Posts Tagged ‘Pandurii’

Încă o noutate pentru Răchită. Gagnon a debutat cu Pandurii

Valeriu Răchită caută în continuare soluții pentru completarea ofensivei echipei sale Meciul cu Pandurii, 0-0 la Ghermănești, a demonstrat, din nou, posibilitățile limitate ale Sportului Snagov pe faza ofensivă. Remiza albă înregistrată în disputa cu echipa antrenată de Marcel Ploaie a confirmat statutul modest de care se bucură în acest sezon atacul divizionarei B din Snagov. Valeriu Răchită l-a debutat, Citeste mai departe

Snagovul, amenințat de Ploaie. ”Mergem să câștigăm”

Pandurii Târgu Jiu vrea să confirme și la Snagov statutul de echipă obișnuită cu punctele obținute în deplasare Echipa din Târgu Jiu a depășit un moment important în lupta cu problemele financiare și a obținut o amânare în procesul de faliment al clubului până la începutul anului viitor. După ce au răsuflat ușurați, din acest punct de vedere, nu pentru Citeste mai departe

Zgârciți în atac. Snagovul are cea mai slabă ofensivă

Sportul Snagov a reușit să înscrie doar opt goluri în cele XI etape scurse din acest sezon de eșalon secund Ofensiva este marea problemă pe care o acuză Sportul Snagov în prima parte a turului de campionat. Dacă defensiva emană siguranță, snagovenii fiind fruntași la acest capitol într-o ierarhie neoficială, atacul rămâne dator în acest campionat. Atacul îi dă bătăi Citeste mai departe

Cu Ploaie la Snagov. Credit până la finalul turului

Pandurii Târgu Jiu va aborda meciul cu Sportul Snagov cu Marcel Ploaie în calitate de antrenor principal. Remiza, 2-2, înregistrată la Șiria, în disputa cu UTA, i-a convins pe diriguitorii Pandurilor să îi acorde credit lui Marcel Ploaie pe banca tehnică. Gorjenii au un parcurs favorabil doar în deplasare și țintesc să își respecte acest statut și în proxima partidă, Citeste mai departe

Marcator în meciul direct cu fosta echipă, Cipri Rus reamintește: „La UTA a contat întotdeauna grupul, familia și mai puțin valoarea individuală a jucătorilor”

Articolul Marcator în meciul direct cu fosta echipă, Cipri Rus reamintește: „La UTA a contat întotdeauna grupul, familia și mai puțin valoarea individuală a jucătorilor” apare prima dată în sportarad 2017.

Marcator în meciul direct cu fosta echipă, Cipri Rus reamintește: „La UTA a contat întotdeauna grupul, familia și mai puțin valoarea individuală a jucătorilor”

Articolul Marcator în meciul direct cu fosta echipă, Cipri Rus reamintește: „La UTA a contat întotdeauna grupul, familia și mai puțin valoarea individuală a jucătorilor” apare prima dată în sportarad 2017.

Suporterii UTA-ei, pozitivi chiar și după un nou rezultat dezamăgitor: „E și meritul lor că am reușit să egalăm”

Articolul Suporterii UTA-ei, pozitivi chiar și după un nou rezultat dezamăgitor: „E și meritul lor că am reușit să egalăm” apare prima dată în sportarad 2017.

Lipsuri cu Pandurii? Scutaru – deconectat din pricina unei accidentări, Păcurar – variantă doar pentru zona centrală

Articolul Lipsuri cu Pandurii? Scutaru – deconectat din pricina unei accidentări, Păcurar – variantă doar pentru zona centrală apare prima dată în sportarad 2017.

Hlistei, în lacrimi după golul de redebutul în „alb-roșu”: „Cele mai grele luni din carieră, dar totul a trecut acum. La Timișoara, cu inima!”

Articolul Hlistei, în lacrimi după golul de redebutul în „alb-roșu”: „Cele mai grele luni din carieră, dar totul a trecut acum. La Timișoara, cu inima!” apare prima dată în sportarad 2017.

Ploaie, debut pozitiv la Pandurii: „Nu am știut să gestionăm rezultatul, psihic am făcut pasul înapoi”

Articolul Ploaie, debut pozitiv la Pandurii: „Nu am știut să gestionăm rezultatul, psihic am făcut pasul înapoi” apare prima dată în sportarad 2017.