Posts Tagged ‘todea’

Săptămâna debutului lui Mureșan la prima echipă a UTA-ei: „Moment special, nesperat, puteam face mai mult atât la Afumați, cât și la Suceava”

Articolul Săptămâna debutului lui Mureșan la prima echipă a UTA-ei: „Moment special, nesperat, puteam face mai mult atât la Afumați, cât și la Suceava” apare prima dată în sportarad.

După iluzia revenirii cu Miroslava, pentru UTA a venit „flopul” de la Afumați, la ce să ne așteptăm la Suceava?

Articolul După iluzia revenirii cu Miroslava, pentru UTA a venit „flopul” de la Afumați, la ce să ne așteptăm la Suceava? apare prima dată în sportarad.

Alarma fazelor fixe la UTA: „Suceava – o echipă masivă, nu trebuie să le dăm ocazia să-și aducă jucătorii de gabarit în careul nostru”

Articolul Alarma fazelor fixe la UTA: „Suceava – o echipă masivă, nu trebuie să le dăm ocazia să-și aducă jucătorii de gabarit în careul nostru” apare prima dată în sportarad.

Creța, convocat de urgență la prima echipă a UTA-ei după accidentarea lui Barna

Articolul Creța, convocat de urgență la prima echipă a UTA-ei după accidentarea lui Barna apare prima dată în sportarad.

Neagu: „Știam că UTA nu s-a regăsit, doar noi eram vinovați dacă nu reveneam după pauză”

Articolul Neagu: „Știam că UTA nu s-a regăsit, doar noi eram vinovați dacă nu reveneam după pauză” apare prima dată în sportarad.

Todea: „Cădere inexplicabilă în repriza a doua, înfrângerea a venit într-un moment în care dădeam semne de revenire”

Articolul Todea: „Cădere inexplicabilă în repriza a doua, înfrângerea a venit într-un moment în care dădeam semne de revenire” apare prima dată în sportarad.

Utiștii vor să producă dublul impact la Afumați: Răzbunarea eșecului din campionat și procurarea biletelor pentru optimile Cupei! Neagu susține că se focusează pe campionat

Articolul Utiștii vor să producă dublul impact la Afumați: Răzbunarea eșecului din campionat și procurarea biletelor pentru optimile Cupei! Neagu susține că se focusează pe campionat apare prima dată în sportarad.

Mai are UTA Știința de a câștiga un meci în Liga 2-a?

Articolul Mai are UTA Știința de a câștiga un meci în Liga 2-a? apare prima dată în sportarad.

Dezechilibrul lotului pe posturi, principala problemă a lui Todea: „Prea puțini mijlocași centrali și atacanți”

Articolul Dezechilibrul lotului pe posturi, principala problemă a lui Todea: „Prea puțini mijlocași centrali și atacanți” apare prima dată în sportarad.

Salariul pe septembrie blocat la UTA până se atinge cota 25 de puncte

Articolul Salariul pe septembrie blocat la UTA până se atinge cota 25 de puncte apare prima dată în sportarad.