Posts Tagged ‘Şoimii Lipova’

Șoimii Lipova, pe urmele naționalei iugoslave în cantonamentul de la Donji Milanova: Lazea, despărțire de ultim moment de „alb-albaștri”

Din această dimineață, Șoimii Lipova s-a mutat peste graniță, în Serbia, unde va efectua un cantonament de 7 zile. Cei 27 de jucători, seniori și juniori, care se pregătesc sub comanda lui cu Flavius Sabău, Marius Ciubăncan și Cătălin Bujor vor mere pe urmele foștilor internaționali ai Iugoslaviei pentru partea de acumulări fizice. La Donji …

Articolul Șoimii Lipova, pe urmele naționalei iugoslave în cantonamentul de la Donji Milanova: Lazea, despărțire de ultim moment de „alb-albaștri” apare prima dată în sportarad.

Ciubăncan și Pană îl ajută pe Sabău la Lipova, Codoban, Șimăndan și Grigore – noutățile la nivelul lotului de jucători

Mai repede și decât UTA, Șoimii Lipova a pus capăt vacanței de iarnă cu un prim antrenament în noul an. Divizionara terță arădeană are noutăți importante în special la nivelul băncii tehnice, acolo unde, lângă Flavius Sabău apar Marius Ciubăncan și Natanael Pană. Posesor al licenței A UEFA începând de anul trecut, Ciubăncan mai activează …

Articolul Ciubăncan și Pană îl ajută pe Sabău la Lipova, Codoban, Șimăndan și Grigore – noutățile la nivelul lotului de jucători apare prima dată în sportarad.

De la Șoimii Lipova, sub comanda directă a lui Gică Hagi: Gabi Buta se pregătește să debuteze în Liga 1

Născut în ianuarie 2002, orădeanul Gabriel Buta a jucat la Șoimii în turul campionatului 2018-2019. A marcat în meciul său de debut, la 16 ani și jumătate, în fața celor de la CNS Cetate Deva, la 8 minute după ce a intrat pe teren din postura de rezervă. A mai jucat în câteva meciuri și …

Articolul De la Șoimii Lipova, sub comanda directă a lui Gică Hagi: Gabi Buta se pregătește să debuteze în Liga 1 apare prima dată în sportarad.

Puține modificări la nivel de lot pentru lipovani, amical cu marea rivală a UTA-ei

Articolul Puține modificări la nivel de lot pentru lipovani, amical cu marea rivală a UTA-ei apare prima dată în sportarad.

Lipovanii au sărbătorit două locuri 2 la final de 2019, iar la anul: „Rezultatele vor fi și mai bune pe noul stadion, cu sute de spectatori în tribune”

Articolul Lipovanii au sărbătorit două locuri 2 la final de 2019, iar la anul: „Rezultatele vor fi și mai bune pe noul stadion, cu sute de spectatori în tribune” apare prima dată în sportarad.

Lipova și-a atins obiectivul turului, locul 2! Sabău: „Teren execrabil, ne-am impus pe muncă și atitudine”

Articolul Lipova și-a atins obiectivul turului, locul 2! Sabău: „Teren execrabil, ne-am impus pe muncă și atitudine” apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga 3-a, ora 14: ACSO Filiași – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Fortuna Becicherecu Mic, Gloria LT Cermei – CSC Dumbrăvița 

Articolul Live-text Liga 3-a, ora 14: ACSO Filiași – Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș – Fortuna Becicherecu Mic, Gloria LT Cermei – CSC Dumbrăvița  apare prima dată în sportarad.

Ultima strigare pentru titlul de vicecampioană de toamnă în tabăra Lipovei! „Filiașul se va agăța de acest meci, dar mergem după trei puncte”

Articolul Ultima strigare pentru titlul de vicecampioană de toamnă în tabăra Lipovei! „Filiașul se va agăța de acest meci, dar mergem după trei puncte” apare prima dată în sportarad.

„Lanterna” nu a făcut figurație, dar Lipova și-a recucerit poziția din vară: „Trebuia să terminăm mai repede meciul, clasarea încununează profesionalismul” + FOTO

Articolul „Lanterna” nu a făcut figurație, dar Lipova și-a recucerit poziția din vară: „Trebuia să terminăm mai repede meciul, clasarea încununează profesionalismul” + FOTO apare prima dată în sportarad.

Livetext Liga a III-a, ora 14: Progresul Pecica – Gloria LT Cermei, Șoimii Lipova – Gilortul Târgu Cărbunești, ACS Poli – Crișul Chișineu-Criș, Național Sebiș – ACSO Filiași

Articolul Livetext Liga a III-a, ora 14: Progresul Pecica – Gloria LT Cermei, Șoimii Lipova – Gilortul Târgu Cărbunești, ACS Poli – Crișul Chișineu-Criș, Național Sebiș – ACSO Filiași apare prima dată în sportarad.