Posts Tagged ‘Sadoveac’

Toți jucătorii de câmp înscriu și Poli încheie pe 7 prin a face scor la finele sezonului, juniorii 2 alb-violeți încep cu dreptul turneul final

Puțină lume s-a strâns după-amiază în Sala ”Constantin Jude” la ceea ce a fost nu doar ultimul meci al alb-violeților în sezonul tocmai încheiat al Ligii Zimbrilor, dar și ultima partidă a întregii ediții a elitei, însă spectatorii au avut ce vedea în plan ofensiv, minutul și golul, ba chiar peste această medie, nu mai puțin de 36 din partea bănățenilor, pentru care au marcat toți jucătorii de câmp, SCM Politehnica Timișoara câștigând astfel întâlnirea decisivă pentru locul 7, acontat după sezonul regular și menținut la finele fazei play-off: 36-26 (17-12). Câștig de cauză au avut miercuri și juniorii 2 ai clubului, la startul turneului final pe țară de la Târgu Mureș, 33-31 cu Potaissa Turda, garnitură din pepiniera câștigătoarei bronzului în elita seniorilor.

The post Toți jucătorii de câmp înscriu și Poli încheie pe 7 prin a face scor la finele sezonului, juniorii 2 alb-violeți încep cu dreptul turneul final appeared first on sporttim.ro.

”Vrem să câștigăm toate meciurile de acasă”. Poli, prim joc în ”Constantin Jude” în play-off, de la ora 17 cu AHC Dunărea Călărași. Juniorii 2, calificați în finale

După ce la inaugurarea seriei patrulater din play-off a avut parte de cea mai grea partidă dintre cele 6 ale acestei grupe, în deplasare la liderul din Constanța, pe care a pierdut-o, formația handbaliștilor alb-violeți debutează astăzi și acasă în întrecerea locurilor 1, 3, 5 și 7 conform ierarhiei la finele returului, în compania dunărenilor de care au fost devansați cu numai un punct după retur. Pe hârtie, cel mai facil examen dintre aceleași șase, galben-albaștrii din Călărași având pe de altă parte tot 2 principali marcatori în topul celor mai prolifici 10 din actuala ediție a Ligii Zimbrilor dar și cei mai mulți convocați, cinci, în efectivul de 19 al României pentru ”dubla” de săptămâna trecută cu Lituania.

The post ”Vrem să câștigăm toate meciurile de acasă”. Poli, prim joc în ”Constantin Jude” în play-off, de la ora 17 cu AHC Dunărea Călărași. Juniorii 2, calificați în finale appeared first on sporttim.ro.

Poli trece de o altă nou-promovată și atacă locuri mai înalte

SCM Politehnica s-a desprins mai clar după pauza meciului găzduit în această seară în compania penultimei clasate cu peste 30 de puncte mai puțin în ierarhia Ligii Zimbrilor, timișorenii tranșând conform așteptărilor penultima lor apariție acasă în retur, cu gândul prinderii unui loc cât mai bun la finele sezonului regular, peste două etape. Alb-violeții au dispus cu 30-24 (12-10) de nou-promovata CSM Bacău, nu mai puțin de 13 fiind marcatorii bănățenilor.   

The post Poli trece de o altă nou-promovată și atacă locuri mai înalte appeared first on sporttim.ro.

Liderul de pe litoral stopează după pauză invincibilitatea acasă a violeților, la al zecelea val: SCM Politehnica – AHC Dobrogea Sud 27-30 (15-12)

Handbaliștii Timișoarei au suferit în această seară prima înfrângere acasă în sezonul regular după aproape un an de zile, și tot la 3 goluri diferență, precum pe 1 martie 2018, atunci cu 28-31 în fața campioanei Dinamo, acum cu 27-30 cu liderul la zi al elitei, AHC Dobrogea Sud, care și-a etalat eficient banca și extremele pentru a răsturna scorul după pauză, de la 15-12, dar în special în ultimele nici 10 minute, de la 25-24 la 26-29. Sugestiv, constănțenii au avut 2 marcatori în plus dar mai ales 5 noi autori de goluri strict doar la reluarea jocului, și anume pivotul Mocanu și extremele Csog și Nistor Ioniță cu câte 3 fiecare, respectiv Malinovic și Vujovic cu câte două.

The post Liderul de pe litoral stopează după pauză invincibilitatea acasă a violeților, la al zecelea val: SCM Politehnica – AHC Dobrogea Sud 27-30 (15-12) appeared first on sporttim.ro.

Poli câștigă din nou la Bacău tot cu 3 goluri avans și intră în sferturile Cupei României

La două săptămâni și jumătate după ce s-a impus pe terenul nou-promovatei CSM Bacău în antepenultima etapă a turului în sezonul regular din Liga Națională, cu 23-26 la pauză 14-16, SCM Politehnica a învins din nou pe malurile Bistriței, în această seară în optimile de finală ale Cupei României, și tot la 3 goluri diferență: 24-27 (11-13). Însă deplasările din acest an încă nu s-au încheiat, ”violeții” încheind sezonul de toamnă miercuri de la ora 18 la Turda, cu eliminata Potaissa, la startul returului în campionat. Până atunci însă, tragerea la sorți a sferturilor, programată luni de la ora 11, ultim hop înaintea turneului Final4.

The post Poli câștigă din nou la Bacău tot cu 3 goluri avans și intră în sferturile Cupei României appeared first on sporttim.ro.

”Avem posibilitatea să provocăm o surpriză”. În ”Rapid”, CSM București – Poli de la 15:30. Astăzi, și România – Germania la EHF Euro 2018

După ce începea mai târziu campionatul, meciul acasă cu Potaissa din etapa inaugurală fiind amânat, SCM Politehnica va deveni astăzi prima grupare din Liga Națională care să-l încheie, în jocul televizat de la ora 15:30 din sala ”Rapid”, cu vecina sa de podium tocmai doborâtă joi din fotoliul de lider, CSM București, care mai are o partidă restanță în mână. Iar după ce va demara această rundă a 13-a și ultima din tur cu duelul ocupantelor locurilor 2 și 3, despărțite de 3 puncte în favoarea celor din capitală, care au și 3 handbaliști convocați în lotul național A de seniori pentru stagiul de luna aceasta dar și nu mai puțin de 6 în garnitura ”B”, tot astăzi, pe dos, se va încheia mai apoi și etapa a 12-a, penultima, după care de la ora 18 vor evolua și ”tricolorele” la Euro 2018, contra Germaniei, la Brest.

The post ”Avem posibilitatea să provocăm o surpriză”. În ”Rapid”, CSM București – Poli de la 15:30. Astăzi, și România – Germania la EHF Euro 2018 appeared first on sporttim.ro.

Poli învinge pe terenul campioanei Dinamo

SCM Politehnica i-a stricat sâmbătă seară campioanei Dinamo tocmai pe terenul acesteia sfârșitul unei săptămâni în care bucureștenii au debutat cu succes acasă în grupele Champions League, alb-violeții Timișoarei menținându-se la cârmă în marea majoritate a jocului din etapa a II-a în prima divizie de handbal masculin și provocându-le alb-roșiilor primul eșec în noua campanie, 29-31 (15-15), după victorii ale laureaților la Constanța, detașat, cu 24-30, și miercuri cu norvegienii, 26-24.

The post Poli învinge pe terenul campioanei Dinamo appeared first on sporttim.ro.