Posts Tagged ‘TOP ARTICOLE’

Premiere e campioană la Desavoia pentru al doilea an consecutiv: „Un sezon foarte greu, mergem la Cluj pentru biletele la turneul final”

Articolul Premiere e campioană la Desavoia pentru al doilea an consecutiv: „Un sezon foarte greu, mergem la Cluj pentru biletele la turneul final” apare prima dată în sportarad.

Ministrul tineretului şi sportului promite sprijin pentru Arad: „Finanțare corectă în anul preolimpic pentru cluburi și investiții la Polivalentă și bazinul olimpic”

Articolul Ministrul tineretului şi sportului promite sprijin pentru Arad: „Finanțare corectă în anul preolimpic pentru cluburi și investiții la Polivalentă și bazinul olimpic” apare prima dată în sportarad.

Foste campioane, în căutarea „zăpezilor” de altădată: FC Argeș – UTA – fără o miză de clasament, dar cu ambiția de onora…tradiția

Articolul Foste campioane, în căutarea „zăpezilor” de altădată: FC Argeș – UTA – fără o miză de clasament, dar cu ambiția de onora…tradiția apare prima dată în sportarad.

Fosta „gheată de argint” a Europei, la 60-a aniversare: Arădeanul Marcel Coraș a scris istorie în tricoul Sportului Studențesc și al naționalei „tricolore”

Articolul Fosta „gheată de argint” a Europei, la 60-a aniversare: Arădeanul Marcel Coraș a scris istorie în tricoul Sportului Studențesc și al naționalei „tricolore” apare prima dată în sportarad.

Bulj se desparte cu o medalie de FCC ICIM Arad: „Echipa mea a fost…echipă, mult noroc în viitor!”, iar Urban promite ridicarea „ștachetei”

Articolul Bulj se desparte cu o medalie de FCC ICIM Arad: „Echipa mea a fost…echipă, mult noroc în viitor!”, iar Urban promite ridicarea „ștachetei” apare prima dată în sportarad.

Punctul promovării matematice a sosit cu ceva emoții: AC Piroș Security – Olimpia II Cluj 3-3

Articolul Punctul promovării matematice a sosit cu ceva emoții: AC Piroș Security – Olimpia II Cluj 3-3 apare prima dată în sportarad.

„Galben-albastrele” sunt din nou medaliate în Liga Națională de Baschet Feminin: FCC ICIM Arad – Olimpia CSU Braşov 84-69

Articolul „Galben-albastrele” sunt din nou medaliate în Liga Națională de Baschet Feminin: FCC ICIM Arad – Olimpia CSU Braşov 84-69 apare prima dată în sportarad.

Campioni și matematic după un (nou) succes concludent: Progresul Pecica – CS Ineu 5-0

Articolul Campioni și matematic după un (nou) succes concludent: Progresul Pecica – CS Ineu 5-0 apare prima dată în sportarad.

UTA merge decimată (și) pe „Cluj Arena”, dar avertizează: „Toată lumea ne-a dat victime sigure și la Petroșani, iar presiunea e pe Universitatea”

Articolul UTA merge decimată (și) pe „Cluj Arena”, dar avertizează: „Toată lumea ne-a dat victime sigure și la Petroșani, iar presiunea e pe Universitatea” apare prima dată în sportarad.

Gafencu, exploziv și cu elevul lui Bonjaski: Arădeanul a câștigat a doua centură mondială din carieră în fața a 2000 de susținători frenetici

Articolul Gafencu, exploziv și cu elevul lui Bonjaski: Arădeanul a câștigat a doua centură mondială din carieră în fața a 2000 de susținători frenetici apare prima dată în sportarad.