Posts Tagged ‘uta arad’

Tisza, în cantonament la Moneasa din postura de consilier al UTA-ei: „Nu aș vrea să se risipească generația ’97-’98 așa cum s-au risipit altele înaintea ei”

Articolul Tisza, în cantonament la Moneasa din postura de consilier al UTA-ei: „Nu aș vrea să se risipească generația ’97-’98 așa cum s-au risipit altele înaintea ei” apare prima dată în sportarad.

Fotoreportaj: Szeged 2011 – UTA

Articolul Fotoreportaj: Szeged 2011 – UTA apare prima dată în sportarad.

UTA a deplasat 25 de fotbaliști la Moneasa, dintre care 16 sunt juniori: „Să folosească fiecare ocazie pentru a juca pentru acest club!”

Articolul UTA a deplasat 25 de fotbaliști la Moneasa, dintre care 16 sunt juniori: „Să folosească fiecare ocazie pentru a juca pentru acest club!” apare prima dată în sportarad.

S-a dus și Ciucă, dintre „renegați” a mai rămas doar Buleică

Articolul S-a dus și Ciucă, dintre „renegați” a mai rămas doar Buleică apare prima dată în sportarad.

Todea: „Scop atins în acest prim amical, totuși e supărător că încă luăm goluri după centrări în careu”

Articolul Todea: „Scop atins în acest prim amical, totuși e supărător că încă luăm goluri după centrări în careu” apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 12: UTA – Szeged 2011 2-2, final

Articolul Livetext, ora 12: UTA – Szeged 2011 2-2, final apare prima dată în sportarad.

Angelo Iuga s-a despărțit de CSU Craiova și va semna cu UTA: „Mă bucur că mă întorc acasă, colegii de generație mă vor ajuta să mă integrez rapid”

Articolul Angelo Iuga s-a despărțit de CSU Craiova și va semna cu UTA: „Mă bucur că mă întorc acasă, colegii de generație mă vor ajuta să mă integrez rapid” apare prima dată în sportarad.

Florin Manea își anunță intenția de a investi la UTA: „În cinci ani de zile luăm campionatul!”

Articolul Florin Manea își anunță intenția de a investi la UTA: „În cinci ani de zile luăm campionatul!” apare prima dată în sportarad.

Burlă are piciorul imobilizat și ratează cantonamentul de la Moneasa, antrenorii utiști au renunțat la Dumbrăvean

Articolul Burlă are piciorul imobilizat și ratează cantonamentul de la Moneasa, antrenorii utiști au renunțat la Dumbrăvean apare prima dată în sportarad.

Portarul Svedkauskas a spus adio UTA-ei după patru meciuri și 7 goluri încasate

Articolul Portarul Svedkauskas a spus adio UTA-ei după patru meciuri și 7 goluri încasate apare prima dată în sportarad.