Posts Tagged ‘Şoimii Lipova’

Șoimii Lipova s-a reunit în 17 jucători: Paulevici și un junior de la Filiași, singurele noutăți! Trabalka – încotro?

Mai de voie, mai de nevoie, Șoimii Lipova s-a despărțit

Articolul Șoimii Lipova s-a reunit în 17 jucători: Paulevici și un junior de la Filiași, singurele noutăți! Trabalka – încotro? apare prima dată în sportarad.

Lipova a pus mâna pe Paulevici, „gura de tun” a celor de la Periam! Bondar completează stafful „șoimilor”

Patru sunt jucătorii care s-au despărțit deja de Șoimii Lipova

Articolul Lipova a pus mâna pe Paulevici, „gura de tun” a celor de la Periam! Bondar completează stafful „șoimilor” apare prima dată în sportarad.

Șoimii Lipova se desparte de patru jucători, printre care se află și căpitanul Popa: „M-am simțit ca într-o familie, dar trebuie să fiu aproape de casă”

Cu trei zile înainte de primul antrenament al anului, Șoimii

Articolul Șoimii Lipova se desparte de patru jucători, printre care se află și căpitanul Popa: „M-am simțit ca într-o familie, dar trebuie să fiu aproape de casă” apare prima dată în sportarad.

Lipova și-ar dori (și) mai multă calitate de la mijloc în sus, dar mutările întârzie deocamdată! Vasiu – în trecere pe la „șoimii”?

După primele zece runde scurse din prezenta ediție a Ligii

Articolul Lipova și-ar dori (și) mai multă calitate de la mijloc în sus, dar mutările întârzie deocamdată! Vasiu – în trecere pe la „șoimii”? apare prima dată în sportarad.

Lipova a terminat a doua, pe loc de baraj, prima parte a sezonului în Liga 3-a: „A contat mult spiritul de echipă, în schimb am avut probleme în atac”

Vicecampioana edițiilor precedente ale seriei a V-a a Ligii a 3-a, Șoimii Lipova era și…

Articolul Lipova a terminat a doua, pe loc de baraj, prima parte a sezonului în Liga 3-a: „A contat mult spiritul de echipă, în schimb am avut probleme în atac” apare prima dată în sportarad.

David Pop, din preliminariile UEFA Champions League la…Șoimii Lipova: „A trebuit să mă întorc acasă din San Marino și am ales bine, vrem să promovăm în Liga 2-a!”

Cel puțin până la primăvară, locurile ce duc la barajul de promovare în Liga 2-a…

Articolul David Pop, din preliminariile UEFA Champions League la…Șoimii Lipova: „A trebuit să mă întorc acasă din San Marino și am ales bine, vrem să promovăm în Liga 2-a!” apare prima dată în sportarad.

Lipova rămâne fără succes la Cermei în Liga a 3-a! Sabău: „Vreau să rămânem cu partea pozitivă, am dominat și am egalat în inferioritate numerică” +FOTO

Șoimii Lipova rămâne fără succes pe terenul din Cermei în Liga 3-a. Mai mult, „alb-albaștrii”…

Articolul Lipova rămâne fără succes la Cermei în Liga a 3-a! Sabău: „Vreau să rămânem cu partea pozitivă, am dominat și am egalat în inferioritate numerică” +FOTO apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 14: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda și Giarmata Vii, Progresul Ezeriș – Progresul Pecica

Returul Ligii a 3-a a început ieri fără meciuri ale formațiilor arădene, care  intră toate…

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 14: Gloria Lunca Teuz Cermei – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Ghiroda și Giarmata Vii, Progresul Ezeriș – Progresul Pecica apare prima dată în sportarad.

Puncte prețioase pentru polii clasamentului în ultimul derby arădean al anului! Pașcu: „Dăm totul cu Lipova!” v.s. A. Gavrilă: „Să ne impunem jocul și la Cermei!”

Cortina coboară peste prima parte a ediției 2020-2021 a Ligii a 3-a cu un derby…

Articolul Puncte prețioase pentru polii clasamentului în ultimul derby arădean al anului! Pașcu: „Dăm totul cu Lipova!” v.s. A. Gavrilă: „Să ne impunem jocul și la Cermei!” apare prima dată în sportarad.

Sabău a anticipat problemele cu gazonul din Caransebeș: „Am optat pentru un prim 11 mai atletic și am câștigat fără probleme”

Chiar dacă pe hârtie Progresul Ezeriș nu ar fi trebuit să pună probleme, starea proastă…

Articolul Sabău a anticipat problemele cu gazonul din Caransebeș: „Am optat pentru un prim 11 mai atletic și am câștigat fără probleme” apare prima dată în sportarad.