Posts Tagged ‘pop’

Patru medalii naționale pentru luptătorii suceveni

Luptatorii de la CSM Suceava s-au intors cu patru medalii, doua de aur si doua de argint, de la Campionatul National pentru juniori, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Targoviste….

Doi jucători de la Universitatea Cluj, medii de excepție la BAC

Astăzi au fost afișate rezultatele la examenul de Bacalaureat pentru absolvenții de liceu din România. O medie impresionantă a obținut Victor Robert Dican, fotbalistul Universității Cluj, cel care a absolvit examenul cu 9,96! Acesta a obținut note de 10 la două materii: matematică și chimie, iar la proba pentru limba și literatura română a fost […]

Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata”

Articolul Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata” apare prima dată în sportarad.

Punct final în ligiul arădean din Cupă, cu Lipova ce a pierdut recursul: „Am făcut tot ce am putut pentru onoarea clubului”

Articolul Punct final în ligiul arădean din Cupă, cu Lipova ce a pierdut recursul: „Am făcut tot ce am putut pentru onoarea clubului” apare prima dată în sportarad.

Luptătorii suceveni au luat opt medalii la Campionatul Naţional pentru juniori mici

Luptatorii suceveni au cucerit opt medalii la etapa finala a Campionatului National pentru juniori mici, competitie care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in Sala “Dumitru Bernicu”, in prezenta…

Luptătorii suceveni au luat opt medalii la Campionatul Naţional pentru juniori mici

Luptatorii suceveni au cucerit opt medalii la etapa finala a Campionatului National pentru juniori mici, competitie care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in Sala “Dumitru Bernicu”, in prezenta…

Piedică de la Maghici pentru fosta echipă: Păulișana Păuliș – Progresul Pecica 2-2

Articolul Piedică de la Maghici pentru fosta echipă: Păulișana Păuliș – Progresul Pecica 2-2 apare prima dată în sportarad 2017.

Sebiș – UTA, în Cupa României! Lipova, taxată de Federație pentru neutilizarea juniorilor contra Naționalului: „O palmă pe care nu o meritam”

Articolul Sebiș – UTA, în Cupa României! Lipova, taxată de Federație pentru neutilizarea juniorilor contra Naționalului: „O palmă pe care nu o meritam” apare prima dată în sportarad 2017.

Lipova, obligată să răpună codașa din Bălești. Pop: „Să ne arătăm adevărata față și vor veni și punctele!”

Articolul Lipova, obligată să răpună codașa din Bălești. Pop: „Să ne arătăm adevărata față și vor veni și punctele!” apare prima dată în sportarad 2017.

Cine merge mai departe în Cupă, Lipova sau Sebiș? Contestația Naționalului privind obligativitatea utilizării juniorilor primește răspuns final săptămâna viitoare

Articolul Cine merge mai departe în Cupă, Lipova sau Sebiș? Contestația Naționalului privind obligativitatea utilizării juniorilor primește răspuns final săptămâna viitoare apare prima dată în sportarad 2017.