Posts Tagged ‘Şoimii Lipova’

Lipova îl împrumută pe Vasinc la FC Hunedoara, dar își ia atacant de 18 ani cu 6 goluri în Liga 2-a: Banyoi i-a înscris inclusiv UTA-ei în 2017!

Articolul Lipova îl împrumută pe Vasinc la FC Hunedoara, dar își ia atacant de 18 ani cu 6 goluri în Liga 2-a: Banyoi i-a înscris inclusiv UTA-ei în 2017! apare prima dată în sportarad.

Lipova își betonează linia mediană în preziua reunirii: Ex. băcăuanul Istrate vrea să-și treacă în cont a doua promovare consecutivă în Liga 2-a!

Articolul Lipova își betonează linia mediană în preziua reunirii: Ex. băcăuanul Istrate vrea să-și treacă în cont a doua promovare consecutivă în Liga 2-a! apare prima dată în sportarad.

Arădenii şi-au stabilit programul de pregătire: nouă amicale pentru UTA

După o săptămână de reacomodare la efort, AFC UTA Arad îşi va continua pregătirile cu un cantonament pe plan local, începând de luni cartierul general urmând a fi mutat la hotelul Coandi. Ionuţ Popa a programat până pe 25 ianuarie câte două antrenamente zilnice, de luni urmând a beneficia şi de serviciile noului preparator fizic, […]

Lipovanii își calculează pașii pentru Liga 2-a: „Suntem în căutare de juniori născuți în anul 2000 sau 2001, iar din iarnă profesorul Donca se va implica puțin mai mult”

Articolul Lipovanii își calculează pașii pentru Liga 2-a: „Suntem în căutare de juniori născuți în anul 2000 sau 2001, iar din iarnă profesorul Donca se va implica puțin mai mult” apare prima dată în sportarad.

Fotbal și un Crăciun mai fericit pentru cei șapte copii ai familiei Drăgan, care și-au pierdut casa într-un incendiu

Articolul Fotbal și un Crăciun mai fericit pentru cei șapte copii ai familiei Drăgan, care și-au pierdut casa într-un incendiu apare prima dată în sportarad.

Eveniment caritabil la Polivalentă: UTA, Șoimii Lipova și presa arădeană joacă pentru familia din Firiteaz ce și-a pierdut casa în preajma Sărbătorilor

Articolul Eveniment caritabil la Polivalentă: UTA, Șoimii Lipova și presa arădeană joacă pentru familia din Firiteaz ce și-a pierdut casa în preajma Sărbătorilor apare prima dată în sportarad.

Statistică | Trei campioane de iarnă au cel mai bun atac din eşalonul al treilea

Ultima zi din luna noiembrie a stabilit numele celor cinci campioane de iarnă ale Ligii 3, competiţia întrând în vacanţă până în primul weekend al lunii martie. Dacă SCM Gloria Buzău şi Comuna Recea au obţinut laurii încă din penultima etapă a turului, Fotbal Club Rapid, Turris-Oltul şi Şoimii Lipova şi-au asigurat primul loc după […]

La banchetul Lipovei s-a vorbit fără ocolișuri despre promovare: „Dacă Dumnezeu dorește, vom juca în Liga 2-a!” Tort cu clasamentul pentru „șoimi”

Articolul La banchetul Lipovei s-a vorbit fără ocolișuri despre promovare: „Dacă Dumnezeu dorește, vom juca în Liga 2-a!” Tort cu clasamentul pentru „șoimi” apare prima dată în sportarad.

Lipovanul Trabalka încheie turul Ligii a 3-a cu 14 goluri: „Cred că în retur putem ridica ștacheta și mai sus și putem promova” + FOTO

Articolul Lipovanul Trabalka încheie turul Ligii a 3-a cu 14 goluri: „Cred că în retur putem ridica ștacheta și mai sus și putem promova” + FOTO apare prima dată în sportarad.

Magna cum laude pentru lipovani la finalul turului! Sabău: „Știam că vom câștiga dacă ne concentrăm pe joc și nu pe rezultat, merităm să fim primii!”

Articolul Magna cum laude pentru lipovani la finalul turului! Sabău: „Știam că vom câștiga dacă ne concentrăm pe joc și nu pe rezultat, merităm să fim primii!” apare prima dată în sportarad.