Posts Tagged ‘uta arad’

Dennis Man le-a mai ridicat moralul foștilor colegi după eșecul de la Ghermănești

Articolul Dennis Man le-a mai ridicat moralul foștilor colegi după eșecul de la Ghermănești apare prima dată în sportarad.

Balint: „Victoria este pe deplin meritată, dar e adevărat și că partida se putea încheia cu orice rezultat”

Articolul Balint: „Victoria este pe deplin meritată, dar e adevărat și că partida se putea încheia cu orice rezultat” apare prima dată în sportarad.

Ionuț Popa: „O frustrare ieșită din comun, din păcate nu pot intra în mintea jucătorilor”

Articolul Ionuț Popa: „O frustrare ieșită din comun, din păcate nu pot intra în mintea jucătorilor” apare prima dată în sportarad.

Are reacție UTA în „fieful” viceliderului? „Cuvântul de ordine – echilibrul, mergem la Snagov după cele trei puncte”

Articolul Are reacție UTA în „fieful” viceliderului? „Cuvântul de ordine – echilibrul, mergem la Snagov după cele trei puncte” apare prima dată în sportarad.

Păcurar clarifică situația lui Hlistei și Buia înainte de reîntâlnirea pe puncte cu aceștia: „Ei au renunțat la UTA, nu UTA a renunțat la ei”

Articolul Păcurar clarifică situația lui Hlistei și Buia înainte de reîntâlnirea pe puncte cu aceștia: „Ei au renunțat la UTA, nu UTA a renunțat la ei” apare prima dată în sportarad.

Utiștii, cu salariile la zi înainte de Snagov: „Clubul a făcut eforturi, achitarea restanțelor a contribuit mult la atmosfera bună de la echipă”

Articolul Utiștii, cu salariile la zi înainte de Snagov: „Clubul a făcut eforturi, achitarea restanțelor a contribuit mult la atmosfera bună de la echipă” apare prima dată în sportarad.

UTA – Poli Iași se joacă miercuri, la ora 16 și pe micile ecrane. Unirea Alba Iulia – FCSB încheie programul 16-imilor joi seara

Articolul UTA – Poli Iași se joacă miercuri, la ora 16 și pe micile ecrane. Unirea Alba Iulia – FCSB încheie programul 16-imilor joi seara apare prima dată în sportarad.

„Regele” Copoului întoarce armele: „Sentiment plăcut, mi-ar fi plăcut să vină și suporteri ieșeni la meci! Altfel, Poli e favorită, dar Cupa e a surprizelor”

Articolul „Regele” Copoului întoarce armele: „Sentiment plăcut, mi-ar fi plăcut să vină și suporteri ieșeni la meci! Altfel, Poli e favorită, dar Cupa e a surprizelor” apare prima dată în sportarad.

Liga 1, pe „Motorul”: UTA o găzduiește pe Poli Iași în 16-imile Cupei României! FCSB vine și ea în Ardeal, în Cetatea Unirii

Articolul Liga 1, pe „Motorul”: UTA o găzduiește pe Poli Iași în 16-imile Cupei României! FCSB vine și ea în Ardeal, în Cetatea Unirii apare prima dată în sportarad.

Snagovul și UTA deschid runda a 8-a a ligii secunde: Costin are șanse mari să-și revină, Orlic – la capătâiul tatălui

Articolul Snagovul și UTA deschid runda a 8-a a ligii secunde: Costin are șanse mari să-și revină, Orlic – la capătâiul tatălui apare prima dată în sportarad.