Posts Tagged ‘TOP ARTICOLE’

Calvin duce la 5 numărul „divorțurilor” la Crișul, Jichici – primul transfer al iernii pentru „Știli”

Medaliată cu bronz la finalul turului de campionat în seria a IV-a a Ligii a 3-a, Crișul Chișineu Criș s-a reorganizat ca și club în această iarnă, iar jucătorii și stafful tehnic au semnat noi contracte. Totul s-a întâmplat astăzi, când gruparea de pe Crișul Alb a oficializat și primul transfer al iernii. Este vorba …

Articolul Calvin duce la 5 numărul „divorțurilor” la Crișul, Jichici – primul transfer al iernii pentru „Știli” apare prima dată în sportarad.

Șeroni s-a despărțit de UTA și a bătut palma cu FC Botoșani

După Rareș Deta, care a plecat împrumut la CSM Slatina, clubul UTA a oficializat a doua despărțire a iernii. Este vorba despre Alin Șeroni, unul dintre cei cinci fotbaliști seniori, alături de Melinte, Ciucur, Coulibaly și C. Rus, care au supraviețuit „epurărilor” din vară, odată cu preluarea frâielor de către Laszlo Balint. Masivul fundaș central …

Articolul Șeroni s-a despărțit de UTA și a bătut palma cu FC Botoșani apare prima dată în sportarad.

Arădeanul Nelu Micu deține o impresionantă colecție de programe de meci: „Totul a început pe vremea când eram copil de mingi la Aurul Brad”

Ioan Micu se trage din județul Hunedoara, de la Luncoiu de Jos, o localitate învecinată cu Bradul. Acolo a luat contactul cu sportul rege, iar echipa sa de suflet nu poate fi decât Aurul Brad, echipă la care a evoluat de la pitici si până la echipa de seniori. Acum, alături de Aurul Brad, în …

Articolul Arădeanul Nelu Micu deține o impresionantă colecție de programe de meci: „Totul a început pe vremea când eram copil de mingi la Aurul Brad” apare prima dată în sportarad.

În anul în care UTA atacă promovarea în Liga 1,juniorii mari țintesc o medalie națională: „Lupta va fi dură, dar principalul scop rămâne alimentarea primei echipe”

Articolul În anul în care UTA atacă promovarea în Liga 1,juniorii mari țintesc o medalie națională: „Lupta va fi dură, dar principalul scop rămâne alimentarea primei echipe” apare prima dată în sportarad.

FCC Baschet Arad și-a luat pivot din WNBA!

Articolul FCC Baschet Arad și-a luat pivot din WNBA! apare prima dată în sportarad.

La mulți ani 2020!

Articolul La mulți ani 2020! apare prima dată în sportarad.

Dorințele lui Balint pentru 2020: „Să fac pasul spre Liga 1 și să trăiesc, alături de suporterii UTA-ei, atmosfera de pe noul Francisc Neuman!”

Articolul Dorințele lui Balint pentru 2020: „Să fac pasul spre Liga 1 și să trăiesc, alături de suporterii UTA-ei, atmosfera de pe noul Francisc Neuman!” apare prima dată în sportarad.

Cifrele UTA-ei și fotbaliștilor săi după primele 21 de etape a ligii secunde: Cel mai bun atac și cele mai multe „assisturi”, al doilea procent în dreptul posesiei!

Articolul Cifrele UTA-ei și fotbaliștilor săi după primele 21 de etape a ligii secunde: Cel mai bun atac și cele mai multe „assisturi”, al doilea procent în dreptul posesiei! apare prima dată în sportarad.

Tricourile lui Adi Petre și Răzvan Marin au adunat cei mai mulți bani la turneul caritabil, câștigat de UTA

Articolul Tricourile lui Adi Petre și Răzvan Marin au adunat cei mai mulți bani la turneul caritabil, câștigat de UTA apare prima dată în sportarad.

Stelele serii au fost arădenii, care au adunat 10 mii de lei la turneul organizat de Adi Petre și Cetatea Voluntarilor pentru Secția de Pediatrie +FOTO

Articolul Stelele serii au fost arădenii, care au adunat 10 mii de lei la turneul organizat de Adi Petre și Cetatea Voluntarilor pentru Secția de Pediatrie +FOTO apare prima dată în sportarad.