Posts Tagged ‘Sorin Schiesz’

CSU UV Timișoara pierde în prelungiri setul inaugural pe terenul câștigătoarei Cupei României din careul fruntaș

Nici o echipă vizitatoare n-a smuls măcar un set în noul campionat pe terenul câștigătoarei la zi a Cupei României, CS Dinamo București, la fileul căreia s-au înclinat la zero în precedentele ieșiri și campioana și vicecampioana națională din Galați respectiv Zalău, ceea ce nu i-a împiedicat astăzi de la amiază pe ”universitarii” nou-promovați de pe Bega să-i întindă cât se poate de mult pe favoriții din capitală, răzbind în setul inaugural după aproape o jumătate de oră de joc, în prelungiri, cu 28:26. CSU UV Timișoara și-a vândut pielea pe cât de scump a putut și în seturile următoare, fără a împiedica însă în cele din urmă un același 3:0. 

The post CSU UV Timișoara pierde în prelungiri setul inaugural pe terenul câștigătoarei Cupei României din careul fruntaș appeared first on sporttim.ro.

CSU UV Timișoara, la un punct de propriul record negativ. ”Bronzul” de cupe europene SCMU Craiova, 3:0 cu 44 cedate

Voleibaliștii universitari de la CSU UV Timișoara au întâlnit în această după-amiază pentru al doilea weekend la rând o aspirantă la podiumul Diviziei A1, obținând un singur punct în plus pe terenul ocupantei locului 3 la finalul ediției trecute, SCMU Craiova, față de totalul de numai 43 adjudecate sâmbăta trecută acasă în dauna campioanei naționale CSM Arcada Galați, record negativ al întregului sezon. Cei din Bănie au avut nevoie de doar 56 de minute de joc efectiv pentru a câștiga ceea ce a fost al zecelea 3:0 din totalul de 17 partide disputate în noua ediție.   

The post CSU UV Timișoara, la un punct de propriul record negativ. ”Bronzul” de cupe europene SCMU Craiova, 3:0 cu 44 cedate appeared first on sporttim.ro.

Între doar 10 prim-divizionare, nou-promovata CSU UV Timișoara nu mai are deloc grija retrogradării, dar altele în schimb

Voleiul divizionar masculin din Timișoara a suferit mult și în acest deceniu pe seama străveziei sale finanțări, prezent fiind în consecință în numai două ediții de campionat ale elitei, încheiate cu implacabile retrogradări în 2012 și 2018, însă CSU UV nu va mai avea emoții măcar în privința revenirii în obscuritatea seriei vestice din liga secundă și la finele sezonului ce bate deja la ușă, în virtutea faptului că numai 10 cluburi s-au înscris la startul noii campanii a ligii fruntașe, ceea ce anulează implicit din fașă și existența oricărei lupte pentru rămânerea în primul eșalon.

The post Între doar 10 prim-divizionare, nou-promovata CSU UV Timișoara nu mai are deloc grija retrogradării, dar altele în schimb appeared first on sporttim.ro.

CS UV Timișoara trece cu 3:0 de Rapid și revine după un sezon în Divizia A1

Voleibaliștii universitari ai Timișoarei au revenit astăzi după numai un an pe prima scenă, promovând în Divizia A1 de pe locul secund al turneului de baraj de la Buzău, în urma gazdei SCM Gloria, de care erau învinși în ziua inaugurală a patrulaterului, cu 3:1. Duminică, într-un meci care pe care de totul sau nimic, elevii lui Sorin Schiesz au dispus cu 3:0 de contracandidata CS Rapid București, izbutind astfel a treia accedere pe teren în elită din acest deceniu grație clasării pe locul 2 în play-off, după promovările semnate în 2011 și 2013 la Galați, în cel de-al doilea caz fără însă a apăra în 2013-2014 poziția adjudecată în ”A1”.

The post CS UV Timișoara trece cu 3:0 de Rapid și revine după un sezon în Divizia A1 appeared first on sporttim.ro.

CSU UV Timișoara – ProVolei Arad 3:0

Voleibaliștii Timișoarei și-au continuat astăzi parcursul victoriilor fără set cedat în ediția în curs a Diviziei A2, câștigând cu 3:0 și ultima apariție acasă din sezonul regular, cu vecinii arădeni. Aflați la a doua reprezentație pe teren propriu din rundele returului programate în noul an, ”universitarii” de la CSU UV au trecut de ocupanții locului 3, repetiție cu succes înaintea deplasării din etapa a X-a și ultima, la secund clasata ACS Volei Club Zalău 2015.

The post CSU UV Timișoara – ProVolei Arad 3:0 appeared first on sporttim.ro.

CSU UV Timișoara, severă corecție acasă în penultimul joc cu o echipă din zona 1-6 în acest sezon

Cu șansa a doua în fața vicecampioanei naționale la zi SCM U Craiova, voleibaliștii lui CSU UV Timișoara au pierdut în această după-amiază pe teren propriu în 3 seturi în cadrul antepenultimei etape a sezonului regular, pe o linie dreaptă spre finele returului în care sâmbătă seară vor juca la Baia Mare cu Știința Explorări iar apoi luni din nou acasă cu gălățenii, ocupanți ai podiumului.

The post CSU UV Timișoara, severă corecție acasă în penultimul joc cu o echipă din zona 1-6 în acest sezon appeared first on sporttim.ro.

Timișorenele CSU UV și CSU Politehnica pierd la zero în deplasare

Voleibaliștii universitari timișoreni de pe ultimul loc în Divizia A1 n-au câștigat în această după-amiază nici un set și în cel de-al treilea duel direct avut cu nou-promovata CS Dinamo în ultimele nici 9 luni, Sorin Schiesz și elevii săi înclinându-se în penultima deplasare a returului, disputată în fief-ul ocupantei locului 7.

The post Timișorenele CSU UV și CSU Politehnica pierd la zero în deplasare appeared first on sporttim.ro.

CSU UV Timișoara pierde al doilea joc la zero acasă în 2018

Voleibaliștii prim-divizionari ai Timișoarei au rezistat în această seară doar puțin peste o oră și un sfert asaltului vizitatorilor din Dej, în ultimul meci al etapei a 16-a în sezonul regular al elitei masculine, rundă intermediară în care s-a consemnat și cel de-al treilea rezultat de 0:3, favorabil oaspeților. Ultima clasată a încercat repetarea isprăvii de sâmbătă la Baia Mare, unde spărgea gheața la capitolul victorii în acest campionat, însă ocupanta locului 7 s-a dovedit a fi o nucă prea tare, învingând pentru a doua oară în deplasare în 2018.

The post CSU UV Timișoara pierde al doilea joc la zero acasă în 2018 appeared first on sporttim.ro.

CSU UV Timișoara sparge gheața la al 15-lea hop și ia toate punctele la Baia Mare. UVT Agroland triumfă în 3 seturi la Lugoj

Formațiile timișorene prim-divizionare de volei au câștigat în această seară la ora primei deplasări în campionat din noul an, galben-albaștrii de la CSU UV apropiindu-și întâia victorie în sezonul în curs, în cadrul rundei a XV-a, prin care au scăpat de copleșitorul zero din dreptul punctelor adjudecate în elita A1 dar nu și de ”lanterna roșie”, iar roșu-alb-negrele de la UVT Agroland impunându-se tot în doar trei seturi și în returul de la Lugoj cu CSM.

The post CSU UV Timișoara sparge gheața la al 15-lea hop și ia toate punctele la Baia Mare. UVT Agroland triumfă în 3 seturi la Lugoj appeared first on sporttim.ro.

Cu încă un 3:0, CSM Lugoj urcă pe locul 6, ocupat în sezonul trecut. Codașa CSU UV Timișoara ratează o rară șansă de a smulge primul punct în A1

Prim-divizionarele timișene CSM Lugoj și CSU UV Timișoara au jucat sâmbătă seară penultimul respectiv ultimul meci acasă din sezonul de toamnă, voleibalistele dovedind printr-un nou 3:0 victorios pe teren propriu, într-un duel al vecinelor de clasament pe pozițiile 7-8, că își pot păstra și în această ediție locul 6, cucerit în cea anterioară, pe când ”universitarii” galben-albaștri n-au izbutit într-o foarte rară oportunitate de a smulge primul punct ierarhic în dauna antepenultimilor clasați ceea ce reușeau chiar la finele turului precedentei participări în A1, în 2011, împotriva acelorași oponenți de la CS ”U” Cluj.

The post Cu încă un 3:0, CSM Lugoj urcă pe locul 6, ocupat în sezonul trecut. Codașa CSU UV Timișoara ratează o rară șansă de a smulge primul punct în A1 appeared first on sporttim.ro.