Posts Tagged ‘Pero Milosevic’

Lucian Ghiulai revine pe Bega, secund al lui Pero Milosevic

Vacanța estivală e pe terminate la echipa de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara, deținătoarea Cupei României. Reunirea este programată joi, 18 iulie, la ora 18, însă deocamdată locul reunirii nu e stabilit, deoarece lucrările de refacere a parchetului la sala Constantin Jude nu au fost finalizate. Față de sezonul precedent, staff-ul tehnic al formației bănățene îl va avea ca antrenor secund pe Lucian Ghiulai.

The post Lucian Ghiulai revine pe Bega, secund al lui Pero Milosevic appeared first on sporttim.ro.

Poli egalează la final a treia oară și periclitează planurile liderului AHC Dobrogea Sud, căruia îi ciuntește punctajul maxim: 22-22 (10-13)

Numele Politehnicii și culorile alb-violet îi obligă pe handbaliștii Timișoarei, care le onorează cu fiecare ocazie prin caracteristici definitorii precum spiritul de sacrificiu și ardoarea de a nu se lăsa cu nici un chip, fie și conduși uneori mai tot meciul. Fenici și colegii săi au meritul de a juca de fiecare dată încrezători până la capăt, rețetă ce i-a făcut protagoniști a numeroase partide cu final nerecomandat cardiacilor, suspans garantat, dar mai ales de a avea capacitatea să-i examineze sever pe aspiranții la locuri mai înalte. Astfel, după ce la finele returului, pe 3 aprilie, i-au pus la punct pe cei de la CSM București, 27-17, doborându-i de pe locul 2 în favoarea dinamoviștilor, astăzi de la ora 16 i-au ciuntit punctajul maxim în play-off fruntașei AHC Dobrogea Sud, prin a o egala de 3 ori fără a o conduce, remiză de astă dată în favoarea ”Municipalului” din capitală, chit că în ambele cazuri ”violeții” n-au avut foloase ierarhice de tras: 22-22 (10-13) cu constănțenii.

The post Poli egalează la final a treia oară și periclitează planurile liderului AHC Dobrogea Sud, căruia îi ciuntește punctajul maxim: 22-22 (10-13) appeared first on sporttim.ro.

Șuntată de arbitri în primul sfert de oră și rămasă rapid fără Dragas, Poli pierde la CSM București și în mare măsură cursa spre finala mică: 25-22 (12-7)

Rămasă încă după unicul gol egalizator fără masivul inter marcator Dragas, accidentat la deschiderea contului violet, 1-1, în condițiile în care bănățenii nu mai pot conta oricum în restul sezonului pe Sadoveac, lovit și el, și șuntată de arbitri în primul sfert de oră al deplasării de la 17:30, cât să-i fie tăiat elanul, SCM Politehnica a fost condusă permanent în sala ”Rapid” de CSM București, și la 7 goluri diferență, pierzând totodată în mare măsură și oportunitatea de a mai face rocadă în clasamentul din play-off cu cei din capitală, de-acum net mai bine poziționați pentru a prinde finala mică: 25-22 (12-7).  

The post Șuntată de arbitri în primul sfert de oră și rămasă rapid fără Dragas, Poli pierde la CSM București și în mare măsură cursa spre finala mică: 25-22 (12-7) appeared first on sporttim.ro.

Poli începe slab partea a doua pe terenul liderului. Dobrogea Sud îi aplică și al doilea cel mai clar eșec al sezonului

Deși a condus pe litoral în marea majoritate a reprizei I, cu două excepții, la mijlocul și încheierea primelor 30 de minute, când fruntașa a trecut în avantaj cu două goluri respectiv la limită, 12-11 la pauză, SCM Politehnica a pierdut sâmbătă după-amiază în debutul fazei play-off în Liga Națională de handbal masculin, favorita de pe locul I desprinzându-se decisiv cu un parțial de 4-1 în primele 5 minute ale părții secunde. Avantaj mărit până la urmă cu încă un gol, 28-23, AHC Dobrogea Sud administrând astfel cele mai clare corecții suferite de ”violeți” în întregul sezon, după un 25-19 și în tur, în toamnă. 

The post Poli începe slab partea a doua pe terenul liderului. Dobrogea Sud îi aplică și al doilea cel mai clar eșec al sezonului appeared first on sporttim.ro.

Poli are numai de câștigat în cursa după medalii și în Liga Zimbrilor

Numai o victorie în plus să fi avut handbaliștii Politehnicii în această campanie în care au suferit cele mai puține eșecuri în sezonul regular, atât și nimic mai mult, și ar fi demarat faza play-off de pe locul 2 în grupa patrulater a ocupantelor pozițiilor pare după retur, cu 4 puncte. Iată deci cât de mare a fost echilibrul de forțe pe parcursul celor 26 de etape tur-retur în cursa pentru treapta a patra, nu mai puțin de 4 echipe fiind comasate pe două puncte în zona 4-7! Iar ”violeții” au remizat cu fiecare din ele, acasă cu Potaissa și Steaua, respectiv la Călărași, semn că orice s-ar fi putut întâmpla. Au sfârșit însă de puțin ultimii în acest ”careu”, pe 7, urmând a porni astfel tot ultimii și fără punct din oficiu în seria mai grea a trupelor de pe poziții impare, ceea ce le rezervă în schimb un statut ce le-ar putea servi psihologic, neavând nimic de pierdut.

The post Poli are numai de câștigat în cursa după medalii și în Liga Zimbrilor appeared first on sporttim.ro.

Poli trece de o altă nou-promovată și atacă locuri mai înalte

SCM Politehnica s-a desprins mai clar după pauza meciului găzduit în această seară în compania penultimei clasate cu peste 30 de puncte mai puțin în ierarhia Ligii Zimbrilor, timișorenii tranșând conform așteptărilor penultima lor apariție acasă în retur, cu gândul prinderii unui loc cât mai bun la finele sezonului regular, peste două etape. Alb-violeții au dispus cu 30-24 (12-10) de nou-promovata CSM Bacău, nu mai puțin de 13 fiind marcatorii bănățenilor.   

The post Poli trece de o altă nou-promovată și atacă locuri mai înalte appeared first on sporttim.ro.

Poli Timișoara conduce permanent și câștigă Cupa României. Bilet pentru Europa

Întâlnire cu destinul pentru alb-violetul Politehnicii pe semicerc, un prim trofeu după 28 de ani de așteptare, de la titlul de campioană națională adjudecat în 1991, acum Cupa României, cucerită și în 1986. Dacă nici acum, atunci când, s-au întrebat handbaliștii Timișoarei, unii dintre ei deja la o anumită vârstă, și au răspuns cu sârg și abnegație, câștigând duminică de la 17:30 ultimul act din Final 4, la Focșani, 31-27 (15-14) cu CSA Steaua București.

The post Poli Timișoara conduce permanent și câștigă Cupa României. Bilet pentru Europa appeared first on sporttim.ro.

SCM Politehnica se califică în forță în finala Cupei României, Marjanovic și Sadoveac două treimi din goluri, mai multe decât gazda din Focșani la un loc

Cu tot sprijinul publicului, gazda CSM Focșani 2007 nu i-a putut rezista în această după-amiază Politehnicii Timișoara, care, odată ce a preluat conducerea în minutul 9 al semifinalei Cupei României la handbal masculin, n-a mai cedat-o deloc și s-a desprins încă din prima repriză și la 5 goluri, calificându-se în forță în ultimul act de mâine, prin a atinge avantajul maxim ca rezultat final: 18-25 (9-13).

The post SCM Politehnica se califică în forță în finala Cupei României, Marjanovic și Sadoveac două treimi din goluri, mai multe decât gazda din Focșani la un loc appeared first on sporttim.ro.

”Poli”, al doilea Final4 la rând în Cupa României: ”Nu-i un favorit cert, trebuie să ne facem jocul nostru”

SCM Politehnica Timișoara și CSA Steaua sunt semifinalistele care revin din nou după nici un an în turneul Final4 al Cupei României la handbal masculin, de astă dată alb-violeții având de dat piept gazdelor pentru intrarea în ultimul act, după ce în primăvara trecută la malul mării dobrogenii treceau pe rând în semifinală și în jocul cu trofeul pe masă de bucureșteni și bănățeni. Finaliști în 2018, elevii lui Pero Milosevic vor să pășească înainte sâmbătă și duminică, mai întâi contra lui CSM Focșani 2007.

The post ”Poli”, al doilea Final4 la rând în Cupa României: ”Nu-i un favorit cert, trebuie să ne facem jocul nostru” appeared first on sporttim.ro.

”Poli” la Minaur, băimărenii de 3 luni fără victorie acasă în Ligă. Milosevic: ”Știm că dacă ne iese bine jocul de apărare, atunci avem o mai mare siguranță și în atac”

CS Minaur – SCM Politehnica, un ”clasic” în handbalul masculin, Baia Mare – Timișoara, între cele 5 jocuri de miercuri din cea de-a patra rundă pe 2019 în returul Ligii Naționale, la două săptămâni de la reluarea campionatului. Un prilej pentru ”violeți” de a pune punct tocmai pe terenul pe care se calificau în decembrie în Final4 al Cupei României unei serii de 3 înfrângeri în deplasare în divizia de elită, la CSM București, Turda și Buzău, dar și o ultimă ocazie pentru maramureșeni să-și mai lase de-un bob speranță în privința prinderii ultimului tren de play-off, seceta lor fără succes acasă în eșalonul superior datând de 3 luni.

The post ”Poli” la Minaur, băimărenii de 3 luni fără victorie acasă în Ligă. Milosevic: ”Știm că dacă ne iese bine jocul de apărare, atunci avem o mai mare siguranță și în atac” appeared first on sporttim.ro.