Posts Tagged ‘play-off LNBM’

FOTO. SCM U Craiova – SCM Timișoara 88:72 (40:36) și 1-1 la jocuri înaintea ”dublei” din 1 și 3 mai de pe Bega

Ceea ce n-au izbutit în jocul inaugural al seriei din sferturile fazei play-off, primind un coș în ultimul minut la egalitate de puncte, au reușit craiovenii în cel de-al doilea meci găzduit după numai 48 de ore, vineri seară, când s-au desprins decisiv de timișoreni în sfertul 3 și au conservat în ultimele 10 minute integral avantajul tocmai luat, după ce pierdeau sfertul I dar treceau la conducere până la pauză: 88:72 (40:36) și 1-1 ca scor general în lupta pentru intrarea în semifinale, duelurile mutându-se la Timișoara pe 1 și 3 mai.

The post FOTO. SCM U Craiova – SCM Timișoara 88:72 (40:36) și 1-1 la jocuri înaintea ”dublei” din 1 și 3 mai de pe Bega appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. SCMU Craiova – SCM Timișoara 69:71 (39:39) și 0-1 scorul jocurilor în sferturile din play-off

Fotografii realizate de Bogdan Dănescu la meciul SCMU Craiova – SCM Timișoara, jucat miercuri de la ora 18:30 în sala ”Polivalentă” din Craiova în sferturile de finală ale Ligii Naționale de baschet masculin, ca primă partidă în sistemul eliminatoriu ”cel mai bun din 5 întâlniri directe”, victoria revenindu-le vizitatorilor alb-violeți cu 69:71 (39:39) după un foarte echilibrat duel în care de 18 ori s-a schimbat formația la conducere pe tabela de marcaj.

The post GALERIE FOTO. SCMU Craiova – SCM Timișoara 69:71 (39:39) și 0-1 scorul jocurilor în sferturile din play-off appeared first on sporttim.ro.

CSM Steaua o imită pe BC SCM Timișoara. Victorie afară la a doua încercare. Decisivul, luni la București

Deloc n-a mințit clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin înaintea fazei play-off, vecinele ierarhice CSM Steaua și BC SCM Timișoara oferind și cel mai echilibrat sfert de finală, indecis chiar și după 4 confruntări, așa încât este nevoie de una decisivă, peste numai 3 seri, ocupantele locurilor 4 și 5 mutându-se înapoi la București. După ce primele două clasate, din Cluj și Sibiu, s-au calificat în semifinale cu câte 3 succese fără replică, iar orădenii de pe locul 3 în cea de-a patra întâlnire, câștigată tot în această seară la Pitești cu 67:74 (38:39), 3-1 la meciuri, cei din capitală și-au salvat pielea în sala ”Constantin Jude” copiind revirimentul bănățenilor de săptămâna trecută pe Dâmbovița, printr-un triumf afară după o înfrângere pe același parchet cu două seri înainte: 2-2 la meciuri.

The post CSM Steaua o imită pe BC SCM Timișoara. Victorie afară la a doua încercare. Decisivul, luni la București appeared first on sporttim.ro.

BC SCM Timișoara și CSM Steaua reiau lupta pentru semifinale, cu meciul 3 astăzi la „Constantin Jude”. Se pleacă de la 1-1

BC SCM Timișoara și CSM Steaua Eximbank București își reiau astăzi, de la ora 19:15, lupta pentru un loc în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin. Partidele 3 și 4 sunt programate miercuri și vineri la sala „Constantin Jude”. Cele două formații și-au împărțit victoriile la București, după jocuri cu desfășurări opuse.

The post BC SCM Timișoara și CSM Steaua reiau lupta pentru semifinale, cu meciul 3 astăzi la „Constantin Jude”. Se pleacă de la 1-1 appeared first on sporttim.ro.