Posts Tagged ‘uta arad’

David Popa, după „dubla” de la Sebiș: „Mă bucur pentru realizările mele și ale echipei, e o concurență pozitivă cu Alex Pop”

Articolul David Popa, după „dubla” de la Sebiș: „Mă bucur pentru realizările mele și ale echipei, e o concurență pozitivă cu Alex Pop” apare prima dată în sportarad.

Popa: „M-am edificat asupra tuturor jucătorilor, unii vor pleca și așteptăm întăriri”

Articolul Popa: „M-am edificat asupra tuturor jucătorilor, unii vor pleca și așteptăm întăriri” apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 11,15: Național Sebiș – UTA 1-5, final

Articolul Livetext, ora 11,15: Național Sebiș – UTA 1-5, final apare prima dată în sportarad.

Falcă o invită pe Lipova pe „Motorul”, pe 28 iulie: „Am dori ca meciul de prezentare al UTA-ei să se joace în nocturnă”

Articolul Falcă o invită pe Lipova pe „Motorul”, pe 28 iulie: „Am dori ca meciul de prezentare al UTA-ei să se joace în nocturnă” apare prima dată în sportarad.

Meciurile UTA-ei în noul sezon se văd pe trei canale TV, gruparea „roș-albă” va încasa doar 25 de mii de euro

Articolul Meciurile UTA-ei în noul sezon se văd pe trei canale TV, gruparea „roș-albă” va încasa doar 25 de mii de euro apare prima dată în sportarad.

Austriacul Orlic – noul concurent al lui Bodea, Opriș a făcut un pas înapoi chiar înainte de amicalul de la Sebiș

Articolul Austriacul Orlic – noul concurent al lui Bodea, Opriș a făcut un pas înapoi chiar înainte de amicalul de la Sebiș apare prima dată în sportarad.

După Reșița, Copaci își prelungește concurența cu Vădrariu și la UTA: „Un lucru benefic, ambii vom da 100%. Obiectivul rămâne în vestiar!”

Articolul După Reșița, Copaci își prelungește concurența cu Vădrariu și la UTA: „Un lucru benefic, ambii vom da 100%. Obiectivul rămâne în vestiar!” apare prima dată în sportarad.

Popa: „În mod normal ai fi mulţumit cu o victorie în deplasare şi cu acest număr de ocazii, dar eu aş vrea mai mult. Nu-mi convine că vom juca pe sintetic!”

Articolul Popa: „În mod normal ai fi mulţumit cu o victorie în deplasare şi cu acest număr de ocazii, dar eu aş vrea mai mult. Nu-mi convine că vom juca pe sintetic!” apare prima dată în sportarad.

Livetext, amical: Elore Bekescsaba – UTA 1-2, final

Articolul Livetext, amical: Elore Bekescsaba – UTA 1-2, final apare prima dată în sportarad.

UTA a propus împărțirea drepturilor TV în funcție de numărul de meciuri transmise, dar a fost susținută doar de două cluburi

Articolul UTA a propus împărțirea drepturilor TV în funcție de numărul de meciuri transmise, dar a fost susținută doar de două cluburi apare prima dată în sportarad.