Posts Tagged ‘Padel’

Nicușor Budea, antrenor de tenis de masă și badminton la CSC Ghiroda, plecat la ceruri cu paleta de padel în mână, în timpul finalei ”Ghiroda Padel Tour 2020”

Un sfârșit tragic pe terenul de sport, totul petrecându-se în timpul finalei de padel ”Ghiroda Padel Tour 2020”, eveniment caritabil organizat sâmbătă de către CSC Ghiroda și Giarmata Vii, cu scopul de a strânge fonduri pentru Flavius, un tânăr din Ghiroda care în urma unui accident are nevoie de ajutorul comunității locale.

The post Nicușor Budea, antrenor de tenis de masă și badminton la CSC Ghiroda, plecat la ceruri cu paleta de padel în mână, în timpul finalei ”Ghiroda Padel Tour 2020” appeared first on sporttim.ro.

La Ghiroda, turneu amical de padel ”Mișcare pentru Flavius”

Un proiect de suflet al comunității din Ghiroda, turneul amical de padel “Mișcare pentru Flavius”, programat la sfârșitul acestei săptămâni în comuna timișeană, în ideea strângerii de fonduri pentru cauza lui Flavius Duluță sub forma mișcării în aer liber pe terenul unei discipline care câștigă aderenți și în vestul țării.

The post La Ghiroda, turneu amical de padel ”Mișcare pentru Flavius” appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Național de Padel, în premieră, la Timișoara

La Timișoara va avea loc Cupa ”Americana” – etapa finală a Campionatului Național de Padel, eveniment care promovează unul din cele mai noi sporturi descoperite (și) de români. Competiția este programată să aibă loc sâmbătă, 7, și duminică, 8 septembrie 2019, la baza sportivă Padel Center, reunind sportivi din România, Serbia și Ungaria. Meciurile de padel vor începe sâmbătă la ora 10,00. Padel Center se găsește în Dumbrăvița, pe strada Praga numărul 6, cu acces de pe Calea Aradului, după Selgros.

The post Campionatul Național de Padel, în premieră, la Timișoara appeared first on sporttim.ro.

Prima revistă online de padel din România, Teren Padel, lansată

Teren Padel a lansat sub același nume prima revistă online de padel din România, ediția inaugurală, pe luna în curs, propunând printre altele în cele 10 pagini ale publicației o rubrică de concurs și consemnări despre padelul din România respectiv la nivel internațional. Iată linkul către revistă: https://view.publitas.com/teren-padel/revista-teren-padel-octombrie-2017-editia-1/page/1

The post Prima revistă online de padel din România, Teren Padel, lansată appeared first on sporttim.ro.