Posts Tagged ‘sântana’

Eric Clapton și Santana au facut schimb de solo-uri la BTS

Conform contactmusic.com, Eric Clapton a încheiat concertul din cadrul Barclaycard presents British Summer Time Hyde Park, de duminica seară, alături de Santana. Cei doi chitariști legendari și-au reunit forțele pentru interpretarea piesei ‘High Time We Went’, făcând schimb de solo-uri pe parcursul bis-ului, spre deliciul celor 65.000 de fani londonezi. În cadrul evoluției sale, Clapton […]

Zărăndani anti-Crișul? Unirea Sântana – CS Ineu 2-4

Articolul Zărăndani anti-Crișul? Unirea Sântana – CS Ineu 2-4 apare prima dată în sportarad.

Derby decis de Răducioiu de Criș: „E important ca și rezervele să aducă un plus, rămân la dispoziția antrenorului pe orice post”

Articolul Derby decis de Răducioiu de Criș: „E important ca și rezervele să aducă un plus, rămân la dispoziția antrenorului pe orice post” apare prima dată în sportarad 2017.

Liga VI-a, etapa a 6-a: Bujacul și Pilu, singurele formații cu punctaj maxim! Lipova II – pas greșit acasă

Articolul Liga VI-a, etapa a 6-a: Bujacul și Pilu, singurele formații cu punctaj maxim! Lipova II – pas greșit acasă apare prima dată în sportarad 2017.

Criș și Sântana joacă cu titlul de campioană de toamnă pe masă. Modan – Capătă, ce duel la vârful clasamentului golgheterilor Ligii a 4-a!

Articolul Criș și Sântana joacă cu titlul de campioană de toamnă pe masă. Modan – Capătă, ce duel la vârful clasamentului golgheterilor Ligii a 4-a! apare prima dată în sportarad 2017.

Liga VI-a, etapa a 5-a: Din două derby-uri doar cel de la Șiria s-a terminat! Sântana a părăsit terenul înainte de pauză la Pilu

Articolul Liga VI-a, etapa a 5-a: Din două derby-uri doar cel de la Șiria s-a terminat! Sântana a părăsit terenul înainte de pauză la Pilu apare prima dată în sportarad 2017.

A doua ediție a Junior Cup Fotbal Grassroots a fost câștigată de Liceul „Ștefan Hell” din Sîntana

Articolul A doua ediție a Junior Cup Fotbal Grassroots a fost câștigată de Liceul „Ștefan Hell” din Sîntana apare prima dată în sportarad 2017.

Donca, după „galopul” cu Socodorul: „Am avut o teamă înaintea meciului, dar am făcut ce trebuie. Cu Crișul vedem unde suntem“

Articolul Donca, după „galopul” cu Socodorul: „Am avut o teamă înaintea meciului, dar am făcut ce trebuie. Cu Crișul vedem unde suntem“ apare prima dată în sportarad 2017.

Liga VI-a, etapa a 4-a: Bujac, Sântana și Pilu își continuă parcursul fără greșeală

Articolul Liga VI-a, etapa a 4-a: Bujac, Sântana și Pilu își continuă parcursul fără greșeală apare prima dată în sportarad 2017.

Cupa României, faza județeană: Pâncota și Macea produc surprizele, echipele cu pretenții au făcut simple antrenamente cu public

Articolul Cupa României, faza județeană: Pâncota și Macea produc surprizele, echipele cu pretenții au făcut simple antrenamente cu public apare prima dată în sportarad 2017.