Posts Tagged ‘Şoimii Lipova’

Diferență de valoare și pregătire: Podgoria Șiria – Șoimii Lipova 0-7

Articolul Diferență de valoare și pregătire: Podgoria Șiria – Șoimii Lipova 0-7 apare prima dată în sportarad.

Lipova și-a reluat antrenamentele fără Burlă și Dardai, dar cu alți 7 juniori! Sânnicolau Mic – „cartier general” pentru „șoimi”

Articolul Lipova și-a reluat antrenamentele fără Burlă și Dardai, dar cu alți 7 juniori! Sânnicolau Mic – „cartier general” pentru „șoimi” apare prima dată în sportarad.

Lipova și-a luat portar de 19 ani de la CNP Timișoara, Polgar – al patrulea ex. cermeian devenit „șoim”

Articolul Lipova și-a luat portar de 19 ani de la CNP Timișoara, Polgar – al patrulea ex. cermeian devenit „șoim” apare prima dată în sportarad.

Lipova ia trei foști cermeiani cu trecut la UTA: Dolga, Vlad și Prună vor evolua sub comanda lui Sabău

Articolul Lipova ia trei foști cermeiani cu trecut la UTA: Dolga, Vlad și Prună vor evolua sub comanda lui Sabău apare prima dată în sportarad.

Filip, Calvin și Poiană și-au încheiat conturile cu Lipova, Trabalka a refuzat Reșița și-l reîntâmpină pe Simion în „alb-albastru”

Articolul Filip, Calvin și Poiană și-au încheiat conturile cu Lipova, Trabalka a refuzat Reșița și-l reîntâmpină pe Simion în „alb-albastru” apare prima dată în sportarad.

Sabău: „Îmi doream mai mult decât acest loc 2, dar nu știu dacă eram pregătiți de pasul uriaș spre Liga 2-a”

Articolul Sabău: „Îmi doream mai mult decât acest loc 2, dar nu știu dacă eram pregătiți de pasul uriaș spre Liga 2-a” apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga 3-a, ora 18.00: Crișul – Alba Iulia, Lipova – Ghiroda, Cermei – Cugir și Ocna Mureș – Sebiș

Articolul Livetext Liga 3-a, ora 18.00: Crișul – Alba Iulia, Lipova – Ghiroda, Cermei – Cugir și Ocna Mureș – Sebiș apare prima dată în sportarad.

Lipova, la mâna ei pentru poziția de vicecampioană! Bujor: „Presiunea rezultatelor a doborât și portarii, să terminăm pe 2 acum!”

Articolul Lipova, la mâna ei pentru poziția de vicecampioană! Bujor: „Presiunea rezultatelor a doborât și portarii, să terminăm pe 2 acum!” apare prima dată în sportarad.

Lipova a bătut Avrigul și e din nou pe locul 2: „Am muncit pentru fiecare gol, pentru fiecare punct, anul acesta atât am putut”

Articolul Lipova a bătut Avrigul și e din nou pe locul 2: „Am muncit pentru fiecare gol, pentru fiecare punct, anul acesta atât am putut” apare prima dată în sportarad.

Livetext ora 18.00: FC Avrig – Șoimii Lipova

Articolul Livetext ora 18.00: FC Avrig – Șoimii Lipova apare prima dată în sportarad.