Posts Tagged ‘Stângă’

Ora revanşei. FC Voluntari 2 vrea toate punctele la Braşov

Echipa secundă a ilfovenilor merge doar la victorie pe terenul braşovenilor de la ACS SR Învinşi, în tur, clar, acasă, 3-0, tinerii echipieri ai garniturii secunde a FC Voluntari caută revanşa în partida de sâmbătă cu ACS SR Braşov. Conducerea grupării din Voluntari cerea jucătorilor antrenaţi de Cosmin Bărcăuan, înaintea debutului în retur, victorii pe linie în partea secundă a Citeste mai departe

Bogdan Argeș Vintilă, 2-0 pe Știința: ”Am suferit și la propriu și la figurat dar Dumnezeu a fost cu noi, căci ASU a avut destule ocazii să tranșeze jocul. Le urez succes, să fie susținuți și să ajungă pe prima scenă, căci fotbalul e al suporterilor!”

Nou-promovata FC Metaloglobus a rămas fără gol primit în primele două deplasări din eșalonul secund și a câștigat în premieră în Liga 2 la al patrulea hop, pricinuindu-le alb-violeților cel de-al doilea eșec în doar 4 zile, după ce ASU Politehnica demara în noua campanie cu două triumfuri. Pe ”Știința” a fost 0-2 (0-1) în jocul de la ora 18, cu goluri marcate pe finalul reprizelor, iar Bogdan Argeș Vintilă a fost primul care a oferit declarații.

The post Bogdan Argeș Vintilă, 2-0 pe Știința: ”Am suferit și la propriu și la figurat dar Dumnezeu a fost cu noi, căci ASU a avut destule ocazii să tranșeze jocul. Le urez succes, să fie susținuți și să ajungă pe prima scenă, căci fotbalul e al suporterilor!” appeared first on sporttim.ro.