Posts Tagged ‘uta arad’

Florin Ilie e singurul utist care a evoluat în toate cele 21 de partide din prezenta stagiune, Iacob – cel mai bun portar din Liga 2-a conform InStat

Articolul Florin Ilie e singurul utist care a evoluat în toate cele 21 de partide din prezenta stagiune, Iacob – cel mai bun portar din Liga 2-a conform InStat apare prima dată în sportarad.

România U18, cu arădeanul Oprescu pe bancă și utistul Opric între buturi, a învins Turcia la în ultimul meci al turneului amical din Portugalia

Articolul România U18, cu arădeanul Oprescu pe bancă și utistul Opric între buturi, a învins Turcia la în ultimul meci al turneului amical din Portugalia apare prima dată în sportarad.

VIDEO: Ultimele cuvinte ale lui Balint înainte de a-și trimite băieții la luptă cu Petrolul: ”Arătați că degeaba suntem cei mai buni!”

Articolul VIDEO: Ultimele cuvinte ale lui Balint înainte de a-și trimite băieții la luptă cu Petrolul: ”Arătați că degeaba suntem cei mai buni!” apare prima dată în sportarad.

Rus a pus „cireașa” cu gol și assist: „Faptul că suntem o familie ne-a ridicat peste adversarii noștri”! Căpitanul UTA-ei – alături de Ionuț Popa

Articolul Rus a pus „cireașa” cu gol și assist: „Faptul că suntem o familie ne-a ridicat peste adversarii noștri”! Căpitanul UTA-ei – alături de Ionuț Popa apare prima dată în sportarad.

Accidentații toamnei, primele „transferuri” la UTA: Gruparea arădeană mai vizează maxim trei fotbaliști: „Și nu neapărat pentru viitorul apropiat…”

Articolul Accidentații toamnei, primele „transferuri” la UTA: Gruparea arădeană mai vizează maxim trei fotbaliști: „Și nu neapărat pentru viitorul apropiat…” apare prima dată în sportarad.

Victoria familiei UTA cu Petrolul în imagini FOTO

Articolul Victoria familiei UTA cu Petrolul în imagini FOTO apare prima dată în sportarad.

Balint o ține pe a lui: „E reconfortant să fim pe primul loc, dar asta nu înseamnă nimic. Dacă menținem media de două puncte meci…”

Articolul Balint o ține pe a lui: „E reconfortant să fim pe primul loc, dar asta nu înseamnă nimic. Dacă menținem media de două puncte meci…” apare prima dată în sportarad.

Iacob termină anul cu un singur gol încasat pe „Motorul”: „Se reflectă munca noastră, suporterii sunt incredibili, trăiesc fotbalul altfel față de brașoveni”

Articolul Iacob termină anul cu un singur gol încasat pe „Motorul”: „Se reflectă munca noastră, suporterii sunt incredibili, trăiesc fotbalul altfel față de brașoveni” apare prima dată în sportarad.

Buhăcianu a deschis drumul spre succesul cu Petrolul cu al zecelea gol stagional: „O să dăm totul pentru a ne îndeplini obiectivul”

Articolul Buhăcianu a deschis drumul spre succesul cu Petrolul cu al zecelea gol stagional: „O să dăm totul pentru a ne îndeplini obiectivul” apare prima dată în sportarad.

Stoican nu ia decizii la cald nici după eșecul Petrolului la Arad: „Nu acum sunt mumă pentru jucători şi mâine sunt ciumă. Bravo, cinste UTA-ei și fanilor ei”

Articolul Stoican nu ia decizii la cald nici după eșecul Petrolului la Arad: „Nu acum sunt mumă pentru jucători şi mâine sunt ciumă. Bravo, cinste UTA-ei și fanilor ei” apare prima dată în sportarad.