Posts Tagged ‘pîncota’

Lipovanii, obligați să-și revină cu viceliderul: „Trebuie să legăm jocul bun cu rezultatele”

Articolul Lipovanii, obligați să-și revină cu viceliderul: „Trebuie să legăm jocul bun cu rezultatele” apare prima dată în sportarad.

Liga V-a Arad, etapa a 9-a: Macea și-a adjudecat și derby-ul cu vecinii din Dorobanți, Pîncota câștigă „duelul” Podgoriilor

Articolul Liga V-a Arad, etapa a 9-a: Macea și-a adjudecat și derby-ul cu vecinii din Dorobanți, Pîncota câștigă „duelul” Podgoriilor apare prima dată în sportarad.

Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata”

Articolul Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata” apare prima dată în sportarad.

Liga a V-a: Turnu și Pîncota au realizat scorurile etapei a 8-a, Buteniul – la al doilea semieșec consecutiv

Articolul Liga a V-a: Turnu și Pîncota au realizat scorurile etapei a 8-a, Buteniul – la al doilea semieșec consecutiv apare prima dată în sportarad.

Liga a 5-a, etapa a doua: Nou promovata Macea a început „ceas” sezonul, Buteniul pare a avea intenții serioase și în acest sezon

Articolul Liga a 5-a, etapa a doua: Nou promovata Macea a început „ceas” sezonul, Buteniul pare a avea intenții serioase și în acest sezon apare prima dată în sportarad 2017.