Posts Tagged ‘uta arad’

Khalaila nu a acceptat statutul de rezervă și a plecat de la UTA, vine Ioniță?

Articolul Khalaila nu a acceptat statutul de rezervă și a plecat de la UTA, vine Ioniță? apare prima dată în sportarad.

Miculescu, la al treilea sezon în lotul primei echipe utiste la doar 18 ani: „Un grup mai unit decât precedentul, sper într-un nou 3-0 la Timișoara”

Articolul Miculescu, la al treilea sezon în lotul primei echipe utiste la doar 18 ani: „Un grup mai unit decât precedentul, sper într-un nou 3-0 la Timișoara” apare prima dată în sportarad.

Unul dintre cele mai puternice mesaje ale regretatului Zsolt Török au răsunat în vestiarul UTA-ei: ”Există foarte multe căi în viață, dar rețeta este aceeași…”

Articolul Unul dintre cele mai puternice mesaje ale regretatului Zsolt Török au răsunat în vestiarul UTA-ei: ”Există foarte multe căi în viață, dar rețeta este aceeași…” apare prima dată în sportarad.

Rus – lângă Buhăcianu („fotbalistul cu două perechi de plămâni”) în clasamentul marcatorilor utiști: „Sper să înscriem cât mai mult, de asta are nevoie echipa”

Articolul Rus – lângă Buhăcianu („fotbalistul cu două perechi de plămâni”) în clasamentul marcatorilor utiști: „Sper să înscriem cât mai mult, de asta are nevoie echipa” apare prima dată în sportarad.

Solidaritate și…asumare la penalty-uri și nu numai: „Munca trebuie respectată, cine greșește își asumă și eventualele consecințe”

Articolul Solidaritate și…asumare la penalty-uri și nu numai: „Munca trebuie respectată, cine greșește își asumă și eventualele consecințe” apare prima dată în sportarad.

Record de spectatori pe „Motorul”: „Atmosferă incredibilă, în momentele grele am fost împinși de la spate”

Articolul Record de spectatori pe „Motorul”: „Atmosferă incredibilă, în momentele grele am fost împinși de la spate” apare prima dată în sportarad.

Suciu: „Cine nu a văzut meciul își face o altă idee, meritam mai mult. Ca și la Buzău, ne-a costat lipsa de experiență!”

Articolul Suciu: „Cine nu a văzut meciul își face o altă idee, meritam mai mult. Ca și la Buzău, ne-a costat lipsa de experiență!” apare prima dată în sportarad.

Suciu: „Cine nu a văzut meciul își face o altă idee, meritam mai mult. Ca și la Buzău, ne-a costat lipsa de experiență!”

Articolul Suciu: „Cine nu a văzut meciul își face o altă idee, meritam mai mult. Ca și la Buzău, ne-a costat lipsa de experiență!” apare prima dată în sportarad.

Balint: „Lipsă de prospețime în prima parte, apoi echipa a reacționat bine. Jos pălăria pentru băieți, dar nu ne îmbătăm cu apă rece!”

Articolul Balint: „Lipsă de prospețime în prima parte, apoi echipa a reacționat bine. Jos pălăria pentru băieți, dar nu ne îmbătăm cu apă rece!” apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga a II-a, ora 11: UTA – Csíkszereda

Articolul Live-text Liga a II-a, ora 11: UTA – Csíkszereda apare prima dată în sportarad.