Posts Tagged ‘UTA’

Romario Moise, mijlocașul ales de UTA: împrumut de la Astra până vara viitoare

Articolul Romario Moise, mijlocașul ales de UTA: împrumut de la Astra până vara viitoare apare prima dată în sportarad.

Asimilări

Sintagma ”fotbalul este făcut pentru spectatori” este valabilă pentru oameni civilizați, nu pentru derbedei și huligani. Escaladarea violenței pe stadioanele din România ar trebui să-i preocupe într-o mai mare măsură pe cei răspunzători, Federația și Liga Profesionistă de Fotbal. Ceea ce s-a întâmplat vineri seara pe șoseaua Ploiești – București întrece orice măsură. Atunci autocarul echipei Dinamo București a fost atacat cu pietre de așa-ziși suporteri, de fapt niște huligani.

The post Asimilări appeared first on sporttim.ro.

Stoican: „Noi vrem să jucăm cu Dinamo, Steaua…sigur că și UTA este echipă mare, dar și noi suntem Petrolul”

Articolul Stoican: „Noi vrem să jucăm cu Dinamo, Steaua…sigur că și UTA este echipă mare, dar și noi suntem Petrolul” apare prima dată în sportarad.

Contraste

Toți am crezut că rezultatele neașteptat de bune ale echipei U 21 a României vor constitui un mijloc de emulație pentru toți jucătorii români. Dar evoluția echipelor românești în preliminariile cupelor europene nu lasă să se întrevadă așa ceva.

The post Contraste appeared first on sporttim.ro.

FC Voluntari 2 mizează pe experienţă. Vasile Nicolae, ultima achiziţie

FC Voluntari 2 va schimba strategia pentru următoarea stagiune Datori sezonul trecut, după un retur foarte modest, ilfovenii de la echipa secundă a Voluntariului nu mai vor să traverseze un campionat următor la acelaşi nivel. Conducătorii echipei vor schimba, în această vară, strategia echipei urmând să mizeze şi pe o serie de jucători cu experienţă. Primul nume la acest capitol Citeste mai departe

Variabile

Organizarea unor jocuri din turneul final al Campionatului European de fotbal de anul viitor (și) în țara noastră a fost considerată o mare realizare la vremea respectivă. Acest eveniment, pe lângă latura spectaculoasă, presupune și responsabilitate din partea organizatorilor. Ne găsim la mai puțin de un an de aceste jocuri, iar terenurile pe care acestea se vor disputa arată jalnic. Nu a fost construită nici calea ferată ce leagă Gara de Nord București de Băneasa, cât despre autostrăzi, ce să mai vorbim! În schimb avem comitet de organizare! Între timp, consilierul personal al premierului pe aceste probleme, Gheorghe Popescu, a devenit președintele clubului Viitorul. Probabil, în virtutea dorinței UEFA de globalizare a fotbalului, jocurile programate la noi se vor disputa conform programului, dar problemele vor rămâne.

The post Variabile appeared first on sporttim.ro.

Gazonul de pe „Francisc Neuman” trebuia finalizat cel târziu în iunie! Totuși, Primăria ne asigură: ”La începutul lunii august se demarează procesul de montare…”

Articolul Gazonul de pe „Francisc Neuman” trebuia finalizat cel târziu în iunie! Totuși, Primăria ne asigură: ”La începutul lunii august se demarează procesul de montare…” apare prima dată în sportarad.

Va intra și un club din jumătatea de vest a țării?

S-a stabilit programul ediției 2019-2020 a Ligii 2, iar întrebarea e dacă grupările din jumătatea estică a țării, majoritare, vor păstra monopolul promovării.

The post Va intra și un club din jumătatea de vest a țării? appeared first on sporttim.ro.

UTA începe noul sezon acasă, cu Dunărea Călărași!

Articolul UTA începe noul sezon acasă, cu Dunărea Călărași! apare prima dată în sportarad.

Primăria ascunde contractul cu Tehnodomus, USR Arad merge în instanță pentru stadionul UTA!

Articolul Primăria ascunde contractul cu Tehnodomus, USR Arad merge în instanță pentru stadionul UTA! apare prima dată în sportarad.