Posts Tagged ‘Strătilă’

Goluri da, puncte nu. Eșec la scor ”îndulcit” pe final pentru Domnești

Viitorul Domnești nu a putut opri drumul către o victorie la scor pentru ACS SR Brașov Nu era loc de surpriză la Domnești între echipa locală și brașoveni chiar dacă oaspeții acuză, de bune etape, delicate probleme financiare. Aflați în continuare în cursa către promovare, în ciuda situației deloc propice traversate de echipa de sub Tâmpa, brașovenii au defilat către Citeste mai departe

Stahl, încadrat de jucători de Liga 1: „Mi-a fost mai ușor, sper să învăț mai multe de la ei”

Articolul Stahl, încadrat de jucători de Liga 1: „Mi-a fost mai ușor, sper să învăț mai multe de la ei” apare prima dată în sportarad.

Ultimii marcatori utiști de pe „Dan Păltinișanu”, despre importanța derby-ului cu Poli: „Să repetăm scorul și să recreăm atmosfera de anul trecut!”

Articolul Ultimii marcatori utiști de pe „Dan Păltinișanu”, despre importanța derby-ului cu Poli: „Să repetăm scorul și să recreăm atmosfera de anul trecut!” apare prima dată în sportarad.

Florea – incert pentru Pandurii, Strătilă și Grahovac sunt apți de joc

Articolul Florea – incert pentru Pandurii, Strătilă și Grahovac sunt apți de joc apare prima dată în sportarad 2017.

Adili nu joacă la Snagov, pe un teren comparabil cu cel de la Șiria! Todea: „Doar un rezultat bun ne poate scoate din perioada destul de nefastă”

Articolul Adili nu joacă la Snagov, pe un teren comparabil cu cel de la Șiria! Todea: „Doar un rezultat bun ne poate scoate din perioada destul de nefastă” apare prima dată în sportarad 2017.

UTA – tot fără Strătilă și Tănase în cea de-a doua deplasare consecutivă! Meci școală cu juniorii, înainte de „matineul” de la Snagov

Articolul UTA – tot fără Strătilă și Tănase în cea de-a doua deplasare consecutivă! Meci școală cu juniorii, înainte de „matineul” de la Snagov apare prima dată în sportarad 2017.

UTA – Călărași, într-un nou moment cheie al sezonului: „Trei puncte pentru moral și clasament”

Articolul UTA – Călărași, într-un nou moment cheie al sezonului: „Trei puncte pentru moral și clasament” apare prima dată în sportarad 2017.

Accidentarea lui Strătilă, mai gravă decât se anticipa: Mijlocașul utist mai ratează cel puțin două partide

Articolul Accidentarea lui Strătilă, mai gravă decât se anticipa: Mijlocașul utist mai ratează cel puțin două partide apare prima dată în sportarad 2017.

Iuga și Dinculescu, în lotul anti Afumați! Falub: „Să ieșim din starea de presiune!”

Articolul Iuga și Dinculescu, în lotul anti Afumați! Falub: „Să ieșim din starea de presiune!” apare prima dată în sportarad 2017.

Aspirații

Primele zile ale lunii septembrie aduc în actualitate meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia din 2018. Reprezentativa României le va întâlni pe cele ale Armeniei şi Muntenegrului.

The post Aspirații appeared first on sporttim.ro.