Posts Tagged ‘Paul Codrea’

Codrea: ”Sunt convins că dacă intram cu 0-0 la pauză, atât rămânea scorul”

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a pierdut și cea de-a doua deplasare în retur tot fără a înscrie, într-un alt duel Arad – Timiș din cadrul etapei a XIX-a în seria vestică din Liga 3. CS Crișul, care aborda jocul de sâmbătă de la ora 15 cu 8 puncte avans în fața bănățenilor, a valorificat avantajul terenului propriu, izbutind astfel o ”dublă” tur-retur în disputele directe, după un mult mai concludent 1-5 înregistrat în toamnă pe ”Emilian Pavel”: CS Crișul Chișineu-Criș – ACS Ghiroda 1-0 (1-0).

The post Codrea: ”Sunt convins că dacă intram cu 0-0 la pauză, atât rămânea scorul” appeared first on sporttim.ro.

Timișenii, dejucați în primele 10 minute: Industria Galda – CSC Ghiroda & Giarmata Vii 3-0 (2-0)

Antepenultima clasată după sezonul de toamnă al seriei vestice în Liga 3 a pornit ca din pușcă în jocul oficial de debut acasă în retur, desprinzându-se la 2-0 în primele zece minute și înscriind și în primul sfert de oră al reprizei secunde, 3-0 pentru Industria Galda, prin care clubul din județul Alba s-a apropiat la numai un punct de vizitatorii învinși, de la CSC Ghiroda & Giarmata Vii.

The post Timișenii, dejucați în primele 10 minute: Industria Galda – CSC Ghiroda & Giarmata Vii 3-0 (2-0) appeared first on sporttim.ro.

Codrea, 4-1: ”Credeam că va fi decis de fazele fixe, dar diferența a fost mult mai mare” Bălu: ”La golul 3 s-a rupt jocul…”

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a început returul ca din pușcă, 4-1 (2-0) acasă cu ACS Dumbrăvița, Paul Codrea revenind așadar cu bine pe banca tehnică a ”galbenilor”. Antrenorul principal al gazdelor a salutat dăruirea elevilor săi, pe de altă parte Sorin Bălu admițând cu fair-play superioritatea formației din jumătatea a doua a ierarhiei Seriei a IV-a în Liga 3.

The post Codrea, 4-1: ”Credeam că va fi decis de fazele fixe, dar diferența a fost mult mai mare” Bălu: ”La golul 3 s-a rupt jocul…” appeared first on sporttim.ro.

LIVE TEXT. Start în returul Ligii 3, pe ploaie. CSC Ghiroda & Giarmata Vii – ACS Dumbrăvița 4-1 (2-0): Budur 6, 72, Pițuc 12, Saizu 90+2 / Briciu 59. Bocșan la gazde, Birău la verzi, între câte 3 fețe noi. Scântei… reale în minutul 53. Eliminare Hotca 70

Prima zi de martie aduce și întâiul duel direct timișean din seria vestică a Ligii 3, între penultima clasată strict din ”careul” acestui județ în C4, gazdă cu antrenor nou, și nou-promovata din imediata apropiere a podiumului. Începe așadar returul iar între cele 5 meciuri de vineri de la ora 15 în Seria a IV-a, CSC Ghiroda & Giarmata Vii – ACS Dumbrăvița, transmis aici LIVE TEXT.

The post LIVE TEXT. Start în returul Ligii 3, pe ploaie. CSC Ghiroda & Giarmata Vii – ACS Dumbrăvița 4-1 (2-0): Budur 6, 72, Pițuc 12, Saizu 90+2 / Briciu 59. Bocșan la gazde, Birău la verzi, între câte 3 fețe noi. Scântei… reale în minutul 53. Eliminare Hotca 70 appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale: rezultate, marcatori, echipe

Primă sâmbătă din februarie cu numeroase meciuri amicale, parte a pregătirilor de iarnă, implicate fiind atât divizionare C și D cât și echipe din Campionatul Județean Timiș sau juvenile. O succintă trecere în revistă a rezultatelor, cu câteva detalii adiacente.

The post Jocuri amicale: rezultate, marcatori, echipe appeared first on sporttim.ro.

Opt amicale pentru elevii lui Paul Codrea și Tavi Popescu între 26 ianuarie și 23 februarie: program, lot

CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a descurcat mai greu în turul acestui al doilea sezon consecutiv în Liga 3, campanie considerată a fi a consolidării în seria vestică, decât în stagiunea de toamnă a ediției de debut după promovarea din Divizia D Timiș, iar pauza de iarnă a adus o nouă schimbare pe banca tehnică a galben-albaștrilor, știut fiind că Paul Codrea a revenit în postura de antrenor principal al formației de pe arena ”Emilian Pavel”.

The post Opt amicale pentru elevii lui Paul Codrea și Tavi Popescu între 26 ianuarie și 23 februarie: program, lot appeared first on sporttim.ro.

Amical în orezărie sintetică: ACS Poli – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-0. Declarații Răchită, Codrea + FOTO

”Lanterna roșie” a Ligii 2 și gruparea din Liga 3 la care Paul Codrea a revenit din această iarnă au fost nevoite să joace astăzi în condiții total improprii un meci amical gândit inițial a se derula la Baza II – UPT, dar care s-a disputat în cele din urmă pe suprafața sintetică din Complexul de terenuri ”Adrian Stoicov”, așadar tot pe un gazon artificial, însă unul pe alocuri inundat. Iar dat fiind starea unor baze sportive din dezastruoasa infrastructură locală de profil, principala arenă a orașului fiind tot mai degradată iar ”sinteticul” din preajmă semnificativ erodat, în consecință și memoria unor fotbaliști de referință ai alb-violeților precum Dan Păltinișanu și Adrian Stoicov este întinată prin asociere cu aceste condiții, numele lor de rezonanță meritând a fi purtate de stadioane puse la punct.

The post Amical în orezărie sintetică: ACS Poli – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-0. Declarații Răchită, Codrea + FOTO appeared first on sporttim.ro.

Paul Codrea a revenit pe banca Ghirodei cu intenţia de a o salva de la retrogradare

Finalul turului a lăsat-o pe CSC Ghiroda pe locul 13, loc care în vară ar condamna-o la retrogradare. În acest context, oficialii clubului timişean au renunţat la serviciile celor doi tehnicieni care au pregătit-o în tur, principalul Remus Steop şi secundul Orlando Trandu şi au ajuns la un acord cu fostul internaţional Paul Codrea. Pentru […]

Cu Bilia integralist, ACS Poli remizează alb cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii pe ”Electrica”

Scor alb într-un joc amical derulat în această după-amiază pe un teren greu al ”Electricii” cu rol de stingere a motoarelor după sezonul de toamnă, de tristă amintire pentru ambele formații, alb-violeții încheind pe ultimul loc după 21 de partide în Liga 2 iar sparring-partners din seria vestică a Ligii 3 pe poziția a 13-a după 15 apariții: ACS Poli Timişoara – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 0-0. Meci cu ocazia căruia Cojocaru și Nanu i-au oferit primele minute lui Dănuț Bilia, sosit recent de la concitadina ASU Politehnica, alți jucători experimentați lipsind în schimb din cadru.

The post Cu Bilia integralist, ACS Poli remizează alb cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii pe ”Electrica” appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Municipal Timișoara: ACS Atletico – ACS FC Chişoda 3-3 (1-0). FOTO

O altă săptămână, însă o rundă în Campionatul Municipal Timișoara, sau cel puțin în Seria a II-a, încă în desfășurare spre finele turului. Iar pe terenul Voinţa s-a disputat meciul din cadrul etapei a VIII-a în Seria a II-a din liga a VI-a locală, o remiză cu goluri: ACS Atletico Timişoara – ACS FC Chişoda 3-3 (1-0).

The post Campionatul Municipal Timișoara: ACS Atletico – ACS FC Chişoda 3-3 (1-0). FOTO appeared first on sporttim.ro.