Posts Tagged ‘teren impracticabil’

Probleme pentru CFR Cluj inaintea meciului cu FCSB: „Nu am putut sa facem antrenament”

CFR Cluj are probleme inaintea meciului cu FCSB de sambata, din cadrul etapei cu numarul 24 a Ligii I. Dan Petrescu a dezvaluit ca echipa sa nu s-a putut antrena din cauza terenului impracticabil, iar doi dintre jucatorii sai sunt

The post Probleme pentru CFR Cluj inaintea meciului cu FCSB: „Nu am putut sa facem antrenament” appeared first on Sport Total FM.

Liga 2 în România, fotbal intrat la apă. Teren impracticabil la Ghermănești, cu bălți și noroi, dar totuși se joacă: Sportul Snagov – ASU Politehnica 1-0

Anomaliile din fotbalul românesc al deceniului în curs s-au întețit și amplificat pe fondul adâncirii crizei generate în sportul rege iar surprizele neplăcute au curs parcă șuvoi de la reconfigurarea eșalonului secund în serie unică, la începutul sezonului anterior, în vara lui 2016, o nouă filă în dosarul unei competiții bântuite de probleme fiind întoarsă astăzi de la ora 11 cu ocazia jocului CS Sportul Snagov – ASU Politehnica Timișoara, din etapa a XIV-a a turului.

The post Liga 2 în România, fotbal intrat la apă. Teren impracticabil la Ghermănești, cu bălți și noroi, dar totuși se joacă: Sportul Snagov – ASU Politehnica 1-0 appeared first on sporttim.ro.

Campionatul Județean Timiș de juniori C, D, E. Și pe la cei mici a trecut furtuna: jocuri amânate

Și sectorul juvenil de la nivelul Campionatului Județean Timiș a resimțit în runda de săptămâna trecută urmările furtunii din duminica de 17 septembrie și ale ploilor ulterioare, majoritatea meciurilor disputându-se dar unele fiind amânate datorită suprafețelor de joc impracticabile.

The post Campionatul Județean Timiș de juniori C, D, E. Și pe la cei mici a trecut furtuna: jocuri amânate appeared first on sporttim.ro.