Posts Tagged ‘scoala gimnaziala anisoara odeanu’

Rezultate deosebite la Concursul Internațional “Jurnal de toamnă”, obținute de elevii Școlii Gimnaziale “Anișoara Odeanu”

În cadrul parteneriatului de colaborare al unității școlare lugojene cu Asociația Cultural Științifică ”Pleiadis” din Iași, România și Școala Raională de Arte Plastice ”Nicolae Moisei” din Telenești, Republica Moldova, elevii lugojeni au participat la Concursul Internațional “Jurnal de toamnă”, demarat în cadrul proiectului. Din zecile de lucrări propuse pentru acest Concurs Internațional, șase creații au […]

Articolul Rezultate deosebite la Concursul Internațional “Jurnal de toamnă”, obținute de elevii Școlii Gimnaziale “Anișoara Odeanu” apare prima dată în Redeșteptarea.

Bucuria copiilor! Teatrul de păpuși Pinocchio, transmis online de către Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu”

În prag de sărbători, Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” vine în întâmpinarea copiilor lugojeni cu o surpriză. Dacă în anii precedenți Moș Crăciun poposea la școală pentru a le spune elevilor cele mai frumoase povești, la gura sobei, de această dată le va dărui micuților un cadou… virtual! Este vorba despre spectacolul de teatru de păpuși […]

Articolul Bucuria copiilor! Teatrul de păpuși Pinocchio, transmis online de către Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” apare prima dată în Redeșteptarea.