Posts Tagged ‘Stranieri aradeni’

Păcurar – despre realizările foștilor săi elevi la „tineret”: „O mândrie, o mare bucurie, băieții mi-au și trimis un clip video pentru ziua mea”

Articolul Păcurar – despre realizările foștilor săi elevi la „tineret”: „O mândrie, o mare bucurie, băieții mi-au și trimis un clip video pentru ziua mea” apare prima dată în sportarad.

Gol pentru Petre în victoria naționalei mici cu Bosnia, Man și Oaidă au pus și ei umărul la pasul decisiv spre EURO 2019

Articolul Gol pentru Petre în victoria naționalei mici cu Bosnia, Man și Oaidă au pus și ei umărul la pasul decisiv spre EURO 2019 apare prima dată în sportarad.

Țucudean: „Era păcat să nu plecăm cu punct sau puncte de la Belgrad, suporterii noștri au fost formidabili”

Articolul Țucudean: „Era păcat să nu plecăm cu punct sau puncte de la Belgrad, suporterii noștri au fost formidabili” apare prima dată în sportarad.

Arădeanul Țucudean aduce un punct „tricolorilor” la Belgrad, în Liga Națiunilor la fotbal

Articolul Arădeanul Țucudean aduce un punct „tricolorilor” la Belgrad, în Liga Națiunilor la fotbal apare prima dată în sportarad.

Assist pentru Dennis Man in victoria României U 21 in Portugalia, după un meci de infarct

Articolul Assist pentru Dennis Man in victoria României U 21 in Portugalia, după un meci de infarct apare prima dată în sportarad.

Țucudean – singurul arădean sub comanda lui Contra, Man și Petre se reîntâlnesc la naționala de tineret

Articolul Țucudean – singurul arădean sub comanda lui Contra, Man și Petre se reîntâlnesc la naționala de tineret apare prima dată în sportarad.

Dennis Man a marcat în ziua în care a schimbat prefixul

Articolul Dennis Man a marcat în ziua în care a schimbat prefixul apare prima dată în sportarad.

Arădeanul Man ar fi putut deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc dacă Becali accepta oferta de 14 milioane de euro

Articolul Arădeanul Man ar fi putut deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc dacă Becali accepta oferta de 14 milioane de euro apare prima dată în sportarad.

Petre și-a tras coechipier de lux: Olandezul Van der Vaart, responsabil cu „assisturile” pentru tânărul atacant arădean

Articolul Petre și-a tras coechipier de lux: Olandezul Van der Vaart, responsabil cu „assisturile” pentru tânărul atacant arădean apare prima dată în sportarad.

Jorza, împrumutat la Rapid: Mijlocașul arădean a debutat în amicalul cu Petrolul lui Chindriș

Articolul Jorza, împrumutat la Rapid: Mijlocașul arădean a debutat în amicalul cu Petrolul lui Chindriș apare prima dată în sportarad.