Posts Tagged ‘uta arad’

UTA pune capăt vacanței, Balint susține că și-a atins scopul în campania de achiziții: „Lot echilibrat, valoros, cu băieți de caracter”

Articolul UTA pune capăt vacanței, Balint susține că și-a atins scopul în campania de achiziții: „Lot echilibrat, valoros, cu băieți de caracter” apare prima dată în sportarad.

Mesajul suporterilor UTA-ei pentru primarul Falcă la plecarea spre Bruxelles: ”De 5 ani nu avem stadion/ Îţi mulţumim, mare faraon!”

Articolul Mesajul suporterilor UTA-ei pentru primarul Falcă la plecarea spre Bruxelles: ”De 5 ani nu avem stadion/ Îţi mulţumim, mare faraon!” apare prima dată în sportarad.

Bolboașă îi face concurență lui Iacob între buturile „Bătrânei Doamne”: „Știu ce înseamnă un club de tradiție”

Articolul Bolboașă îi face concurență lui Iacob între buturile „Bătrânei Doamne”: „Știu ce înseamnă un club de tradiție” apare prima dată în sportarad.

UTA transferă primul mijlocaș ofensiv din „era” Balint: Bustea a semnat cu „roș-albii”

Articolul UTA transferă primul mijlocaș ofensiv din „era” Balint: Bustea a semnat cu „roș-albii” apare prima dată în sportarad.

”Timpul să ne judece”… dar timpul, pentru UTA, a rămas pe loc

Articolul ”Timpul să ne judece”… dar timpul, pentru UTA, a rămas pe loc apare prima dată în sportarad.

Puşcaş şi-a încheiat conturile cu Petrolul şi a devenit noul „închizător” al UTA-ei: „Sunt onorat, cred foarte mult în acest proiect”

Articolul Puşcaş şi-a încheiat conturile cu Petrolul şi a devenit noul „închizător” al UTA-ei: „Sunt onorat, cred foarte mult în acest proiect” apare prima dată în sportarad.

Coulibaly ridică la șase numărul fotbaliștilor seniori din vechiul lot chemați la reunire de Balint

Articolul Coulibaly ridică la șase numărul fotbaliștilor seniori din vechiul lot chemați la reunire de Balint apare prima dată în sportarad.

UTA l-a ratat pe Ovidiu Bic, dar este în negocieri avansate cu un alt mijlocaș central important la acest nivel; Se știe primul adversar din Slovenia

Articolul UTA l-a ratat pe Ovidiu Bic, dar este în negocieri avansate cu un alt mijlocaș central important la acest nivel; Se știe primul adversar din Slovenia apare prima dată în sportarad.

Hlistei riscă să fie suspendat dacă rapidiștii și arădenii nu se înțeleg amiabil

Articolul Hlistei riscă să fie suspendat dacă rapidiștii și arădenii nu se înțeleg amiabil apare prima dată în sportarad.

„Speța” Hlistei, pe masa Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor

Articolul „Speța” Hlistei, pe masa Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor apare prima dată în sportarad.