Posts Tagged ‘Popa’

Primăria și USV rămân lângă echipa de handbal

Antrenorul echipei locale de handbal, CSU Suceava, Adrian Chiruț, a avut luni o întâlnire cu principalii finanțatori. Atât primarul Ion Lungu, cât și rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Valentin…

Barbu-Popa, duelul experienței. Intrare liberă la Juventus-ACS Poli Timișoara

Doi dintre cei mai experimentați antrenori din peisajul primului eșalon se întâlnesc în această seară la Ploiești Juventus București a demonstrat în ultimele partide oficiale, în campionat dar și în Cupa României, că gruparea antrenată de Marin Barbu poate spera, justificat, la menținerea echipei în primul eșalon. După trei jocuri cu rezultate pozitive vine momentul, în această seară, unui alt Citeste mai departe

Echilibru în Țara Zărandului: CS Ineu – Sporting Lugas Oradea 1-1

Articolul Echilibru în Țara Zărandului: CS Ineu – Sporting Lugas Oradea 1-1 apare prima dată în sportarad.

Ionuț Popa promovează arădenii pe banca UTA-ei: „Ascultați de Coco Dumitrescu, dați-i încredere lui Todea!”

Articolul Ionuț Popa promovează arădenii pe banca UTA-ei: „Ascultați de Coco Dumitrescu, dați-i încredere lui Todea!” apare prima dată în sportarad 2017.

Cermeiul și-a păstrat cadența cu un succes amical la Păuliș, Buia – decisiv pentru divizionara a treia

Articolul Cermeiul și-a păstrat cadența cu un succes amical la Păuliș, Buia – decisiv pentru divizionara a treia apare prima dată în sportarad 2017.

LIVE TEXT: 4 noutăți față de 11-le din Ilfov, Rădulescu, Horcea, Matiș și Mediop. Două la oaspeți, care domină clar startul. Ripensia – CS Mioveni 0-1 (0-0, a 3-a oară scor alb la pauză): Rădescu 71. Gazon moale. Bănățeni învinși în premieră acasă în Liga 2, argeșeni la primul succes afară, cu Mihali la debut

Încă n-a pierdut acasă, ba mai corect, a câștigat toate jocurile găzduite în Ciarda Roșie de la promovarea în Liga 2 mai puțin unul, Ripensia căutând și sâmbătă de la 11, cu ocazia rundei ce marchează mijlocul turului, să-și păstreze invincibilitatea pe teren propriu. La încercare va fi pusă de cea mai bine clasată grupare la finalul sezonului trecut al diviziei secunde dintre cele care i-au vizitat deja pe nou-promovații Timișoarei, CS Mioveni, a patra și în fond prima sub arădenii intrați la barajul de promovare.

The post LIVE TEXT: 4 noutăți față de 11-le din Ilfov, Rădulescu, Horcea, Matiș și Mediop. Două la oaspeți, care domină clar startul. Ripensia – CS Mioveni 0-1 (0-0, a 3-a oară scor alb la pauză): Rădescu 71. Gazon moale. Bănățeni învinși în premieră acasă în Liga 2, argeșeni la primul succes afară, cu Mihali la debut appeared first on sporttim.ro.

Absențele la nivel de lot, mai importante decât lipsa antrenorului: Șoimii Șimand – Păulișana Păuliș 3-4

Articolul Absențele la nivel de lot, mai importante decât lipsa antrenorului: Șoimii Șimand – Păulișana Păuliș 3-4 apare prima dată în sportarad 2017.

Condusă din minutul 3, Ripensia asediază spre final… Turnul Chindiei dar nu evită primul eșec în Liga 2: 1-0 Târgoviște

După ce săptămâna trecută, în urma remizei acasă cu FC Argeș, Ripensia a așteptat până la ultimul meci al etapei pentru a afla dacă va mai rămâne lider chiar și pentru a cincea oară, fiind însă atunci detronată în premieră de alți nou-promovați, sibienii, astăzi a știut în schimb încă din startul deplasării de la ora 11 la Târgoviște că doar un triumf sub Turnul Chindiei ar putea-o readuce măcar provizoriu pe prima treaptă în Liga 2, peste ASA, urcată ieri prima prin succesul din Trivale.

The post Condusă din minutul 3, Ripensia asediază spre final… Turnul Chindiei dar nu evită primul eșec în Liga 2: 1-0 Târgoviște appeared first on sporttim.ro.

FOTO. Liderul, 3 succese acasă și… 100%: Ripensia – ASA 3-2 (1-1)

Fotografii de la meciul Ripensia Timișoara – ASA Târgu Mureș, jucat marți de la ora 18 în Ciarda Roșie în deschiderea etapei a IV-a din Liga 2 la fotbal și câștigat de liderul cu punctaj maxim cu 3-2 (1-1) de la 0-1 și 1-2. În consemnări anterioare, filmul LIVE TEXT al duelului primelor două clasate și declarațiile antrenorilor și căpitanului Popa…

The post FOTO. Liderul, 3 succese acasă și… 100%: Ripensia – ASA 3-2 (1-1) appeared first on sporttim.ro.