Posts Tagged ‘uta arad’

Ultimele bilete la UTA – Poli se dau mâine dimineață, „roș-albii” în cantonament la Intercontinental

Articolul Ultimele bilete la UTA – Poli se dau mâine dimineață, „roș-albii” în cantonament la Intercontinental apare prima dată în sportarad.

Fanii utiști și-au băgat în priză favoriții pentru derby-ul cu Poli: „Este cu adevărat cel mai important meci!”

Articolul Fanii utiști și-au băgat în priză favoriții pentru derby-ul cu Poli: „Este cu adevărat cel mai important meci!” apare prima dată în sportarad.

Al 36-lea episod UTA – Poli la Arad, cu miza mare a punctelor în special pentru „roș-albi”: „Să ne demonstrăm valoarea, calculele hârtiei nu sunt suficiente!”

Articolul Al 36-lea episod UTA – Poli la Arad, cu miza mare a punctelor în special pentru „roș-albi”: „Să ne demonstrăm valoarea, calculele hârtiei nu sunt suficiente!” apare prima dată în sportarad.

Gușatu o vede pe UTA printre favoritele la promovare, dar: „La o asemenea încărcătură se anulează valoarea şi adrenalina îşi spune cuvântul”

Articolul Gușatu o vede pe UTA printre favoritele la promovare, dar: „La o asemenea încărcătură se anulează valoarea şi adrenalina îşi spune cuvântul” apare prima dată în sportarad.

Timișoreanul Melinte, înainte de vizita lui Poli la Arad: „Suntem mult mai valoroși decât ei și vom fi fericiți la final, UTA – a doua mea casă!”

Articolul Timișoreanul Melinte, înainte de vizita lui Poli la Arad: „Suntem mult mai valoroși decât ei și vom fi fericiți la final, UTA – a doua mea casă!” apare prima dată în sportarad.

Căpitanul Rus îi avertizează pe timișoreni: „Vom face tot posibilul să reparăm ultimul derby care s-a jucat la Arad!”

Articolul Căpitanul Rus îi avertizează pe timișoreni: „Vom face tot posibilul să reparăm ultimul derby care s-a jucat la Arad!” apare prima dată în sportarad.

Balint, pe teren la ultima victorie a UTA-ei la Arad cu…adevărata Poli: „Îmi amintesc suporterii…trăim și muncim pentru ei”

Articolul Balint, pe teren la ultima victorie a UTA-ei la Arad cu…adevărata Poli: „Îmi amintesc suporterii…trăim și muncim pentru ei” apare prima dată în sportarad.

Se urgentează recuperarea lui Stancu sau rămâne Melinte în bandă cu Poli? Balint: „Sper să fiu inspirat în găsirea celui mai bun prim 11”

Articolul Se urgentează recuperarea lui Stancu sau rămâne Melinte în bandă cu Poli? Balint: „Sper să fiu inspirat în găsirea celui mai bun prim 11” apare prima dată în sportarad.

Ferroli, noul partener al UTA-ei înainte…Poli

Articolul Ferroli, noul partener al UTA-ei înainte…Poli apare prima dată în sportarad.

Rus, lângă Buhăcianu la cota 8 goluri: „Având în vedere că am jucam în inferioritate numerică pe final e un rezultat echitabil, chiar bun pentru UTA”

Articolul Rus, lângă Buhăcianu la cota 8 goluri: „Având în vedere că am jucam în inferioritate numerică pe final e un rezultat echitabil, chiar bun pentru UTA” apare prima dată în sportarad.