Posts Tagged ‘UTA Elite U19, Elite U17’

Cermeianii, întinși serios de juniorii UTA-ei în a doua săptămână de pregătire!

Confruntată și ea cu destule modificări la nivel de lot

Articolul Cermeianii, întinși serios de juniorii UTA-ei în a doua săptămână de pregătire! apare prima dată în sportarad.

Liga Elitelor U19: UTA joacă semifinala cu Dinamo într-o singură manșă, la București! Gaica: „Cel mai important este să fim cu toții sănătoși”

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat azi, 16 iulie 2020, formatul de finalizare a Ligii Elitelor U19, ediția 2019/2020. Având în vedere că termenul pentru comunicarea la UEFA a echipei participante în Youth League este 3 august, competiția se va încheia printr-un turneu final. Astfel, primele două echipe din clasament, în …

Articolul Liga Elitelor U19: UTA joacă semifinala cu Dinamo într-o singură manșă, la București! Gaica: „Cel mai important este să fim cu toții sănătoși” apare prima dată în sportarad.

Cu excepția Ligii Elitelor U19, Federația a întrerupt competițiile fotbalistice juvenile! UTA U16 e cea mai afectată: „S-a dus pe apa sâmbetei un an de muncă!”

Pe 9 martie, Federația Română de Fotbal luase hotărârea de a întrerupe toate competițiile de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal până la redeschiderea școlilor, însă cum acest lucru nu se va mai întâmpla până în septembrie, s-a luat și decizia de „înghețare” a tuturor competițiilor juvenile, cu o singura …

Articolul Cu excepția Ligii Elitelor U19, Federația a întrerupt competițiile fotbalistice juvenile! UTA U16 e cea mai afectată: „S-a dus pe apa sâmbetei un an de muncă!” apare prima dată în sportarad.

Zi neagră pentru utiști în Liga Elitelor

Articolul Zi neagră pentru utiști în Liga Elitelor apare prima dată în sportarad.

UTA Under 17 se opreste în optimile Cupei României

Articolul UTA Under 17 se opreste în optimile Cupei României apare prima dată în sportarad.

UTA Under 19 accesează sferturile Cupei României, după un succes fără probleme cu CS Hunedoara

Articolul UTA Under 19 accesează sferturile Cupei României, după un succes fără probleme cu CS Hunedoara apare prima dată în sportarad.

UTA Under 17 sparge gheața cu Ardealul, clujenii se impun însă la Elite Under 19

Articolul UTA Under 17 sparge gheața cu Ardealul, clujenii se impun însă la Elite Under 19 apare prima dată în sportarad.

Craiova pleacă cu 4 puncte de la Arad în Liga Elitelor, UTA Under 19 ar fi meritat mai mult în fața oltenilor

Articolul Craiova pleacă cu 4 puncte de la Arad în Liga Elitelor, UTA Under 19 ar fi meritat mai mult în fața oltenilor apare prima dată în sportarad.

Liga Elitelor: UTA Under 17 nu a avut nicio șansă la Sibiu

Articolul Liga Elitelor: UTA Under 17 nu a avut nicio șansă la Sibiu apare prima dată în sportarad.

Derby adjudecat în Cupă pentru UTA Under 17, cu doi jucători de 2004 printre eroi

Articolul Derby adjudecat în Cupă pentru UTA Under 17, cu doi jucători de 2004 printre eroi apare prima dată în sportarad.