Posts Tagged ‘turneul sperantelor’

REPORTAJ | Juniori din 19 țări, prezenți la tabăra de vară FRF: ”Vrem să jucăm pentru România”!

Pentru majoritatea copiilor de 14 ani, luna iulie poate fi caracterizată într-un singur cuvânt: vacanță. Însă, aproape 200 dintre ei au ales să se prezinte în această săptămână la acțiunile de selecție de la Buftea și Mogoșoaia. Pentru că performanța nu ia vacanță :). Pentru ei, luna iulie, mai exact această săptămână a lunii, reprezintă […]

Turneu internațional U15 la inițiativa FRF

După succesul formatului Turneul Speranțelor, proiect național de scouting la nivel U14 finalizat cu o tabără de vară, după lansarea Ligii Elitelor U15 care debutează în această toamnă, FRF oferă acum și contextul de formare prin competiție la nivel internațional pentru cele mai tinere generații de jucători. “Ne dorim să evităm ca țările din zona […]

FOTO: Clujul domină Turneul Speranţelor. Luceafărul, „U” şi CFR dau cei mai mulţi jucători, toate meciurile fiind câştigate

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a introdus, din acest sezon, o nouă competiţie destinată juniorilor U14, Turneul Speranţelor. Selecţionata judeţului Cluj domină întrecerea până acum, formaţia pregătită de Ioan Maja câştigând toate meciurile disputate, cea mai recentă victorie fiind duminică, 3-0 cu selecţionata judeţului Satu Mare. Clujul participă la această competiţie cu un lot format, […]

Arad – Timiș 7-1 pe ICRTI în penultimul tur din zona vestică în Turneul Speranțelor la 2004

Noua întrecere rezervată generației proaspeților juniori C de 2004 la nivel zonal pe selecționate județene a ajuns înaintea ultimei sale etape din patrulaterul vestic, rundă ce va avea loc duminică și în care timișenii vor primi de la ora 13 la Ghiroda vizita celor din Caraș Severin, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, în penultima reuniune, pe malurile Mureșului s-au întâlnit formațiile cu cele mai multe victorii în precedentele câte 4 partide, și anume cea arădeană, rămasă cu succese pe linie, și cea a Timișului, înclinată în două rânduri în fața vecinilor de la nord.

The post Arad – Timiș 7-1 pe ICRTI în penultimul tur din zona vestică în Turneul Speranțelor la 2004 appeared first on sporttim.ro.

Hunedoara se revanșează în Turneul Speranțelor: 4-3 cu Timiș

Selecționata județului Hunedoara a câștigat la Simeria meciul pe teren propriu de la începutul returului în patrulaterul zonal vestic al Turneului Speranțelor, rezervat la lansare în acest sezon generației 2004, 4-3 cu omologii timișeni, care învingeau în runda inaugurală, acasă, cu 4-1, în urmă cu 3 săptămâni.

The post Hunedoara se revanșează în Turneul Speranțelor: 4-3 cu Timiș appeared first on sporttim.ro.

Belodedici, Jean Vlădoiu şi Geolgău se vor afla în acest weekend în judeţul Suceava

Miodrag Belodedici, Jean Vladoiu si Gheorghita Geolgau se vor afla in acest weekend in judetul Suceava, unde vor asista la trei actiuni in care este implicata Federatia Romana de Fotbal….

Selecționata Timiș face scor în Turneul Speranțelor, 1-13 pe Gloria, în Caraș Severin

După o victorie la debut cu 4 goluri marcate împotriva hunedorenilor dar și un eșec cu 2-4 pe ”Electrica” în fața oaspeților arădeni, selecționata Timiș implicată în patrulaterul vestic al Turneului Speranțelor la categoria 2004 a încheiat turul întrecerii cu un triumf la scor fluviu în deplasarea la Reșița, programată duminică de la ora 13, pe arena Gloria.

The post Selecționata Timiș face scor în Turneul Speranțelor, 1-13 pe Gloria, în Caraș Severin appeared first on sporttim.ro.

Selecționata Timiș 2004, 4-1 cu Hunedoara la debutul Regiunii 5 în Turneul Speranțelor, întrecere pe țară la U14

Punctam deunăzi cele mai recente rezultate la nivel juvenil din Campionatul Județean Timiș rezervat juniorilor C, D și E, care și-a derulat deja primele două-trei runde din noul sezon și în urma cărora Comisia de copii și juniori a AJF Timiș pledează pe adresa unor cluburi în vederea îmbunătățirii abordării competiției ca respectare a criteriului de vârstă dar nu numai, astăzi revenind cu semnalarea debutului într-o nouă întrecere la nivel național, desfășurată momentan în cadru interjudețean, a unei selecționate a Timișului, cea de 2004, alcătuită pentru participarea la ”Turneul Speranțelor”.

The post Selecționata Timiș 2004, 4-1 cu Hunedoara la debutul Regiunii 5 în Turneul Speranțelor, întrecere pe țară la U14 appeared first on sporttim.ro.