Posts Tagged ‘uta arad’

Televiziunile, neinteresate de duelul a două foste campioane ale României: UTA – FC Argeș – în anonimat, la „matineu”

Articolul Televiziunile, neinteresate de duelul a două foste campioane ale României: UTA – FC Argeș – în anonimat, la „matineu” apare prima dată în sportarad.

Todea nu vrea o echipă defensivă, Burlă – coautor la două goluri, la Brăila: „Reacție pozitivă la 2-2, simțim că putem câștiga tot până intrăm în vacanță”

Articolul Todea nu vrea o echipă defensivă, Burlă – coautor la două goluri, la Brăila: „Reacție pozitivă la 2-2, simțim că putem câștiga tot până intrăm în vacanță” apare prima dată în sportarad.

Merge UTA pe mâna lui Mihai Joița? „Ajut cu ce pot, jucători, eventual sponsori și, dacă se vrea, prin experiența acumulată într-o funcție executivă”

Articolul Merge UTA pe mâna lui Mihai Joița? „Ajut cu ce pot, jucători, eventual sponsori și, dacă se vrea, prin experiența acumulată într-o funcție executivă” apare prima dată în sportarad.

„Roș-albii”, dependenți de Florea? „Realizările mele au venit la capătul muncii și determinării băieților”

Articolul „Roș-albii”, dependenți de Florea? „Realizările mele au venit la capătul muncii și determinării băieților” apare prima dată în sportarad.

Todea: „Am fost destul de puternici să întoarcem rezultatul, am dat dovadă de unitate și caracter”

Articolul Todea: „Am fost destul de puternici să întoarcem rezultatul, am dat dovadă de unitate și caracter” apare prima dată în sportarad.

Livetext, ora 11.00: Dacia Unirea Brăila – UTA 3-4, final

Articolul Livetext, ora 11.00: Dacia Unirea Brăila – UTA 3-4, final apare prima dată în sportarad.

Utiștii, pe malul Dunării pentru a-și (mai) spăla din păcatele toamnei: „Prilejul să ieșim din pasa proastă”

Articolul Utiștii, pe malul Dunării pentru a-și (mai) spăla din păcatele toamnei: „Prilejul să ieșim din pasa proastă” apare prima dată în sportarad.

Nu mai trageți în Grădinariu, el se joacă de-a neprogramările în numele clubului UTA!

Articolul Nu mai trageți în Grădinariu, el se joacă de-a neprogramările în numele clubului UTA! apare prima dată în sportarad.

Florea, revenire importantă pentru UTA: „Cu el pe teren am câștigat trei meciuri”

Articolul Florea, revenire importantă pentru UTA: „Cu el pe teren am câștigat trei meciuri” apare prima dată în sportarad.

A rămas UTA restantă cu baremul de arbitraj cu ASA-ul? Federația i-a dat neprogramare și amendă, arădenii susțin că au făcut dovada plății

Articolul A rămas UTA restantă cu baremul de arbitraj cu ASA-ul? Federația i-a dat neprogramare și amendă, arădenii susțin că au făcut dovada plății apare prima dată în sportarad.