Posts Tagged ‘reșița’

EXCLUSIV / CSM Scolar Resita spera la promovare: „Matematic mai avem sanse”

Viorel Lolea, presedintele formatiei CSM Scolar Resita, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre situatia echipei clasate pe locul 4 in Seria a IV-a din cel de-al treilea esalon. „Nu putem sa fim multumiti dupa parcursul din turul

The post EXCLUSIV / CSM Scolar Resita spera la promovare: „Matematic mai avem sanse” appeared first on Sport Total FM.

Selecționata Under 14 a Aradului și-a încheiat parcursul regional cu o victorie clară!

Articolul Selecționata Under 14 a Aradului și-a încheiat parcursul regional cu o victorie clară! apare prima dată în sportarad.

Reșița apelează din nou la Oprița după remiza cu Sebișul!

Articolul Reșița apelează din nou la Oprița după remiza cu Sebișul! apare prima dată în sportarad 2017.

„Polița” Keita, plătită de reșițeni cu Basic: Lolea și Cojocaru, despărțiți de organele de ordine

Articolul „Polița” Keita, plătită de reșițeni cu Basic: Lolea și Cojocaru, despărțiți de organele de ordine apare prima dată în sportarad 2017.

Sandu și Merșca despre remiza din Valea Domanului: „Oboseala din Cupă ne-a stricat ritmul” v.s. Merșca: „Băieții au trecut cu bine peste șocul plecării lui Chița”

Articolul Sandu și Merșca despre remiza din Valea Domanului: „Oboseala din Cupă ne-a stricat ritmul” v.s. Merșca: „Băieții au trecut cu bine peste șocul plecării lui Chița” apare prima dată în sportarad 2017.

Chița nu mai e antrenorul Sebișului: „Când pui suflet te doare, dar mă despart în relații bune de club”

Articolul Chița nu mai e antrenorul Sebișului: „Când pui suflet te doare, dar mă despart în relații bune de club” apare prima dată în sportarad 2017.

Chița, pus pe gânduri după un nou „duș rece” al Sebișului: „Alternăm un joc bun cu unul slab, trebuie să-mi responsabilizez și mai mult jucătorii”

Articolul Chița, pus pe gânduri după un nou „duș rece” al Sebișului: „Alternăm un joc bun cu unul slab, trebuie să-mi responsabilizez și mai mult jucătorii” apare prima dată în sportarad 2017.

Anca nu contestă victoria Reșiței, dar acuză arbitrajul: „Au fost mai buni, dar nu meritau ajutați”

Articolul Anca nu contestă victoria Reșiței, dar acuză arbitrajul: „Au fost mai buni, dar nu meritau ajutați” apare prima dată în sportarad 2017.

Deplasare de risc maxim pentru cermeiani în Valea Domanului: „Întâlnim o echipă de un alt calibru, dar nu mergem ca mielul la tăiat”

Articolul Deplasare de risc maxim pentru cermeiani în Valea Domanului: „Întâlnim o echipă de un alt calibru, dar nu mergem ca mielul la tăiat” apare prima dată în sportarad 2017.

Liga a III-a (seria a IV-a), etapa a patra: Ghiroda – pe podium, Băleștiul sparge gheața!

Articolul Liga a III-a (seria a IV-a), etapa a patra: Ghiroda – pe podium, Băleștiul sparge gheața! apare prima dată în sportarad 2017.