Posts Tagged ‘uta arad’

A venit și primul gol al lui El Hasni în „alb-roșu”: „Puteam face 3-1 sau 4-1, dar meciul nu a mers în direcția aceea. Greșeala e umană”

Articolul A venit și primul gol al lui El Hasni în „alb-roșu”: „Puteam face 3-1 sau 4-1, dar meciul nu a mers în direcția aceea. Greșeala e umană” apare prima dată în sportarad.

Ciucur vede partea plină a paharului după meciul cu Chindia: „E bun și egalul, fiindcă erau suspiciuni că ne dăm la o parte”

Articolul Ciucur vede partea plină a paharului după meciul cu Chindia: „E bun și egalul, fiindcă erau suspiciuni că ne dăm la o parte” apare prima dată în sportarad.

Păcurar: „Un meci pe care l-am avut în mână, dar am avut din nou de suferit datorită unor greșeli individuale”

Articolul Păcurar: „Un meci pe care l-am avut în mână, dar am avut din nou de suferit datorită unor greșeli individuale” apare prima dată în sportarad.

Moldovan: „Punct meritat pe un teren dificil, care sper să ne ajute în perspectiva promovării”

Articolul Moldovan: „Punct meritat pe un teren dificil, care sper să ne ajute în perspectiva promovării” apare prima dată în sportarad.

Live-text Liga a II-a, ora 13: UTA – Chindia Târgoviște 0-0

Articolul Live-text Liga a II-a, ora 13: UTA – Chindia Târgoviște 0-0 apare prima dată în sportarad.

Rămâne UTA în picioare în disputele de acasă cu Chindia? „Întâlnim o echipă omogenă, pragmatică și experimentată, dar și cu puncte slabe”

Articolul Rămâne UTA în picioare în disputele de acasă cu Chindia? „Întâlnim o echipă omogenă, pragmatică și experimentată, dar și cu puncte slabe” apare prima dată în sportarad.

Chindia joacă sâmbătă, ora 13.00, la Arad: “Mergem să câștigăm”

Divizionara B pregătită de Viorel Moldovan va juca sâmbătă, ora 13.00 (Digi, Look, Telekom), în deplasare cu UTA Arad, în cadrul etapei a 31-a a campionatului ligii secunde. Meciul se va disputa pe stadionul Motorul, pe gazon sintetic. Delegația Chindiei va pleca astăzi la prânz spre București, după-amiază fiind programat un antrenament, iar seara deplasarea […]

The post Chindia joacă sâmbătă, ora 13.00, la Arad: “Mergem să câștigăm” appeared first on DB-SPORT.

UTA și FCC ICIM iau cea mai mare felie din banii Primăriei, dar mai puțin decât au solicitat: „Roș-albii” au la dispoziție 770 de mii de euro, inclusiv pentru salarii

Articolul UTA și FCC ICIM iau cea mai mare felie din banii Primăriei, dar mai puțin decât au solicitat: „Roș-albii” au la dispoziție 770 de mii de euro, inclusiv pentru salarii apare prima dată în sportarad.

Șeroni: „Pe Chindia trebuie să știi cum și când să o ataci, dar cred că și ei ar trebui să-și facă probleme în privința noastră”

Articolul Șeroni: „Pe Chindia trebuie să știi cum și când să o ataci, dar cred că și ei ar trebui să-și facă probleme în privința noastră” apare prima dată în sportarad.

Popa a fost în vestiarul utist de ziua sa, înainte de a pleca la un nou control la Cluj: „A umblat la moralul jucătorilor, căci tactic mai cântărim variantele”

Articolul Popa a fost în vestiarul utist de ziua sa, înainte de a pleca la un nou control la Cluj: „A umblat la moralul jucătorilor, căci tactic mai cântărim variantele” apare prima dată în sportarad.