Posts Tagged ‘Rugby’

Rugbiștii arădeni nu le-au făcut față gălățenilor și bifează al doilea eșec în Divizia Națională

Al doilea adversar din Moldova, al doilea eșec clar pentru

Articolul Rugbiștii arădeni nu le-au făcut față gălățenilor și bifează al doilea eșec în Divizia Națională apare prima dată în Sportarad.

Rugbiștii arădeni, în formulă aproape completă în fața celor de la CSM Galați

Sorții au vrut ca rugbiștii de la CS Universitatea să

Articolul Rugbiștii arădeni, în formulă aproape completă în fața celor de la CSM Galați apare prima dată în Sportarad.

Rugbiștii arădeni au revenit pe gazon cu un eșec usturător la Bârlad

9 noiembrie 2019 – 10 aprilie 2021 e intervalul de

Articolul Rugbiștii arădeni au revenit pe gazon cu un eșec usturător la Bârlad apare prima dată în Sportarad.

Început de sezon cu înfrângeri pentru CSM Bucovina Suceava și RC Gura Humorului

Ieri s-au disputat primele partide din cadrul sezonului 2021-2022 a Diviziei Naționale de rugby. În acest campionat s-au înscris nouă echipe CSM Suceava, RC Gura Humorului, Ştiința Petroșani, CS Năvodari, RC Bârlad, CSM Galați, RC Grivița, CSU Arad și …

Start în Divizia Națională de rugby cu deplasare la Bârlad, pentru CS Universitatea! Băieții lui Grindei au 8 adversari în această primăvară și tot atâtea meciuri!

Încetul cu încetul, echipele arădene revin în arenă respectând protocolul

Articolul Start în Divizia Națională de rugby cu deplasare la Bârlad, pentru CS Universitatea! Băieții lui Grindei au 8 adversari în această primăvară și tot atâtea meciuri! apare prima dată în Sportarad.

Stadion de rugby la Arad din fonduri europene? Mai e o lună până la revenirea celor de la CS Universitatea pe teren, în Liga 2-a!

Federaţia Română de Rugby anunţă, pe site-ul său oficial, că

Articolul Stadion de rugby la Arad din fonduri europene? Mai e o lună până la revenirea celor de la CS Universitatea pe teren, în Liga 2-a! apare prima dată în Sportarad.

Rugbiștii arădeni demarează pregătirea cu speranța că protocolul pe sănătate și sistemul competițional se vor „îndulci”!

Echipa de rugby a Aradului pune punct și ea unei

Articolul Rugbiștii arădeni demarează pregătirea cu speranța că protocolul pe sănătate și sistemul competițional se vor „îndulci”! apare prima dată în sportarad.

Programul Rugby pentru toți continuă

Lansat în toamna lui 2017, proiectul “Rugby pentru toți copiii” este un mecanism anual și complex ce permite copiilor și tinerilor talentați să ducă mai departe tradiția în rugby a orașului Gura Humorului, în timp ce își dezvoltă propriile abilități la…

AUDIO – EXCLUSIV / Robert Ion și Alex Savin, în studioul Sport Total FM!

Robert Ion, preparatorul fizic al echipa de rugby CSM București, și Alex Savin, pilierul echipei nationale, au fost invitații lui Narcis Drejan în emisiunea „Fluier Final” din 18 decembrie. Cei doi au discutat despre proiectul lor propriu, Vikings Proj…

Rugbyst prins dopat și interzis până în 2023!

Aripa Africii de Sud, Aphiwe Dyantyi, a fost prins dopat, cu substanțe care îmbunătățesc performanța, și a primit o interdicție de patru ani! Dyantyi, care a fost desemnat jucătorul anului în 2018, de către forul mondial al Rugby-ului, a pledat vinovat, dar a ținut să menționeze că nu a luat nicio substanță interzisă cu bună știință. Aripa care joacă pentru Citeste mai departe