Posts Tagged ‘Poli Timişoara’

Pelerinaj al cugetului

Când teoria probabilităților a fost introdusă în perimetrul matematic, mulți au privit cu multă reținere acest aspect. Dar acum mai mult ca oricând această teorie este actuală. Toți specialiștii regizează scenarii privind reluarea activității fotbalistice, fără să se bazeze pe un suport real.

The post Pelerinaj al cugetului appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica primește după exact jumătate de an mai mult decât un gol într-un joc. Prim eșec după 9 etape

Prima deplasare oficială din noul an, prima înfrângere pentru ASU Politehnica Timișoara în 2020, pe terenul sintetic din Chiajna al ex-prim-divizionarei CS Concordia, care a deschis scorul după un corner în primul sfert de oră al meciului la matineu din etapa a 24-a în Liga 2 și a preluat din nou conducerea dintr-o lovitură liberă, la mijlocul reprizei a II-a, la nici zece minute în urma egalării semnate de Mircea Axente: 2-1 (1-0).  

The post ASU Politehnica primește după exact jumătate de an mai mult decât un gol într-un joc. Prim eșec după 9 etape appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica, la Chiajna. Benga: ”Ne-am antrenat și pe sintetic, un lucru nedorit de mine”. Alte declarații, Jurj, Vidrăsan

Alb-violeții Timișoarei vor juca sâmbătă de la ora 11 în premieră în deplasare în anul 2020 în Liga 2, pe terenul sintetic al ex-prim-divizionarei Concordia Chaijna, aflată la întâiul meci acasă din sezonul de primăvară, după ce a pierdut afară în februarie, cu 3-1 la Constanța și 2-1 la Turnu-Măgurele. ASU Politehnica vizitează o formație ilfoveană cu cuțitul la os, penultima în clasament dintre cele rămase încă în cursă. Astăzi de la ora 13, clubul de pe Bega a găzduit o conferinţă de presă înaintea întâlnirii din etapa a 24-a, la care au participat antrenorul principal Octavian Benga și jucătorii Călin Jurj şi Raul Vidrăsan.

The post ASU Politehnica, la Chiajna. Benga: ”Ne-am antrenat și pe sintetic, un lucru nedorit de mine”. Alte declarații, Jurj, Vidrăsan appeared first on sporttim.ro.

”Violeții” rezistă Rapidului în 10: galerii la înălțime, fotbal fără goluri

Altădată, un duel prim-divizionar între ”violeți” și ”vișinii” ar fi magnetizat o asistență relativ numeroasă în tribunele stadionului ”Dan Păltinișanu”. Și avea ce vedea. Pe baricade au mai rămas însă în general doar galeriile, dar ținând ștacheta cât se poate de sus la întâlnirea de duminică, elevate la înălțimea unei asemenea dispute cu conotații speciale. Fotbalul a fost în schimb în suferință, o partidă cu puține realizări și fără goluri, marcată încă din primele minute de o nedorită accidentare, Cherecheș la spital, un alb-vișiniu eliminat. Fie și în 10, cei din capitală au cochetat cu victoria, dăruirea de ambele părți neputând compensa anumite carențe ca de început de sezon de primăvară, notabile la o confruntare a trupelor dintre primele zece în Liga 2: ASU Politehnica Timişoara – Rapid Bucureşti 0-0.

The post ”Violeții” rezistă Rapidului în 10: galerii la înălțime, fotbal fără goluri appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica – Rapid 0-0. Declarații… Benga: ”De ce îmi era frică, n-am scăpat” Pancu: ”În aceste condiții, cred că promovarea ar fi un miracol pentru Rapid”

ASU Politehnica și Rapid București au remizat alb la Timișoara în matineul duminical din etapa a XXIII-a în Liga 2, alb-violeții cu cele mai puține goluri primite în acest campionat dintre divizionarele secunde încheind încă un meci fără a scoate balonul din propria poartă. Alb-vișiniii din capitală au jucat aproape întreaga partidă în inferioritate numerică, după ce încheiau în 10 și confruntarea de marți de la Voluntari, la debutul lor oficial în 2020, unul bifat abia astăzi în cazul bănățenilor. Dar iată ce-au spus antrenorii după 0-0…

The post ASU Politehnica – Rapid 0-0. Declarații… Benga: ”De ce îmi era frică, n-am scăpat” Pancu: ”În aceste condiții, cred că promovarea ar fi un miracol pentru Rapid” appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica – Rapid. Benga: ”Să readucem speranța în Timișoara” Mera: ”O să fie destulă lume” Trip: ”Se pare că am făcut o alegere bună”

Mult a avut de așteptat ASU Politehnica pentru a juca din nou un meci oficial, aproape 3 luni, din 7 decembrie 2019, când trecea pe ”Știința” cu 1-0 de CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, la încheierea sezonului de toamnă. Dar alb-violeții Timișoarei au parte în schimb de o întâlnire specială la prima reprezentație pe puncte din 2020, cu alb-vișiniii de la Rapid, nou-promovați situați în Liga 2 pe locul de baraj în urma cărora bănățenii se află la numai 5 puncte, cu o partidă mai puțin disputată.

The post ASU Politehnica – Rapid. Benga: ”Să readucem speranța în Timișoara” Mera: ”O să fie destulă lume” Trip: ”Se pare că am făcut o alegere bună” appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ASU Politehnica – FK Zemun 2-1

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul amical internațional de fotbal dintre echipele ASU Politehnica Timișoara și FK Zemun din Serbia, disputat pe stadionul ”Știința” din Timișoara sâmbătă 22 februarie 2020 de la ora 14 și câștigat de alb-violeții antrenați de Octavian Benga cu 2-1 (2-0). Succinte amănunte de la această partidă, declarația antrenorului și alte câteva fotografii – într-o consemnare anterioară. În alte articole, știri adiționale din fotbalul local, rezultate, marcatori, echipe, precum și alte galerii foto. Primele rezultate din etapa a XXII-a în Liga 2, programul rundelor 22-23 și clasamentul la zi, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica – FK Zemun 2-1 appeared first on sporttim.ro.

Fără pași greșiți în amicale: ASU Politehnica – FK Zemun 2-1 (2-0). Benga: ”Am avut prospețime mai mare și vigoare”

S-a reluat returul Ligii 2, alb-violeții fiind nevoiți să mai aștepte însă startul oficial în 2020, ceea ce le-a permis disputarea încă unui meci amical internațional, câștigat sâmbătă după-amiază, așa încât concluzia după șirul partidelor de verificare este că l-au parcurs fără înfrângere în pregătiri… ASU Politehnica Timișoara – FK Zemun 2-1 (2-0).

The post Fără pași greșiți în amicale: ASU Politehnica – FK Zemun 2-1 (2-0). Benga: ”Am avut prospețime mai mare și vigoare” appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica, prezentare a noutăților: FOTO

A șasea în clasament după sezonul de toamnă, ASU Politehnica va porni ultima la drum la reluarea returului în Liga 2, programată săptămâna aceasta, când însă va sta, așteptând runda următoare, în care va sosi nou-promovata Rapid. Până una alta, alb-violeții de pe ”Știința” și-au prezentat astăzi noutățile din lot, pregătirile de iarnă continuând și printr-un nou meci amical internațional, sâmbătă, cu cei din Zemun.

The post ASU Politehnica, prezentare a noutăților: FOTO appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Șoimii Lipova 2-1 (2-0)

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul amical de fotbal dintre echipele ASU Politehnica Timișoara și CS Șoimii Lipova, jucat sâmbătă pe Baza 2 – UPT și câștigat de alb-violeții din Liga 2 cu 2-1 (2-0).

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Șoimii Lipova 2-1 (2-0) appeared first on sporttim.ro.