Posts Tagged ‘Şoimii Lipova’

Galerie foto: ACS Dumbrăvița – Șoimii Lipova

Articolul Galerie foto: ACS Dumbrăvița – Șoimii Lipova apare prima dată în sportarad.

Bălu: „Nu a fost revanșă, ci o simplă victorie…meritată” v.s. Sabău: „Vreau să joc pozitiv, indiferent dacă sunt pe locul 1 sau pe 6”

Articolul Bălu: „Nu a fost revanșă, ci o simplă victorie…meritată” v.s. Sabău: „Vreau să joc pozitiv, indiferent dacă sunt pe locul 1 sau pe 6” apare prima dată în sportarad.

Livetext ora 15.00: ACS Dumbrăvița – Șoimii Lipova

Articolul Livetext ora 15.00: ACS Dumbrăvița – Șoimii Lipova apare prima dată în sportarad.

Vremurile s-au mai schimbat, dar lipovanii susțin că agreează un advesar ca Dumbrăvița: „Vor juca și ei deschis!”

Articolul Vremurile s-au mai schimbat, dar lipovanii susțin că agreează un advesar ca Dumbrăvița: „Vor juca și ei deschis!” apare prima dată în sportarad.

Simina: „Disperarea de a face puncte ne și motivează, păcat că am luat gol în ultimul minut” v.s. Sabău: „Nu am fost în cea mai bună dispoziție”

Articolul Simina: „Disperarea de a face puncte ne și motivează, păcat că am luat gol în ultimul minut” v.s. Sabău: „Nu am fost în cea mai bună dispoziție” apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga III-a, ora 15: Cetate Deva – Șoimii Lipova, Ghiroda și Giarmata Vii – Gloria LT Cermei, Național Sebiș – Industria Galda

Articolul Livetext Liga III-a, ora 15: Cetate Deva – Șoimii Lipova, Ghiroda și Giarmata Vii – Gloria LT Cermei, Național Sebiș – Industria Galda apare prima dată în sportarad.

Lipovanii, atenționați după cele 6 goluri încasate și cu Deva pe „radar”: „Viața nu îți oferă de prea multe ori șansa de promova în Liga a 2-a”

Articolul Lipovanii, atenționați după cele 6 goluri încasate și cu Deva pe „radar”: „Viața nu îți oferă de prea multe ori șansa de promova în Liga a 2-a” apare prima dată în sportarad.

Abel Popa, debut în tricoul Lipovei la numai 16 ani: „Am avut mari emoții, de acum sper să fiu folosit cât mai mult”

Articolul Abel Popa, debut în tricoul Lipovei la numai 16 ani: „Am avut mari emoții, de acum sper să fiu folosit cât mai mult” apare prima dată în sportarad.

„Tolbă” și mai plină pentru Trabalka după primele runde ale returului: „Important este să rămânem pe primul loc, nu ca eu să fiu golgheter”

Articolul „Tolbă” și mai plină pentru Trabalka după primele runde ale returului: „Important este să rămânem pe primul loc, nu ca eu să fiu golgheter” apare prima dată în sportarad.

Fotoreportaj: Șoimii Lipova – CS Ocna Mureș

Articolul Fotoreportaj: Șoimii Lipova – CS Ocna Mureș apare prima dată în sportarad.