Posts Tagged ‘Rugby’

CS Năvodari – CSM Bucovina Suceava: 60-3

CSM Bucovina Suceava a incheiat anul cu o infrangere severa. Duminica, intr-un meci restant din ultima etapa a turului Diviziei Nationale de rugby, echipa antrenata de Marius Coltuneac, a cedat…

GALERIE FOTO. Timișoara Saracens – CSM Știința Baia Mare 6-6

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul Timișoara Saracens – CSM Știința Baia Mare, jucat sâmbătă de la ora 11 în etapa a V-a și penultima din Grupa A în Cupa României la rugby și remizat 6-6 (6-3) pe stadionul ”Dan Păltinișanu” din loviturile de pedeapsă executate de fundașul Melinte pentru galben-albaștri respectiv uvertura Ratu Taniela pentru ”Zimbri”, rezultatul fiind convenabil bănățenilor în cursa pentru accederea în finală. 

The post GALERIE FOTO. Timișoara Saracens – CSM Știința Baia Mare 6-6 appeared first on sporttim.ro.

Pas spre finala Cupei României fără eseuri acasă: 6-6 cu campionii. Al 11-lea meci pe ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul joc pe Dan Păltinișanu”

Timișoara Saracens a jucat astăzi la matineu ultimul meci acasă din faza grupelor Cupei României, din postura de lider și la adăpostul victoriei tur de la Baia Mare cu 17-22 în urmă cu aproape 3 luni, avantaj pe care l-a apărat cu succes în fața ”Zimbrilor” vizitatori, capabili doar să egaleze în fiecare parte a duelului fără eseuri, unul strâns și tactic: 6-6 (6-3). Era clar că disputele directe din serie între bănățeni și maramureșeni vor decide una dintre finalistele întrecerii paralele campionatului, iar echilibrul a dominat, cu un ușor plus pentru cei din Ronaț, de-acum mari favoriți să se alăture Stelei în ultimul act din decembrie de la Brașov.

The post Pas spre finala Cupei României fără eseuri acasă: 6-6 cu campionii. Al 11-lea meci pe ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul joc pe Dan Păltinișanu” appeared first on sporttim.ro.

Moment psihologic ratat la mijlocul reprizei secunde, iar arbitrii….:CS Universitatea Arad – CSM Galați 10-26 + FOTO

Articolul Moment psihologic ratat la mijlocul reprizei secunde, iar arbitrii….:CS Universitatea Arad – CSM Galați 10-26 + FOTO apare prima dată în sportarad.

Program general acasă-deplasare la sfârșit de săptămână. Meciuri divizionare de fotbal, handbal și volei în Timișoara, în Cupa României la rugby și în cupele europene la tenis de masă, în Dumbrăvița

Când mergem la meciuri? Jocul, ora locul… Și unde merg echipele timișene în deplasare la sfârșitul săptămânii? Formațiile sunt în plin campionat, dar zilele următoare vor aduce și partide în alte competiții în Timișoara și Timiș, de exemplu în Cupa României la rugby respectiv în Europe Cup Women la tenis de masă. Iată programul…

The post Program general acasă-deplasare la sfârșit de săptămână. Meciuri divizionare de fotbal, handbal și volei în Timișoara, în Cupa României la rugby și în cupele europene la tenis de masă, în Dumbrăvița appeared first on sporttim.ro.

Echipa CSȘ Gura Humorului sprintează către un nou titlu de campioană

Echipa de rugby juniori Under 18 a CSȘ Gura Humorului a obținut încă un succes important, în deplasare, în tentativa de a cuceri al patrulea titlul național consecutiv. Elevii lui Andrei Varvaroi s-au impus cu scorul de 36-5, pe terenul celor de la Pan…

Au jucat sau…au fost lăsați să joace doar o repriză: RC Grivița – CS Universitatea Arad 22-14 (8-14)

Articolul Au jucat sau…au fost lăsați să joace doar o repriză: RC Grivița – CS Universitatea Arad 22-14 (8-14) apare prima dată în sportarad.

Timișoara Saracens 11 eseuri cu 10 marcatori în revanșa din Cupa României cu clujenii. Al zecelea joc pe ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul joc pe Dan Păltinișanu”

Unele evenimente sunt mai înălțătoare decât altele. De exemplu, nu tot românul a auzit de finala de astăzi a turneului final al Campionatului Mondial de rugby, Africa de Sud – Anglia 32-12 (12-6), ci mai degrabă iubitorii sportului cu balonul oval, dar cu certitudine mai multora tocmai le-a trecut pe la urechi ce mai infrastructură sportivă i s-a promis Timișoarei în plină campanie electorală, cu o săptămână și ceva înaintea alegerilor prezidențiale. Nu zice mai nimeni că noile construcții, stadionul și sala, ar fi fost de fapt necesare capitalei Banatului încă de-acum măcar vreo două decenii, funcționale și date în folosință, constatarea din această friguroasă primă sâmbătă de noiembrie cu vânt tăios ținând de găzduirea de către vechiul ”1 Mai”, arena ”Dan Păltinișanu”, și a celui de-al zecelea meci oficial după cel decretat în primăvară ca fiind ultimul înaintea demolării. Rugby de Cupa României cu tribune goale și un galop de sănătate al favoriților: Timișoara Saracens – CS Universitatea Cluj 67-7 (31-0). 

The post Timișoara Saracens 11 eseuri cu 10 marcatori în revanșa din Cupa României cu clujenii. Al zecelea joc pe ”Dan Păltinișanu” după ”ultimul joc pe Dan Păltinișanu” appeared first on sporttim.ro.

Program general acasă-deplasare la sfârșit de săptămână. Prim-divizionare din handbal, rugby, futsal, volei și baschet în vizită pe rând până luni în Timișoara și Timiș

Prim weekend din noiembrie cu o finală de campionat mondial, la capătul celui de-al nouălea turneu final în sportul cu balonul oval, Africa de Sud – Anglia sâmbătă la Yokohama, dar și cu un mai bogat program sportiv intern pentru cluburile timișorene și timișene, în special în ceea ce privește meciurile organizate pe teren propriu. În ordine, oaspeți prim-divizionari din handbal, rugby, futsal, volei și baschet vor juca sâmbătă și luni în Timișoara și județul Timiș.  

The post Program general acasă-deplasare la sfârșit de săptămână. Prim-divizionare din handbal, rugby, futsal, volei și baschet în vizită pe rând până luni în Timișoara și Timiș appeared first on sporttim.ro.

Bucovina și Humorul au ieșit pe zero din etapa a V-a

CSM Bucovina Suceava si RC Gura Humorului au iesit pe zero din runda a V-a, disputata sambata, in cadrul Diviziei Nationale de rugby. CSM Bucovina a pierdut fara drept de…