Posts Tagged ‘Ripensia’

După 70 de ani! Un lugojean vrea să readucă Ripensia Timișoara pe prima scenă a fotbalului românesc

Antrenorul lugojean Cosmin Petruescu, deținător al licenței Pro (cel mai înalt grad în materie de antrenorat) a revenit în forță, în fotbalul timișorean, după o pauză de un sezon, pentru transpunerea în realitate a unui proiect ambițios ce are ca finalitate promovarea în prima ligă a Ripensiei Timișoara, una dintre cele mai vechi formații din […]

Articolul După 70 de ani! Un lugojean vrea să readucă Ripensia Timișoara pe prima scenă a fotbalului românesc apare prima dată în Redeșteptarea.

Succesorul lui Pelici pe banca Ripensiei este Cosmin Petruescu

Rămasă fără antrenor principal după despărţirea de Alexandru Pelici, gruparea de pe Bega s-a decis asupra înlocuitorului acestuia, numele său fiind Cosmin Petruescu. Săptămâna a început cu un anunţ important din partea clubului Ripensia Timişoara, pe site-ul oficial fiind prezentat noul antrenor principal. Cosmin Petruescu a semnat un contract pe trei ani şi îi va […]

Invitație la joc

Evenimentele din ultimele luni au avut repercusiuni neașteptate asupra fotbalului din țara noastră. Se pare că de acum înainte vom avea un alt fel de fotbal, iar condițiile restrictive impuse vor avea probabil consecințe nebănuite. În primul rând absența spectatorilor …

The post Invitație la joc appeared first on sporttim.ro.

Invitație la joc

Evenimentele din ultimele luni au avut repercusiuni neașteptate asupra fotbalului din țara noastră. Se pare că de acum înainte vom avea un alt fel de fotbal, iar condițiile restrictive impuse vor avea probabil consecințe nebănuite. În primul rând absența spectatorilor de pe stadioane va altera spectacolul fotbalistic în sine, ambianța nu va mai fi aceeași și multă lume se va mulțumi să stea în fața micului ecran. Important este că liga întâi se va relua din 12 Iunie cu jocurile din play-off și play-out.

The post Invitație la joc appeared first on sporttim.ro.

CSM Reşiţa şi Ripensia au rămas fără antrenor: Dorinel Munteanu şi Pelici nu mai continuă

Vineri, două dintre echipele care şi-au încheiat participarea în actuala ediţie de campionat a eşalonului secund s-au despărţit de antrenorul principal. Prima schimbare a avut loc în Valea Domanului, acolo unde CSM Reşiţa a anunţat printr-un comunicat de presă că nu va mai continua colaborarea cu Dorinel Munteanu, al cărui contract urma să expire la […]

Ripensia Timişoara – Ripensia juniori U 19 3-1 (0-0, 2-1, 1-0). FOTO

Pregătire prin joc la mijloc de săptămână, un meci de verificare ”în familie”, înaintea închiderii Bazei II-UPT… Ripensia Timişoara – Ripensia juniori U 19 3-1 (0-0, 2-1, 1-0).

The post Ripensia Timişoara – Ripensia juniori U 19 3-1 (0-0, 2-1, 1-0). FOTO appeared first on sporttim.ro.

Jocuri amicale la mijloc de săptămână: rezultate, marcatori. Ripensia, ”în familie” + FOTO ASU Politehnica U19 – Unirea Sânnicolau Mare 2-2

Seria meciurilor de verificare a avut continuitate și miercuri, în ciuda timpului capricios, în ultima săptămână din februarie. Câteva rezultate, marcatori, echipe și… fotografii.

The post Jocuri amicale la mijloc de săptămână: rezultate, marcatori. Ripensia, ”în familie” + FOTO ASU Politehnica U19 – Unirea Sânnicolau Mare 2-2 appeared first on sporttim.ro.

Bogat program de weekend: meciuri amicale. Ziua, ora, terenul

Bate la ușă ultimul sfârșit de săptămână înaintea reluării returului Ligii 2, dar cum debutul sezonului de primăvară în eșaloanele inferioare va veni la ceas de martie, pregătirile de iarnă prin jocuri sunt la tot mai mare preț în miez de februarie. Lista meciurilor de verificare de zilele viitoare, cât se poate de lungă, fără a avea pretenția că ar fi neapărat și completă. 

The post Bogat program de weekend: meciuri amicale. Ziua, ora, terenul appeared first on sporttim.ro.

Ripensia, primul antrenament în 2020. FOTO

Unica noutate la reunirea roșu-galbenilor a fost antrenorul cu portarii Călin Frunză, în locul lui Gheorghe Stoianov, FC Ripensia demarând marţi de la ora 14:30 pregătirile de iarnă din Noul An pe terenul II al arenei “Electrica“, și acesta acoperit cu nisip. La pregătirea fizică şi jocul şcoală au participat 22 de jucători, sub bagheta antrenorilor Alexandru Pelici (principal), Călin Mada şi Iulian Muntean – secunzi, precum și Frunză, staff-ul tehnic fiind completat de preparatorii fizici Bogdan Ungureanu şi Bogdan Boldorea, respectiv kinetoterapeutul Adrian Gherovăţ. 

The post Ripensia, primul antrenament în 2020. FOTO appeared first on sporttim.ro.

Pelici: ”Toate acestea le-am discutat cu domnul Mihu zilele trecute şi mi-au fost puse pe hârtie pentru conceperea unui nou contract cu Ripensia care ar fi expirat în vară”

Așa cum a promis vineri când ne-a mărturisit cu titlu de întâietate că rămâne și continuă în fruntea băncii tehnice a secund divizionarei Ripensia, antrenorul principal Alexandru Pelici a punctat astăzi de la ora 14:30 mai multe aspecte în cadrul unei conferințe de presă la obiect, cu durata de 30 de minute, susținută de clubul din Liga 2 și cu participarea lui Dumitru Mihu, preşedinte al grupării bănățene, şi Iulian Muntean, antrenor secund.

The post Pelici: ”Toate acestea le-am discutat cu domnul Mihu zilele trecute şi mi-au fost puse pe hârtie pentru conceperea unui nou contract cu Ripensia care ar fi expirat în vară” appeared first on sporttim.ro.