Posts Tagged ‘Romario Moise’

Liderul a început anul în forţă: set la zero la Miercurea Ciuc

Penultimul meci al rundei cu numărul 22 a oferit un recital total din partea celor de la AFC UTA Arad, liderul la zi al competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor. Aflaţi în vizită la Miercurea Ciuc, arădenii au fost nişte oaspeţi nepoliticoşi şi au marcat de şase ori în poarta juniorului Gyenge, de fiecare dată prin […]

Marșul triumfal continuă: UTA – Concordia Chiajna 1-0 (1-0)

Arădenii, văzându-se cu sacii în căruță, au depășit momentul de tensiune creat de faptul că această partidă a fost programată la nici două zile de la jocul cu Farul Constanța. Într-o formulă aproape constantă, gazdele au reușit să marcheze relativ repede, în primele 10 minute, chiar dacă au făcut-o dintr-o lovitură de pedeapsă just acordată la un fault asupra lui Oroian în careul mare: UTA – Concordia Chiajna 1-0 (1-0).

The post Marșul triumfal continuă: UTA – Concordia Chiajna 1-0 (1-0) appeared first on sporttim.ro.

Arădenii au avut o sarcină grea: UTA, 2-0 (1-0) prin ”dubla” lui Moise

UTA a îngroșat astăzi numărul formațiilor gazdă care au învins la zero în etapa a XV-a din Liga 2, de fapt majoritare în această rundă dominată copios de amfitrioni, cu 8 triumfuri și o remiză, fără eșecuri, respectiv 17-4 la goluri marcate. Dar echipa care nu are o identitate precisă, sponsorizată de Sarcină, a fost o nucă greu de spart de arădeni, în cele din urmă totuși câștigători, plasându-se astfel într-o excelentă poziție de atac spre fotoliul de lider: 2-0 (1-0).

The post Arădenii au avut o sarcină grea: UTA, 2-0 (1-0) prin ”dubla” lui Moise appeared first on sporttim.ro.