Posts Tagged ‘teren inundat’

Amical în orezărie sintetică: ACS Poli – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-0. Declarații Răchită, Codrea + FOTO

”Lanterna roșie” a Ligii 2 și gruparea din Liga 3 la care Paul Codrea a revenit din această iarnă au fost nevoite să joace astăzi în condiții total improprii un meci amical gândit inițial a se derula la Baza II – UPT, dar care s-a disputat în cele din urmă pe suprafața sintetică din Complexul de terenuri ”Adrian Stoicov”, așadar tot pe un gazon artificial, însă unul pe alocuri inundat. Iar dat fiind starea unor baze sportive din dezastruoasa infrastructură locală de profil, principala arenă a orașului fiind tot mai degradată iar ”sinteticul” din preajmă semnificativ erodat, în consecință și memoria unor fotbaliști de referință ai alb-violeților precum Dan Păltinișanu și Adrian Stoicov este întinată prin asociere cu aceste condiții, numele lor de rezonanță meritând a fi purtate de stadioane puse la punct.

The post Amical în orezărie sintetică: ACS Poli – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-0. Declarații Răchită, Codrea + FOTO appeared first on sporttim.ro.

Apa ca păcăleală

Ieșirea din iarnă a lăsat urme și a pus fotbalul intern la încercare, și pe la case mai mari, și pe la case mai mici. De exemplu, mari strădanii au depus pe 1 aprilie în fotbalul ”mic” sportivii de la AS Gloria Uivar și ACS Unirea Banloc pentru a juca meciul din etapa a 18-a în Seria a II-a din Campionatul Județean Timiș, eșalon cinci, câștigat cu 1-0 și prin mari bălți de gazdele mai bine clasate în jumătatea a doua a ierarhiei. Participanții la întrecere n-au păcălit fotbalul intrat la apă, dar cei care i-au supus la testul de rezistență la umezeală prin a ”da verde” partidei le-au tras o păcăleală. Jumătatea plină a paharului ține însă de sosirea fie și întârziată a primăverii, cu vreme mai bună, esențială pentru îmbunătățirea stării suprafețelor de joc.

The post Apa ca păcăleală appeared first on sporttim.ro.