică pe bancă” apare prima dată în sportarad 2017.

Șase goluri utiste în poarta juniorilor în jocul școală! Polgar – încercat mijlocaș central, Cârstocea a fost trimis pe stânga

Articolul Șase goluri utiste în poarta juniorilor în jocul școală! Polgar – încercat mijlocaș central, Cârstocea a fost trimis pe stânga apare prima dată în sportarad 2017.

Mihalcea a pus la colț juniorii UTA-ei, Păcurar reamintește: „Dacă nu aveau valoare, nu erau aici!”

Articolul Mihalcea a pus la colț juniorii UTA-ei, Păcurar reamintește: „Dacă nu aveau valoare, nu erau aici!” apare prima dată în sportarad 2017.

„Dulăul”, pregătit să devină „principal” după trei ani de studii: „Simțeam că pot să intru în joc, vreau să antrenez UTA și pe noul stadion!”

Articolul „Dulăul”, pregătit să devină „principal” după trei ani de studii: „Simțeam că pot să intru în joc, vreau să antrenez UTA și pe noul stadion!” apare prima dată în sportarad 2017.

Falub e liber să semneze cu U. Cluj: Prețul dezlegării contractului de UTA – 10 mii de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor! Botiș și Păcurar – „secunzii” lui Todea

Articolul Falub e liber să semneze cu U. Cluj: Prețul dezlegării contractului de UTA – 10 mii de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor! Botiș și Păcurar – „secunzii” lui Todea apare prima dată în sportarad 2017.

Păcurar, printre cei mai buni utiști la debut: „Sunt convins că ne vom recupera punctele la Afumați”

Articolul Păcurar, printre cei mai buni utiști la debut: „Sunt convins că ne vom recupera punctele la Afumați” apare prima dată în sportarad 2017.