Posts Tagged ‘TOP ARTICOLE’

30 și 10 lei – biletul de intrare la UTA – Dinamo, abonații își pot păstra locurile până vineri!

Articolul 30 și 10 lei – biletul de intrare la UTA – Dinamo, abonații își pot păstra locurile până vineri! apare prima dată în sportarad.

Handbalul masculin arădean a renăscut și la nivel de seniori, tracul debutului a fost mare: HC Beldiman – Unirea Sânnicolau Mare 27-29

Articolul Handbalul masculin arădean a renăscut și la nivel de seniori, tracul debutului a fost mare: HC Beldiman – Unirea Sânnicolau Mare 27-29 apare prima dată în sportarad.

UTA vrea să întrerupă invincibilitatea Mioveniului și să-i ia locul pe podiumul Ligii a II-a: „Meci complicat, sper să jucăm cu stadionul plin!”

Articolul UTA vrea să întrerupă invincibilitatea Mioveniului și să-i ia locul pe podiumul Ligii a II-a: „Meci complicat, sper să jucăm cu stadionul plin!” apare prima dată în sportarad.

Nocturnă dublă pe „Francisc Neuman”, una pentru meciuri, cealaltă pentru evenimente! Noua arenă va avea logistică și pentru sistemul VAR

Articolul Nocturnă dublă pe „Francisc Neuman”, una pentru meciuri, cealaltă pentru evenimente! Noua arenă va avea logistică și pentru sistemul VAR apare prima dată în sportarad.

Contractul cu Tehnodomus s-a încheiat, Primăria face alte două licitații pentru finalizarea arenei „Francisc Neuman” de 11.526 de locuri!

Articolul Contractul cu Tehnodomus s-a încheiat, Primăria face alte două licitații pentru finalizarea arenei „Francisc Neuman” de 11.526 de locuri! apare prima dată în sportarad.

UTA – Dinamo, în 16-imile Cupei României! Arădenii sunt gazde, dar unde se va juca meciul?

Articolul UTA – Dinamo, în 16-imile Cupei României! Arădenii sunt gazde, dar unde se va juca meciul? apare prima dată în sportarad.

Ce adversari poate avea UTA în 16-imile Cupei?

Articolul Ce adversari poate avea UTA în 16-imile Cupei? apare prima dată în sportarad.

FCC Baschet Arad forțează intrarea în finală cu al treilea buget din țară: „Să nu uităm că titlurile de campioană au fost obținute împotriva calculelor hârtiei”

Articolul FCC Baschet Arad forțează intrarea în finală cu al treilea buget din țară: „Să nu uităm că titlurile de campioană au fost obținute împotriva calculelor hârtiei” apare prima dată în sportarad.

UTA descinde la Chișineu Criș pentru a obține accesul în turul 5 al Cupei României: „Să ne respectăm statutul!” v.s. „Ne apărăm șansa!”

Articolul UTA descinde la Chișineu Criș pentru a obține accesul în turul 5 al Cupei României: „Să ne respectăm statutul!” v.s. „Ne apărăm șansa!” apare prima dată în sportarad.

Echipa României la tenis de masă și-a păstrat titlul european: Arădeanca Dodean – succes crucial cu asiatica Yu Fu!

Articolul Echipa României la tenis de masă și-a păstrat titlul european: Arădeanca Dodean – succes crucial cu asiatica Yu Fu! apare prima dată în sportarad.