Posts Tagged ‘uta arad’

„Internaționalii” Petre și Man, infuzie de moral și încredere pentru actualii utiști înainte de FC Argeș: „Sper să-și revină și să termine cât mai sus!”

Articolul „Internaționalii” Petre și Man, infuzie de moral și încredere pentru actualii utiști înainte de FC Argeș: „Sper să-și revină și să termine cât mai sus!” apare prima dată în sportarad.

Argeșenii, puși în gardă de sinteticul de pe „Motorul”! Săndoi: „Mingea merge altfel, dacă ar fi după mine nu aș juca niciodată pe astfel de suprafețe”

Articolul Argeșenii, puși în gardă de sinteticul de pe „Motorul”! Săndoi: „Mingea merge altfel, dacă ar fi după mine nu aș juca niciodată pe astfel de suprafețe” apare prima dată în sportarad.

El Hasni, căpitan contra Argeșului: „A arătat clasă și profesionalism, sper ca restul fotbaliștilor noștri să aibă ceva de învățat”

Articolul El Hasni, căpitan contra Argeșului: „A arătat clasă și profesionalism, sper ca restul fotbaliștilor noștri să aibă ceva de învățat” apare prima dată în sportarad.

Ionuț Popa trece pe „linia verde” și a insistat ca Miculescu să nu meargă la lot: „Mai mult curaj și încredere!”

Articolul Ionuț Popa trece pe „linia verde” și a insistat ca Miculescu să nu meargă la lot: „Mai mult curaj și încredere!” apare prima dată în sportarad.

Responsabilizarea jucătorilor, tema săptămânii în vestiarul UTA-ei: „O întâmplare fericită că suporterii i-au aplaudat și le-au cântat după meciul cu U. Cluj”

Articolul Responsabilizarea jucătorilor, tema săptămânii în vestiarul UTA-ei: „O întâmplare fericită că suporterii i-au aplaudat și le-au cântat după meciul cu U. Cluj” apare prima dată în sportarad.

Pop și Cubleșan au plecat și ei de la UTA, iar Popa are 15 jucători în vizor: „Majoritatea sunt străini, dar nu mai vrem să-i păcălim și să fim păcăliți”

Articolul Pop și Cubleșan au plecat și ei de la UTA, iar Popa are 15 jucători în vizor: „Majoritatea sunt străini, dar nu mai vrem să-i păcălim și să fim păcăliți” apare prima dată în sportarad.

Timișorenii de la Red Ring, alături de Bătrâna Doamnă

Articolul Timișorenii de la Red Ring, alături de Bătrâna Doamnă apare prima dată în sportarad.

Mijlocașul Mihai Maxin și fundașul albanez, Elvis Prenci, ultimele noutăți la UTA

Articolul Mijlocașul Mihai Maxin și fundașul albanez, Elvis Prenci, ultimele noutăți la UTA apare prima dată în sportarad.

Poftă de gol pentru utiști înainte de vizita Argeșului, Janos – autor al unui „poker” cu Păulișul

Articolul Poftă de gol pentru utiști înainte de vizita Argeșului, Janos – autor al unui „poker” cu Păulișul apare prima dată în sportarad.

Patru zile de recuperare pentru utiști după meciul cu Argeșul, pe „Ilie Oană” se joacă joi, în nocturnă!

Articolul Patru zile de recuperare pentru utiști după meciul cu Argeșul, pe „Ilie Oană” se joacă joi, în nocturnă! apare prima dată în sportarad.