Posts Tagged ‘sapunaru’

Campioană, dar tot transferuri fără bani. CFR Cluj nu vrea să plătească nici pentru Săpunaru: „E o prioritate, dacă va deveni liber”

CFR Cluj a câştigat campionatul după unul dintre cele mai costisitoare sezoane din ultimii ani. Banii investiţi la club imediat după ieşirea din insolvenţă, mai ales în salarii şi condiţii, au avut un efect rapid, iar ardelenii au luat al patrulea titlu. Aproape toţi jucătorii veniţi anul trecut nu i-au costat nimic pe cei din […]

Cosmin Contra este un selecționer fericit: ”A fost un meci complet! Sper ca aceste victorii să fie un început de drum pentru noi”

Tânărul selecționer al echipei naționale este omul momentului în fotbalul nostru, după cele două victorii ale României din amicalele cu Israel (2-1) și Suedia (1-0). Cosmin Contra, 42 de ani, care a legat în premieră două succese pe banca naţionalei,

Articolul Cosmin Contra este un selecționer fericit: ”A fost un meci complet! Sper ca aceste victorii să fie un început de drum pentru noi” apare prima dată în Sport Total FM.

Sumudica l-a ratat pe Sapunaru si va trebui sa se multumeasca cu Dielna!

Sumudica i-a transferat pe Boldrin si Silviu Lung, iar urmatorul de pe lista sa era Cristian Sapunaru. Astra n-a vrut sa-l cedeze gratis si a cerut 500.000 de euro, insa turcii au refuzat sa plateasca, astfel ca mutarea a picat.

The post Sumudica l-a ratat pe Sapunaru si va trebui sa se multumeasca cu Dielna! appeared first on Sport Total FM.

Edi Iordanescu a analizat situatia Astrei: „Nimeni nu e titular, nimeni nu e rezerva”. Ce spune despre Sapunaru

Edi Iordanescu, antrenorul formatiei Astra Giurgiu, a vorbit despre situatia din cadrul echipei, mai cu seama a jucatorilor. Acesta l-a laudat pe Vilceanu si este de parere ca Sapunaru nu este aproape de o retragere. Robert Vilceanu a debutat cu

The post Edi Iordanescu a analizat situatia Astrei: „Nimeni nu e titular, nimeni nu e rezerva”. Ce spune despre Sapunaru appeared first on Sport Total FM.