Posts Tagged ‘Progresul Pecica’

Ex. ghirodanul Saizu e prima achiziție a iernii a celor de la Progresul Pecica

Prima divizionară terță arădeană care profită de curățenia de iarnă

Articolul Ex. ghirodanul Saizu e prima achiziție a iernii a celor de la Progresul Pecica apare prima dată în sportarad.

Ex. ghirodanul Saizu e prima achiziție a iernii a celor de la Progresul Pecica

Prima divizionară terță arădeană care profită de curățenia de iarnă

Articolul Ex. ghirodanul Saizu e prima achiziție a iernii a celor de la Progresul Pecica apare prima dată în sportarad.

Pecica a patra forță a Ligii a 3-a după o toamnă cu destule probleme de efectiv: „Nu ne recomandă o luptă pentru promovare, dar cine știe…”

La revenirea după 19 ani pe scena eșalonului trei al fotbalului românesc, Pecica a fost…

Articolul Pecica a patra forță a Ligii a 3-a după o toamnă cu destule probleme de efectiv: „Nu ne recomandă o luptă pentru promovare, dar cine știe…” apare prima dată în sportarad.

Pecica și-a făcut treaba la Becicherecu Mic și a accesat „careul de ași”! Stupar: „Clasare bună, onorantă, deși personal îmi doresc mereu mai mult”

Cel puțin până la primăvară, Progresul Pecica este a patra forță a campionatului Ligii a…

Articolul Pecica și-a făcut treaba la Becicherecu Mic și a accesat „careul de ași”! Stupar: „Clasare bună, onorantă, deși personal îmi doresc mereu mai mult” apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 14: Fortuna Becicherecu Mic – Progresul Pecica 0-0

Seria a VIII-a a Ligii a 3-a intră de azi oficial în vacanță după restanța…

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 14: Fortuna Becicherecu Mic – Progresul Pecica 0-0 apare prima dată în sportarad.

Cortina peste C8 coboară cu deplasarea pecicanilor la Becicherecu Mic! Țugulescu: „Să nu ne subestimăm adversarul și să terminăm în careul de ași”

Lovită de coronavirus, Progresul Pecica nu a putut intra pe teren în etapele cu numărul…

Articolul Cortina peste C8 coboară cu deplasarea pecicanilor la Becicherecu Mic! Țugulescu: „Să nu ne subestimăm adversarul și să terminăm în careul de ași” apare prima dată în sportarad.

Pecica a trebuit să se mulțumească cu o remiză în fața codașei din Ezeriș! Stupar: „Afectați de starea gazonului și lipsa de antrenamente pe fondul cazurilor de COVID”

Progresul Pecica a remizat, 0-0, pe terenul Progresului Ezeriș, după un joc echilibrat, cu destul…

Articolul Pecica a trebuit să se mulțumească cu o remiză în fața codașei din Ezeriș! Stupar: „Afectați de starea gazonului și lipsa de antrenamente pe fondul cazurilor de COVID” apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 14: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda și Giarmata Vii, Progresul Ezeriș – Progresul Pecica

Returul Ligii a 3-a a început ieri fără meciuri ale formațiilor arădene, care  intră toate…

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 14: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda și Giarmata Vii, Progresul Ezeriș – Progresul Pecica apare prima dată în sportarad.

Pecica speră să încheie anul în „careul de ași”! Stupar: „Contra Ezerișului, să valorificăm la maxim posibilitățile noastre de ordin tehnic și tactic”

După două săptămâni în carantină, Progresul Pecica nu a arătat deloc rău împotriva liderului Crișul…

Articolul Pecica speră să încheie anul în „careul de ași”! Stupar: „Contra Ezerișului, să valorificăm la maxim posibilitățile noastre de ordin tehnic și tactic” apare prima dată în sportarad.

După două săptămâni de pauză forțată, Pecica a ținut în frâu Crișul și s-a simțit dezavantajată de arbitraj! Stupar: „Până la urmă, rezultat echitabil”

Progresul Pecica a strâns rapid rândurile după mutiplele cazuri de infectare cu COVID din cadrul…

Articolul După două săptămâni de pauză forțată, Pecica a ținut în frâu Crișul și s-a simțit dezavantajată de arbitraj! Stupar: „Până la urmă, rezultat echitabil” apare prima dată în sportarad.