Posts Tagged ‘teren Baza 2 UPT’

ASU Politehnica Timişoara – Pobeda Star Bîşnov 5-1 (3-1). Declarații Benga, Kalapis + FOTO

Alb-violeții au jucat primul meci de verificare din acest an astăzi de la ora 11 pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, întâlnind ocupanta locului opt din liga a IV-a Timiş, pe care au întrecut-o la scor: ASU Politehnica Timişoara  – ACS Pobeda Star Bişnov 5-1 (3-1).

The post ASU Politehnica Timişoara – Pobeda Star Bîşnov 5-1 (3-1). Declarații Benga, Kalapis + FOTO appeared first on sporttim.ro.

”Cred că e unicul teren din acest județ pe care se poate juca”. FOTO: ASU Politehnica – CSM Lugoj 4-1 (1-1). Declarații Andone, Petruescu. ”Trebuie să ne adaptăm”

O remarcă a unuia dintre antrenorii echipelor implicate sâmbătă într-un cuplaj fotbalistic pe bandă rulantă pe gazonul sintetic al Bazei II – UPT, și anume ”cred că este unicul teren din acest județ pe care se poate juca”, are mare acoperire prin evidența faptică, dat fiind că înainte ca ASU Politehnica Timişoara și CSM Lugoj să intre la rândul lor pe suprafața verde, alb-violeții răsturnând scorul la 4-1 (1-1), și alte partide s-au mai derulat pe aceeași arenă, mai exact două întâlniri amicale, începând de la ora 10, este vorba despre Centrul Naţional de Pregătire – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 3-0 şi LPS Banatul 2002 – CSM Lugoj II 0-2, de la care vom reveni cu amănunte şi golurile marcate.

The post ”Cred că e unicul teren din acest județ pe care se poate juca”. FOTO: ASU Politehnica – CSM Lugoj 4-1 (1-1). Declarații Andone, Petruescu. ”Trebuie să ne adaptăm” appeared first on sporttim.ro.