Posts Tagged ‘Şoimii Lipova’

Lipova rămâne pe locul 2 după derby, dar Sabău e convins: „Vom termina în fața celor de la Crișul, au meciuri mai grele. Mulțumit de jocul de azi” +FOTO

Șoimii Lipova s-a oprit la patru victorii consecutive și pentru

Articolul Lipova rămâne pe locul 2 după derby, dar Sabău e convins: „Vom termina în fața celor de la Crișul, au meciuri mai grele. Mulțumit de jocul de azi” +FOTO apare prima dată în Sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 17.00 : Șoimii Lipova – Crișul Chișineu-Criș

Etapa a 16-a a Ligii a III-a vine la pachet

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 17.00 : Șoimii Lipova – Crișul Chișineu-Criș apare prima dată în Sportarad.

Lipova și Crișul se duelează în finala campionatului, cu calificarea matematică la baraj pe masă! Pop: „Meci tacticizat” v.s. Mann: „Victorie la două diferență!”

CS Afumați, Mostiștea Ulmu, CSA Steaua București, Corona Brașov, Viitorul

Articolul Lipova și Crișul se duelează în finala campionatului, cu calificarea matematică la baraj pe masă! Pop: „Meci tacticizat” v.s. Mann: „Victorie la două diferență!” apare prima dată în Sportarad.

Lipova și-a făcut treaba la Ghiroda înainte de derby-ul cu Crișul! Sabău: „Am făcut un meci bun, deși condițiile de joc au fost foarte proste”

Șoimii Lipova a rezolvat cu 3 puncte deplasarea de risc

Articolul Lipova și-a făcut treaba la Ghiroda înainte de derby-ul cu Crișul! Sabău: „Am făcut un meci bun, deși condițiile de joc au fost foarte proste” apare prima dată în Sportarad.

Live-text Liga a III-a, ora 17.00 : Crișul Chișineu-Criș – Avântul Periam, Ghiroda și Giarmata Vii – Șoimii Lipova

Începând cu ora 17.00 vă vom relata în format Live-text

Articolul Live-text Liga a III-a, ora 17.00 : Crișul Chișineu-Criș – Avântul Periam, Ghiroda și Giarmata Vii – Șoimii Lipova apare prima dată în Sportarad.

Lipova are test la Ghiroda înaintea derby-ului seriei! Gherasim: „A fost greu cu ei și în tur, dar dacă vom juca fotbalul pe care-l știm…”

Înainte de derby-ul pentru fotoliul de lider cu conjudețeana din

Articolul Lipova are test la Ghiroda înaintea derby-ului seriei! Gherasim: „A fost greu cu ei și în tur, dar dacă vom juca fotbalul pe care-l știm…” apare prima dată în Sportarad.

„Specialitatea casei” la Lipova, 1-0 și la duș și cu…Dumbrăvița! Sabău: „Organizarea bună ne ține în viață, acolo sus” v.s. Bătrânu: „Meritam un rezultat de egalitate”

Liderul s-a schimbat în seria a 8-a a Ligii a

Articolul „Specialitatea casei” la Lipova, 1-0 și la duș și cu…Dumbrăvița! Sabău: „Organizarea bună ne ține în viață, acolo sus” v.s. Bătrânu: „Meritam un rezultat de egalitate” apare prima dată în Sportarad.

Livetext, ora 17.00: Șoimii Lipova – CSC Dumbrăvița, ACS Poli – Progresul Pecica

Etapa cu numărul 14 a Ligii a 3-a începe astăzi

Articolul Livetext, ora 17.00: Șoimii Lipova – CSC Dumbrăvița, ACS Poli – Progresul Pecica apare prima dată în Sportarad.

Lipova face puncte, dar așteaptă și golurile atacanților poate chiar la meciul cu Dumbrăvița! Ardelean: „Sper să marchez cât mai repede, să-mi ajut echipa”

Lipova a „tratat” eșecul cu Periamul de acasă cu două

Articolul Lipova face puncte, dar așteaptă și golurile atacanților poate chiar la meciul cu Dumbrăvița! Ardelean: „Sper să marchez cât mai repede, să-mi ajut echipa” apare prima dată în Sportarad.

David Pop a decis derby-ul Pecica – Lipova cu primul său gol în „alb-albastru”: „Poate trebuia să câștigăm mai clar, dar e bine și așa! Ne interesează primul loc!”

Derby-ul etapei în fotbalul arădean, Pecica – Lipova, a fost

Articolul David Pop a decis derby-ul Pecica – Lipova cu primul său gol în „alb-albastru”: „Poate trebuia să câștigăm mai clar, dar e bine și așa! Ne interesează primul loc!” apare prima dată în Sportarad.