Posts Tagged ‘snowboard’

VIDEOx2. Winter Games NZ Obsidian 2020 în iarna australă, în Alpii Sudici din Noua Zeelandă

Înregistrări video cu schi acrobatic și snowboard din ediția în curs a Winter Games NZ 2020, în desfășurare în cea de-a doua decadă din august în Alpii Sudici din Noua Zeelandă. Concursuri pe echipe mixte în iarna australă… 

The post VIDEOx2. Winter Games NZ Obsidian 2020 în iarna australă, în Alpii Sudici din Noua Zeelandă appeared first on sporttim.ro.

Iarna ”pe placă”: FOTO + VIDEO. Înscrierile la SuddenRush Banked Slalom LAAX 2020, online până în 25 februarie

De la copii până la profesioniști, de la categoria de concurs Open până la Grand Masters, cea de-a șasea ediție a întrecerii de snowboard SuddenRush Banked Slalom este anunțată pentru prima decadă a lunii viitoare, în Elveția, la Laax, înscrierile online la startul competiției fiind deja inaugurate.

The post Iarna ”pe placă”: FOTO + VIDEO. Înscrierile la SuddenRush Banked Slalom LAAX 2020, online până în 25 februarie appeared first on sporttim.ro.

Status quo pe nocturnă, în finalele Halfpipe la Laax Open 2020: FOTO + VIDEO

Finish sub fulgi de nea și lucșii instalației de nocturnă al săptămânii de concurs freestyle Laax Open 2020, cu finalele halfpipe, adjudecate de aceiași câștigători ai semifinalelor, spaniola Queralt Castellet și australianul Scotty James. Ierarhiile, fotografii și un clip video.

The post Status quo pe nocturnă, în finalele Halfpipe la Laax Open 2020: FOTO + VIDEO appeared first on sporttim.ro.

Australianul James și Castellet intră de pe locul I în finalele halfpipe la Laax Open 2020. Sportiva din Spania, urmată de 5 asiatice

Cel mai longeviv concurs de snowboard la nivel înalt de pe bătrânul continent este în plină desfășurare în cantonul Graubünden, Laax Open 2020 programând pe pista cu lungimea de 200 de metri de pe Crap Sogn Gion semifinalele probei halfpipe, adjudecate derașat de australianul Scotty James și spaniola Queralt Castellet. 

The post Australianul James și Castellet intră de pe locul I în finalele halfpipe la Laax Open 2020. Sportiva din Spania, urmată de 5 asiatice appeared first on sporttim.ro.

Pe pârtii, în inima Alpilor: FIS Snowboard World Cup. FOTO

Organizatorii LAAX Open 2020, programat la mijlocul lunii ianuarie și culminând în săptămâna de concursuri cu întrecerea de talie mondială FIS Snowboard World Cup, sub egida FIS (International Ski Federation), WS (World Snowboarding) și Swiss-Snowboard und Swiss-Ski, au dat publicității lista preliminară a celor circa 200 de participanți din 30 de țări, printre care campionii ediției din 2019, norvegianca Silje Norendal și Chris Corning din SUA la slopestyle, respectiv Chloe Kim din SUA și australianul Scotty James la halfpipe. Premii totale în valoare de 200.000 de franci elvețieni sunt rezervate reuniunii hibernale din cantonul Graubünden, Laax fiind declarată pentru a patra oară consecutiv la Premiile World Ski drept cea mai bună stațiune pentru schi acrobatic. 

The post Pe pârtii, în inima Alpilor: FIS Snowboard World Cup. FOTO appeared first on sporttim.ro.

Engadinsnow 2019, pe ”Alpetta Face”: VIDEO x 2

Pe zăpadă proaspătă, căzută peste noapte, peste o sută de practicanți de snowboard și schi acrobatic au concurat în Elveția în cea de-a XVII-a ediție a întrecerii Engadinsnow, derulată pe versantul ”Alpetta Face” al masivului Corvatsch, în lanțul muntos Bernina din cantonul Graubünden, unde competitori din zece țări europene au urcat pe podiumul de premiere al celor 4 probe. Enumerarea lor, câteva fotografii și două clipuri video…

The post Engadinsnow 2019, pe ”Alpetta Face”: VIDEO x 2 appeared first on sporttim.ro.

Cupa Dorna Medical la schi alpin și snowboard va avea loc la mijlocul lunii februarie

La mijloc de februarie, te așteptam la Cupa Dorna Medical la schi alpin și snowboard! Participarea e gratuită, iar premiile – de peste 20.000 de lei! De Ziua Îndrăgostiților, Dorna Medical vă invită pe pârtie! Participă și tu la Cupa Dorna Medica…

Adolescenți în zbor. VIDEO: elvețianul Nick Pünter ia la World Rookie Fest 2019 biletul pentru Norvegia

Nouăzeci de competitori din zece țări s-au reunit pe pistele special amenajate la Mottolino Snowpark, în Italia, la Livigno, pentru adjudecarea ediției din acest an a concursului de snowboard slopestyle World Rookie Fest, propunând drept bonus un bilet pe post de invitație în calificările întrecerii X Games Norway, programată la Hafjell, în țara fiordurilor, pe 16 februarie. Iar un adolescent de Țara Cantoanelor a câștigat dreptul de a-și etala măiestria în zborul cu placa și pe tărâm viking. Fotografii, un clip video și numele primilor clasați la fiecare categorie…

The post Adolescenți în zbor. VIDEO: elvețianul Nick Pünter ia la World Rookie Fest 2019 biletul pentru Norvegia appeared first on sporttim.ro.

VIDEO. Slopestyle Snowboard. Silje Norendal din Norvegia și Chris Corning (SUA) înving în Elveția la LAAX Open 2019

Norvegianca Silje Norendal și Chris Corning din Statele Unite ale Americii s-au impus în Țara Cantoanelor în concursul de Slopestyle snowboarding desfășurat pe parcursul de 550 de metri Crap Sogn Gion în cadrul LAAX Open 2019. Iată câteva fotografii, ocupanții podiumurilor în proba feminină respectiv masculină, exclusiv din Norvegia, SUA și din partea gazdei Elveția, cu 3 reprezentanți, precum și un clip video…

The post VIDEO. Slopestyle Snowboard. Silje Norendal din Norvegia și Chris Corning (SUA) înving în Elveția la LAAX Open 2019 appeared first on sporttim.ro.

FOTO & VIDEO: GoPro în etapa a IV-a din Freeride World Tour 2018, la Fieberbrunn

Câteva fotografii, o înregistrare video, enumerarea fruntașilor în cea de-a patra rundă a ediției din această iarnă în Freeride World Tour, etapă desfășurată în Austria, la Fieberbrunn, unde dominanți au fost francezii și gazdele, precum și ocupanții podiumurilor la cele 4 categorii de concurs înaintea reuniunii finale de la Verbier, în Elveția, programată între 31 martie și 8 aprilie.

The post FOTO & VIDEO: GoPro în etapa a IV-a din Freeride World Tour 2018, la Fieberbrunn appeared first on sporttim.ro.