Posts Tagged ‘uta arad’

CS Balotești a remizat cu UTA! Augustin Călin, mulțumit de atitudine: „Obiectivul este unul realizabil”

CS Balotești a remizat sâmbătă, în partida de pe teren propriu disputată contra formației UTA Arad, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul 25 a Ligii a II-a. Pentru ilfoveni au marcat frații Herea, Claudiu din penalty, în minutul 20 și Ovidiu, în minutul 65. Pentru oaspeți au punctat Roșca, în minutul 57 și Hliștei, în minutul 82. Antrenorul Augustin Citeste mai departe

EXCLUSIV / Cristi Todea: ”Este meritul băieților pentru că au întors rezultatul de două ori”. L-a nemulțumit gazonul

UTA Arad este la al doilea egal consecutiv în eșalonul secund, după 2-2 la Balotești, și se menține momentan puțin deasupra zonei de retrogradare în clasament. Antrenorul ”Bătrânei Doamne”, Cristi Todea, a intervenit la Sport Total FM pentru a analiza

Articolul EXCLUSIV / Cristi Todea: ”Este meritul băieților pentru că au întors rezultatul de două ori”. L-a nemulțumit gazonul apare prima dată în Sport Total FM.

„Mister” către prietenul Burleanu: „Să-și trimită oamenii pe teren, să vadă unde se joacă fotbalul de Liga 2-a!”

Articolul „Mister” către prietenul Burleanu: „Să-și trimită oamenii pe teren, să vadă unde se joacă fotbalul de Liga 2-a!” apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 11.00: CS Balotești – UTA 2-2, final

Articolul Livetext, ora 11.00: CS Balotești – UTA 2-2, final apare prima dată în sportarad.

Șantierul „Motorul” depinde de vreme: „Dacă lucrăm în orice condiții, riscăm să facem un lucru de mântuială”

Articolul Șantierul „Motorul” depinde de vreme: „Dacă lucrăm în orice condiții, riscăm să facem un lucru de mântuială” apare prima dată în sportarad.

UTA, în „fieful” Baloteștiului pentru a confirma rezultatul bun cu viceliderul: „Să ne impunem jocul, plecând de la atitudinea avută cu Sibiul!”

Articolul UTA, în „fieful” Baloteștiului pentru a confirma rezultatul bun cu viceliderul: „Să ne impunem jocul, plecând de la atitudinea avută cu Sibiul!” apare prima dată în sportarad.

Augustin Călin prefațează meciul cu UTA: „Ne respectăm adversarul, dar întotdeauna Baloteștiul s-a moblizat cu echipele de tradiție”

Articolul Augustin Călin prefațează meciul cu UTA: „Ne respectăm adversarul, dar întotdeauna Baloteștiul s-a moblizat cu echipele de tradiție” apare prima dată în sportarad.

Și – totuși – Markovic ar putea debuta la Balotești! Todea: „Meciurile cu echipele de sub noi sau din zona noastră au o importanță mai mare”

Articolul Și – totuși – Markovic ar putea debuta la Balotești! Todea: „Meciurile cu echipele de sub noi sau din zona noastră au o importanță mai mare” apare prima dată în sportarad.

Todea o compară pe UTA cu o femeie frumoasă: „Toată lumea vrea să fie cu ea, unii într-un fel, alții – într-altul”

Articolul Todea o compară pe UTA cu o femeie frumoasă: „Toată lumea vrea să fie cu ea, unii într-un fel, alții – într-altul” apare prima dată în sportarad.

UTA, fără doi dintre juniorii titulari cu Hermannstadt: D. Popa și Dinculescu nu fac deplasarea la Balotești, Polgar strânge din dinți

Articolul UTA, fără doi dintre juniorii titulari cu Hermannstadt: D. Popa și Dinculescu nu fac deplasarea la Balotești, Polgar strânge din dinți apare prima dată în sportarad.