Posts Tagged ‘teren Ştiinţa’

GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Ripensia 2-0 în duelul direct timișorean din Liga 2

Fotografii realizate de Iosif Canea la meciul de fotbal ASU Politehnica – Ripensia, jucat sâmbătă de la ora 11 pe terenul ”Știința” din Timișoara în etapa a V-a din Liga 2 și câștigat cu 2-0 (0-0) de gazdele în alb-violet din lovituri de la 11 metri. Cronica, într-o consemnare anterioară. Rezultatele din eșalonul secund, programul rundei a VI-a și clasamentul, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica – Ripensia 2-0 în duelul direct timișorean din Liga 2 appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica – Ripensia 2-0 (0-0) din lovituri de la 11 metri. Benga: ”Am avut foarte multe ocazii” Petruescu: ”N-am reușit să facem jocul de posesie dorit”

Alb-violeții s-au cățărat înapoi pe podiumul Ligii 2 după depășirea concitadinei în roșu-galben prin transformarea a două lovituri de la 11 metri în primul sfert de oră al reprizei secunde a duelului direct matinal de pe ”Știința”, prefațat de înfățișarea de către jucătorii gazdă a deja cunoscutului slogan afiș ”Libertate pt. suporteri”. În absența cărora a fost un derby local mai trist ca niciodată: ASU Politehnica Timişoara – Ripensia Timişoara 2-0 (0-0).

The post ASU Politehnica – Ripensia 2-0 (0-0) din lovituri de la 11 metri. Benga: ”Am avut foarte multe ocazii” Petruescu: ”N-am reușit să facem jocul de posesie dorit” appeared first on sporttim.ro.

Benga: ”Nici cei de la Ripensia, nici noi n-avem nimic de pierdut” Dorin Codrea: ”Nu se va ţine cont de poziţia în clasament sau de forma actuală”. ASU Politehnica – Ripensia sâmbătă la 11 pe ”Știința”

Două victorii la limită și două remize albe, un singur gol primit în 6 ore de fotbal, și acela în minutul 89, la un scor favorabil, 2-0, poziție din care gazda ASU Politehnica așteaptă sâmbătă la matineu jocul cu concitadina Ripensia. Poziție pe care caută să și-o îmbunătățească, în tentativa readucerii fotbalului timișorean în Liga 1. Pe de-o parte cu cea mai ermetică defensivă, alb-violeții au însă acum de desfăcut o apărare a roșu-galbenilor care speră să-și spele păcatele pentru precedentele eșecuri pe teren neutru și în deplasare, 4-1 la Dunăre, 5-0 la Ploiești, găluști pe care antrenorul Cosmin Petruescu, fost la poliști și recunoscut pentru buna organizare a echipelor pe care le-a pregătit, nu mai este deloc dispus să le înghită. Care sunt gândurile din tabăra alb-violet înaintea primirii Ripensiei în etapa a V-a? 

The post Benga: ”Nici cei de la Ripensia, nici noi n-avem nimic de pierdut” Dorin Codrea: ”Nu se va ţine cont de poziţia în clasament sau de forma actuală”. ASU Politehnica – Ripensia sâmbătă la 11 pe ”Știința” appeared first on sporttim.ro.

ASU Politehnica, portar sloven itinerant de 1,91 și 24 de ani, Deronja, trecut pe la 10 cluburi din 5 țări, ultima oară în Belgian First Division B

ASU Politehnica și-a completat efectivul portarilor la mijlocul săptămânii în care va primi sâmbătă de la 11 pe ”Știința” vizita concitadinei Ripensia, confirmând previziunile pe care le enunța săptămâna trecută în privința aducerii încă unui goalkeeper. Este vorba despre Marko Deronja, un sloven în vârstă de 24 de ani care a semnat un contract pe un an de zile, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. România, a șasea țară în care va activa, în continuarea itinerarului Slovenia – Slovacia – Germania – Austria – Belgia, traseu pe care a îmbrăcat tricoul a zece grupări, ultima oară la Lommel S.K., cooptându-l fără angajament în 5 septembrie 2019.

The post ASU Politehnica, portar sloven itinerant de 1,91 și 24 de ani, Deronja, trecut pe la 10 cluburi din 5 țări, ultima oară în Belgian First Division B appeared first on sporttim.ro.

Fără spectatori, fără goluri. Cu barele lui Massaro din lovituri libere, cu protocol fără declarații: ASU Politehnica – CS Mioveni 0-0. FOTO

Startul întârziat cu vreo 4 săptămâni al Ligii 2 a expus și de pe palierul secund realitatea sumbră a unui fotbal românesc pus la colț în Europa la mijlocul săptămânii prin primele sale două clasate de oponenți din Croația și Georgia. Se resimt deja din plin efectele opririi în martie a campionatului și consecințele marii pauze competiționale din primăvară, caravana eșalonului doi luând-o astăzi din loc, dar de o manieră jalnică și de foarte rău augur. În primul rând, două meciuri amânate din etapa I pe baza unor protocoale absolut aberante și fără fundament științifico-medical, ca urmare a unor teste fără nici cea mai mică relevanță în privința detectării virușilor și cu mențiunea că eventualul ”pozitiv” nu echivalează deloc cu ”infectat”, ci doar un ”caz” la statistică. În al doilea rând, partide disputate fără spectatori dar între normele rigide ale unor impuneri dictatoriale, ”lege” fără justificare argumentată științific, medical, sanitar sau de cercetare. În al treilea rând, debut de campionat cu nu mai puțin de 5 echipe pe tușă în runda inaugurală. Implicit, s-a jucat sâmbătă doar la Buzău, Recea, Slatina, Slobozia și Timișoara, ce mai companie selectă a localităților gazdă de pe harta anticamerei elitei, cât despre ceea ce s-a jucat, nici o formație n-a marcat două goluri, în schimb jumătate dintre protagoniste n-au înscris deloc. Media, un gol pe meci. Niciunul pe ”Știința”, unde s-au auzit doar barele, dar la final nu și declarațiile celor implicați, ”cenzurate” de același protocol cu ”distanțare” al psihopaților de la diverse conduceri fără ceva în comun cu frumosul joc: ASU Politehnica – CS Mioveni 0-0.

The post Fără spectatori, fără goluri. Cu barele lui Massaro din lovituri libere, cu protocol fără declarații: ASU Politehnica – CS Mioveni 0-0. FOTO appeared first on sporttim.ro.

Primul joc divizionar în Timișoara după 175 de zile, primul meci în Liga 2 pe ”Știința” din 2020, după aproape 9 luni: ASU Politehnica – CS Mioveni. Benga: ”Sper ca istoria să se repete în favoarea mea. Pe Știința avem reperele” Mera: ”Trebuie să câștigăm toate jocurile acasă, căci e doar un tur”

Din 7 decembrie 2019, când se consemna ASU Politehnica – CS Pandurii 1-0, terenul ”Știința” n-a mai găzduit o partidă oficială în Liga 2, ceea ce va fi în schimb valabil sâmbătă de la ora 11, la startul noului campionat al eșalonului secund, în care, între cele 6 meciuri la matineu ale rundei inaugurale, alb-violeții vor primi pe același gazon vizita lui CS Mioveni. Atunci, la intrarea în iarnă, s-a jucat în fața spectatorilor, mâine, la debutul în noua ediție, se va juca fără iubitorii fotbalului în jurul dreptunghiului verde, și asta pentru că așa vor unii, fără însă a fi luați deloc la întrebări și bani mărunți în sensul de a oferi dovezi și justificații argumentate pe baze științifico-medicale și din sfera cercetării în susținerea acestei aberante anomalii. Dar asta este o altă poveste și bine măcar că începe noua campanie a Ligii 2.   

The post Primul joc divizionar în Timișoara după 175 de zile, primul meci în Liga 2 pe ”Știința” din 2020, după aproape 9 luni: ASU Politehnica – CS Mioveni. Benga: ”Sper ca istoria să se repete în favoarea mea. Pe Știința avem reperele” Mera: ”Trebuie să câștigăm toate jocurile acasă, căci e doar un tur” appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. Amical: ASU Politehnica – Ripensia 2-2 (1-0)

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul de fotbal ASU Politehnica – Ripensia, jucat sâmbătă de la ora 11 pe terenul ”Știința” din Timișoara și remizat 2-2 (1-0) de secund divizionarele de pe Bega.

The post GALERIE FOTO. Amical: ASU Politehnica – Ripensia 2-2 (1-0) appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timişoara – CS Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia 3-0 (1-0)

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul amical de fotbal ASU Politehnica – CS Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, jucat sâmbătă de la ora 11:21 pe terenul ”Știința” din Timișoara și câștigat de alb-violeți cu 3-0 (1-0). Cronica, în consemnarea anterioară.

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica Timişoara – CS Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia 3-0 (1-0) appeared first on sporttim.ro.

Pricepeți oare, orbilor și surzilor din Guvern, parlament, DSU, DSP, MTS, MAI, Cotroceni și tot balamucul ce constatare de bun simț are un om normal!? Benga: ”Legile din România sunt tare ciudate. Sper să nu-i prindă Crăciunul în izolare! Fac un apel să fim mai relaxați și la fotbal, căci nu putem să ne antrenăm, deși jucătorii sunt sănătoși” ASU Politehnica Timişoara – ACS Progresul Ezeriș 3-0 (1-0): FOTO

A mai revenit cât de cât zâmbetul, și totuși nu prea… S-a mai jucat un meci amical pe gazonul verde, parte plină a paharului, echivalentă unei victorii în sine, dar zâmbetul a fost ”mascat”, căci pare-se nu se poate altfel în balamucul iscat în România de isteria autorităților cu portavoce mânuită de prostituata de serviciu mass-media pentru întreținerea fricii unei populații manipulate de la A la Z prin tenebrele simulării unei situații de criză din manualele conspirative ale ocultei satanice mondiale ce posedă omenirea. ”Mascat” pentru că gazdelor le lipsesc din efectiv tineri plini de viață, chipeși și sănătoși, dar prinși în schema vânătorească a detectorilor de covrigi, ”mascat” pentru că rezervelor și presei li se periclitează sănătatea prin aplicarea de elemente sintetice peste zâmbetul necesar a fi scăldat în soarele ofertant de vitamina D, ”mascat” pentru că sportul continuă a fi traumatizat în numele unei farse de proporții. Despre care Sporttim a repetat din ianuarie cu subiect și predicat de la A la Z, esență a lucrurilor nesintetizată nicăieri în mass-media românească, iar cu fiecare zi care trece se dovedește cât adevăr și câtă dreptate au curs constant și pe șleau în aceste pagini. În consecință, la toate situațiile absurde cărora le este nefiresc supus fotbalul a lansat o constatare apel de bun simț și tânărul antrenor principal al alb-violeților Timișoarei, Octavian Benga, prin prisma ridicolului cu care este nevoit să se confrunte colectivul său. O concluzie pentru toți lacheii echer de prin birourile ”cu butoane” ale unei țări încălecate. Altfel, a fost ASU Politehnica Timişoara – ACS Progresul Ezeriș 3-0 (1-0), și să-i mai pupe în fund incompetenții și ignoranții decidenți pe oamenii frumoși din lumea arenelor. 

The post Pricepeți oare, orbilor și surzilor din Guvern, parlament, DSU, DSP, MTS, MAI, Cotroceni și tot balamucul ce constatare de bun simț are un om normal!? Benga: ”Legile din România sunt tare ciudate. Sper să nu-i prindă Crăciunul în izolare! Fac un apel să fim mai relaxați și la fotbal, căci nu putem să ne antrenăm, deși jucătorii sunt sănătoși” ASU Politehnica Timişoara – ACS Progresul Ezeriș 3-0 (1-0): FOTO appeared first on sporttim.ro.

GALERIE FOTO. ASU Politehnica – FK Zemun 2-1

Fotografii realizate de Leczki Jozsi la meciul amical internațional de fotbal dintre echipele ASU Politehnica Timișoara și FK Zemun din Serbia, disputat pe stadionul ”Știința” din Timișoara sâmbătă 22 februarie 2020 de la ora 14 și câștigat de alb-violeții antrenați de Octavian Benga cu 2-1 (2-0). Succinte amănunte de la această partidă, declarația antrenorului și alte câteva fotografii – într-o consemnare anterioară. În alte articole, știri adiționale din fotbalul local, rezultate, marcatori, echipe, precum și alte galerii foto. Primele rezultate din etapa a XXII-a în Liga 2, programul rundelor 22-23 și clasamentul la zi, pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal.

The post GALERIE FOTO. ASU Politehnica – FK Zemun 2-1 appeared first on sporttim.ro.