Posts Tagged ‘Uncategorized’

CSM Oradea s-a impus clar în fața celor de la CSM Sighișoara și are punctaj maxim după trei etape în Divizia A

Pe Arena Antonio Alexe, elevii antrenorului George Tăutu au primit replica formației CSM Sighișoara, o echipă întărită față de sezonul trecut, dar care, în cele din urmă a fost întrecută clar, la o diferență de opt goluri, cu scorul de 32-24, după ce bihorenii au condus și cu 11 goluri pe tabelă și după ce […]

Crișul Chișineu Criș, surpriză plăcută în „iarbă” și pe semicerc: „Suporterii din oraș vibrează alături de noi, vrem să le aducem bucurii și mai mari”

Articolul Crișul Chișineu Criș, surpriză plăcută în „iarbă” și pe semicerc: „Suporterii din oraș vibrează alături de noi, vrem să le aducem bucurii și mai mari” apare prima dată în sportarad.

Luceafărul a învins liderul clasamentului, cu 1-0

Luceafărul Oradea a obținut sâmbătă o victorie muncită în etapea a 8-a a campionatului Ligii a II-a. Bihorenii au învins pe teren propriu liderul clasamentului, după 7 etape, echipa Academica Clinceni, cu scorul de 1-0. Meciul a avut două reprize coplet diferite, în prima Luceafărul atacând mai mult și cu o dominare a oaspeților în […]

Interzis! Becurile clasice cu halogen nu se mai vând în România

Becurile cu halogen vor deveni istorie, pentru că de la 1 septembrie, acest tip de becuri sunt interzise la vânzare în România, dar şi în celelalte state ale Uniunii Europene (UE). Locul lor este luat de becurile LED, care sunt mult mai eficiente economic, dar şi mai scumpe. Comisia Europeană de promovare a eficienţei energetice a fost cea care a decis ca becurile clasice să fie înlocuite cu cele economice. Magazinele vor avea voie să-şi vândă stocurile de becuri, dar nu vor mai avea voie să se aprovizioneze cu aceste produse. Interdicția este destinată becurilor cu halogen standard, cum ar fi cele în formă de pară, dar nu include tipuri speciale cum ar fi spoturi și becuri incandescente găsite în lămpi de birou și proiectoare. Prevederea legală prin care se interzice becurile cu halogen a fost prevăzută să înceapă acum doi ani, dar a fost amânată până în acest an pentru a oferi consumatorilor mai mult timp pentru a trece la LED-uri.

Sâmbătă o nouă zi de colectare a deșeurilor elctrocasnice

Primăria Municipiului Oradea anunţă organizarea acţiunii lunare privind colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, care va avea loc sâmbătă, sâmbătă, 1 septembrie 2018. În municipiul Oradea punctele de colectare fixe stabilite de Primăria Oradea sunt: 1. Cartierul Rogerius – zona Parcare Spital Municipal „Dr. Gavril Curteanu” 2. Cartierul Rogerius – zona str. Sovata, în […]

Liga a 5-a: etapa a II-a: Doar șase echipe au punctaj maxim, Iratoșu și Tîrnova conduc cele două serii la golaveraj

Articolul Liga a 5-a: etapa a II-a: Doar șase echipe au punctaj maxim, Iratoșu și Tîrnova conduc cele două serii la golaveraj apare prima dată în sportarad.

E X C L U S I V. Jurnaliștii cercetați de Poliție pentru fals și înșelăciune apelează la intermediari pentru încheierea unor noi contracte cu instituțiile statului: “Să nu uiți să vorbești de contractul meu”. AVEM DOVEZILE!

*** Jurnaliștii suspectați că au păcălit autoritățile locale cu date false au început să dea cu subsemnatul la Poliție. Printre primii chemați la audieri s-a aflat un fost angajat al Primăriei, administrator al unui site care ar trebui să primească peste 3.000 de lei în acest an pentru articole laudative la adresa edililor locali. *** […]

The post E X C L U S I V. Jurnaliștii cercetați de Poliție pentru fals și înșelăciune apelează la intermediari pentru încheierea unor noi contracte cu instituțiile statului: “Să nu uiți să vorbești de contractul meu”. AVEM DOVEZILE! appeared first on DB-SPORT.

Gărâna Folk, al treilea festival al verii în Poiana Lupului

Gărâna Folk Festival este cel de-al treilea mare eveniment organizat în perioada 10 – 11 august, în amfiteatrul în aer liber din Poiana Lupului. Festivalul va fi deschis în 10 august, la ora 20.00, de trioul Ilie Stepan, Horea Crişovan şi Florin Cvaşa, artiştii care au impresionat publicul la ediţia I a Festivalului de Folk de la Lugoj. Vor urma Mircea Rusu Band, Pragu’ de Sus şi Didina Curea, vocea de aur din Oţelu Roşu. Toţi artiştii care vor urca pe scenă în prima zi sunt binecunoscuţi lugojenilor, cu concerte la activ la Teatrul Municipal sau English Pub. A doua zi va fi inaugurată cu o paradă a modei. La ora 19 va avea loc prezentarea colecţiei vestimentare Folk Journey, aparţinând creatoarei de modă Luciana Matei. La ora 20, nume importante ale folkului românesc vor încheia festivalul: Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Alina Manole, Andrei Păunescu şi Mircea Bodolan.

Juniorii „șoimilor” au făcut diferența la Graniță: Curtici – Lipova 0-2

Articolul Juniorii „șoimilor” au făcut diferența la Graniță: Curtici – Lipova 0-2 apare prima dată în sportarad.

Test Post

test post