Posts Tagged ‘Silviu Bălace’

ACS Poli, învinsă la scor de codașă și egalată la puncte de ”lanterna roșie”: 4-1 Gilortul Târgu Cărbuneşti

Duelul suferinței, disputat sâmbătă de la ora 14 în Gorj între ultimele două clasate în Seria a IV-a din Liga 3, a fost adjudecat la scor la încheierea turului de gazda ”lanternă roșie”, care i-a egalat astfel la puncte pe învinșii din Timișoara. Echipa olteană, care nu mai primise nici un gol în prececentele 3 meciuri acasă, ultimele două fiind și câștigate cu cei din Ghiroda și Sebiș, s-a desprins de urmașii ”violeților” până anul trecut în Liga 1, care au încheiat anul 2019 cu 3 înfrângeri consecutive, tot 4 goluri încasând și în precedenta ieșire la Pâncota… Gilortul Târgu Cărbuneşti – ACS Poli Timişoara 4-1 (2-0).

The post ACS Poli, învinsă la scor de codașă și egalată la puncte de ”lanterna roșie”: 4-1 Gilortul Târgu Cărbuneşti appeared first on sporttim.ro.

Comisia de Apel reduce la 6 etape suspendarea lui Bălace, de la 12 luni. Comisia de Disciplină omologhează ASO Deta – UVT cu 0-3

Comisia de Apel a AJF Timiș a redus unele sancțiuni iar Comisia de Disciplină a omologat cu 0-3 pentru UVT rezultatul jocului nedisputat sâmbătă în deplasare la ASO Deta, în ultima etapă a turului Diviziei D Timiș.

The post Comisia de Apel reduce la 6 etape suspendarea lui Bălace, de la 12 luni. Comisia de Disciplină omologhează ASO Deta – UVT cu 0-3 appeared first on sporttim.ro.

Caft ordinar în Timișoara la ”Județ”. Silviu Bălace, antrenor – jucător la Galaxy Electrometal, sare gardul la bătaie. Tată lovit, tineri loviți, femei și copii plângând. Vin Poliția, Jandarmeria, ambulanțe… FOTO

De zeci de ani îi numărăm, tot îngroșându-se rândurile făptașilor care întinează arena sportivă. Și ne tot spunem că mai rău de-atât nu poate fi, doar că întotdeauna se mai găsește cineva să contrazică. Și să amplifice nivelul degradării, undeva spre abisuri. La care constatăm tot mai vehement, vai ce-a mai rămas din oameni! Un banal meci de campionat din etapa a zecea în liga a V-a județeană, așadar ați notat nivelul competițional, a fost întrerupt în această după-amiază în minutul 83, când a dat în clocot și pe-afară. Din teren, peste gard, în afara gazonului, unde s-a lăsat cu o bătaie generală. Iar ulterior, cu îngrijiri medicale.

The post Caft ordinar în Timișoara la ”Județ”. Silviu Bălace, antrenor – jucător la Galaxy Electrometal, sare gardul la bătaie. Tată lovit, tineri loviți, femei și copii plângând. Vin Poliția, Jandarmeria, ambulanțe… FOTO appeared first on sporttim.ro.

ACS Poli, a doua victorie la rând acasă: 2-1, de la 0-1 cu CS Hunedoara. FOTO + declarații Bălace

După o jumătate de an, alb-violeții din Liga 3 au izbutit să lege două succese la rând pe teren propriu, astăzi adăugând pe ”Electrica” victoriei din urmă cu două săptămâni cu Flacăra Horezu, atunci la zero. Ultima ispravă a timișorenilor de acest tip se consemna pe 30 martie și 10 aprilie 2019 în returul Ligii 2, 3-1 cu CS Balotești și 1-0 cu Metaloglobus București. Acum, la mijlocul turului în seria vestică, au depășit o grupare cam vulnerabilă în deplasare, de care s-au apropiat la numai două puncte în clasament: ACS Poli Timişoara – CS Hunedoara 2-1 (0-0).

The post ACS Poli, a doua victorie la rând acasă: 2-1, de la 0-1 cu CS Hunedoara. FOTO + declarații Bălace appeared first on sporttim.ro.

”Verzii”, prim succes din cornere. ”Lanterna”, pusă la colț din prima parte: ACS Dumbrăvița – ACS Poli 2-0. FOTO + declarații Bălu

Autori ai unui debut șovăielnic de campionat după propriile standarde impuse vara trecută, în anul promovării, alb-verzii de pe arena ”Ștefan Dobay” au semnat în cele din urmă întâiul triumf din noua ediție a Ligii 3, vineri după-amiază, cu ocazia etapei a V-a în seria vestică, într-un duel direct timișean cu lanterna roșie fără victorie, retrogradată din Liga 2: ACS Dumbrăviţa – ACS Poli Timişoara 2-0 (2-0).

The post ”Verzii”, prim succes din cornere. ”Lanterna”, pusă la colț din prima parte: ACS Dumbrăvița – ACS Poli 2-0. FOTO + declarații Bălu appeared first on sporttim.ro.

FOTO + declarații Velcotă, Ciurea: ACS Poli Timişoara – ACSO Filiaşi 1-2 (0-0). De luni, antrenor al violeților va fi Silviu Bălace iar secund Răzvan Ionilă

Autori ai unui draw la Becicherecu Mic în runda inaugurală dar și eliminați marți la scor din Cupa României, alb-violeții retrogradați din Liga 2 au debutat și pe teren propriu în Liga 3 prin a pierde după ce au egalat la mijlocul reprizei a II-a a meciului jucat în compania uneia dintre reprezentantele fotbalului oltean la acest nivel, cluburi din nou repartizate după o pauză în acest sens în seria vestică, a IV-a: ACS Poli Timişoara – ACSO Filiaşi 1-2 (0-0).

The post FOTO + declarații Velcotă, Ciurea: ACS Poli Timişoara – ACSO Filiaşi 1-2 (0-0). De luni, antrenor al violeților va fi Silviu Bălace iar secund Răzvan Ionilă appeared first on sporttim.ro.

”E o investiţie de 1-1,5 milioane euro. De un an așteptăm să primim autorizație”. Declarații Bălace, Corojor… ACS Galaxy Timișoara cu două echipe la Cupa Stelele Centenarului, turneul pe 5 grupe de vârstă pe Arena Națională

Cupa Stelele Centenarului, turneu de fotbal pentru copii din categoriile 2008, 2009, 2010, 2011 și 2012, se va desfășura pe Național Arena în organizarea Primăriei Capitalei și ”Sport pentru toți”, între participante numărându-se și două grupe de 2008 şi 2009 de la ACS Galaxy Timișoara, club înfiinţat în anul 2015, la activ cu peste 200 de copii şi juniori, în grija a 7 antrenori. Înaintea întrecerii din perioada 29 octombrie – 1 noiembrie de la București, la care vor participa peste 250 de echipe de copii şi juniori, gruparea juvenilă de pe Bega a găzduit astăzi o conferinţa de presă, inaugurată la ora 12:15 de Silviu Bălace…

The post ”E o investiţie de 1-1,5 milioane euro. De un an așteptăm să primim autorizație”. Declarații Bălace, Corojor… ACS Galaxy Timișoara cu două echipe la Cupa Stelele Centenarului, turneul pe 5 grupe de vârstă pe Arena Națională appeared first on sporttim.ro.