Posts Tagged ‘uta arad’

Pânzaru: „Un plus de maturitate, pe lângă determinare și motivația punctelor. Cu Pandurii va fi pe viață și pe moarte”

Articolul Pânzaru: „Un plus de maturitate, pe lângă determinare și motivația punctelor. Cu Pandurii va fi pe viață și pe moarte” apare prima dată în sportarad.

Live-text, ora 11: UTA – Dacia Unirea Brăila 1-5, final

Articolul Live-text, ora 11: UTA – Dacia Unirea Brăila 1-5, final apare prima dată în sportarad.

Tehnodomus a mai tras cu picul peste un termen de finalizare al arenei „Francisc Neuman”și invită arădenii la (re)inaugurare pe 23 noiembrie!

Articolul Tehnodomus a mai tras cu picul peste un termen de finalizare al arenei „Francisc Neuman”și invită arădenii la (re)inaugurare pe 23 noiembrie! apare prima dată în sportarad.

Ionuț Popa, reprofilat copilot pentru Mihai Leu: „După primele 30 de secunde am vrut să oprească maşina şi să mă lase acolo, pe traseu”

Articolul Ionuț Popa, reprofilat copilot pentru Mihai Leu: „După primele 30 de secunde am vrut să oprească maşina şi să mă lase acolo, pe traseu” apare prima dată în sportarad.

La doi ani de la câștigarea Cupei de generația ’97-’98 a UTA-ei, Păcurar are multe dubii: „Poate fi și o plafonare mentală, pe care o sesizez și la jucătorii lui Hagi plecați la Steaua”

Articolul La doi ani de la câștigarea Cupei de generația ’97-’98 a UTA-ei, Păcurar are multe dubii: „Poate fi și o plafonare mentală, pe care o sesizez și la jucătorii lui Hagi plecați la Steaua” apare prima dată în sportarad.

Popa termină sezonul la cârma UTA-ei, dar rămâne nemulțumit de unii jucători: „Poate e și lipsă de valoare”

Articolul Popa termină sezonul la cârma UTA-ei, dar rămâne nemulțumit de unii jucători: „Poate e și lipsă de valoare” apare prima dată în sportarad.

De la anul, UTA are șansa să pună mâna pe trofeu și în Liga 2-a!

Articolul De la anul, UTA are șansa să pună mâna pe trofeu și în Liga 2-a! apare prima dată în sportarad.

Pronosticul liderului SCU cu privire la data inaugurării reale arenei din Calea Aurel Vlaicu: „Viitorul primar o va finaliza, în actualul nu mai punem nicio speranță”

Articolul Pronosticul liderului SCU cu privire la data inaugurării reale arenei din Calea Aurel Vlaicu: „Viitorul primar o va finaliza, în actualul nu mai punem nicio speranță” apare prima dată în sportarad.

Circa 400 de utiști l-au înjurat pe Falcă la așa zisa inaugurare a stadionului „Francisc Neuman”

Articolul Circa 400 de utiști l-au înjurat pe Falcă la așa zisa inaugurare a stadionului „Francisc Neuman” apare prima dată în sportarad.

Utiștii au bătut Lipova într-un amical în care au testat un fundaș sârb de 20 de ani și pe…Aldan

Articolul Utiștii au bătut Lipova într-un amical în care au testat un fundaș sârb de 20 de ani și pe…Aldan apare prima dată în sportarad.