Posts Tagged ‘Vasile Luţă’

Fără goluri, cu roșii: Fortuna Becicherecu Mic – LPS Cetate Deva 0-0. Luță: ”Am jucat foarte slab”

Despărțite de 4 locuri și 6 puncte în favoarea gazdei nou-promovate, formațiile din județe învecinate, Timiș și Hunedoara, au fost nevoite să se mulțumească cu câte un punct din ultima lor apariție a turului acasă respectiv în deplasare, rezultat oarecum normal dat fiind că Fortuna este regină a remizelor în Seria a IV-a, cu nu mai puțin de 8 în 14 etape, cinci fiind de-acum și în dreptul vizitatorilor, depășiți la acest capitol și de Gloria Cermei… Fortuna Becicherecu Mic – LPS Cetate Deva 0-0.

The post Fără goluri, cu roșii: Fortuna Becicherecu Mic – LPS Cetate Deva 0-0. Luță: ”Am jucat foarte slab” appeared first on sporttim.ro.

Fortuna, prim triumf afară: reabilitare. Stinsă la Horezu, Flacăra suferă prima înfrângere acasă

Nou-promovata Fortuna Becicherecu Mic n-a dezarmat după prima înfrângere suferită abia în etapa a zecea, 0-2 acasă runda trecută cu liderul imbatabil U Craiova 1948, ripostând printr-o victorie în deplasare sâmbătă după-amiază cu un scor identic, pe terenul unei ocupante a podiumului, din Vâlcea, depășind-o astfel la puncte pe a treia clasată.

The post Fortuna, prim triumf afară: reabilitare. Stinsă la Horezu, Flacăra suferă prima înfrângere acasă appeared first on sporttim.ro.

Strict din cornere, doljenii nu pun la colț invincibila de pe podium: ACSO Filiași – Fortuna 3-3 (2-2). Luță: ”Am pierdut două puncte”

Fortuna Becicherecu Mic a început cu bine ”dubla” cu formațiile doljene din Seria a IV-a în Liga 3, nou-promovata timișeană rămânând neînvinsă și după cea de-a IX-a etapă a turului, ideală postură din care va primi săptămâna viitoare vizita liderului detașat U Craiova 1948. Roșu-albii dețin un număr dublu al remizelor față de cel al victoriilor după ce au semnat un draw cu multe goluri la Filiași, toate reușitele gazdelor survenind din lovituri de colț. Bănățenii le-au răspuns din acțiune, egalând de două ori până la pauză și chiar preluând conducerea în repriza a II-a: ACSO Filiaşi – ACS Fortuna Becicherecu Mic 3-3 (2-2).

The post Strict din cornere, doljenii nu pun la colț invincibila de pe podium: ACSO Filiași – Fortuna 3-3 (2-2). Luță: ”Am pierdut două puncte” appeared first on sporttim.ro.

Nou-promovata Fortuna egalează la finele fiecărei reprize și rămâne în continuare invincibilă: 2-2 la Pâncota cu vicecampioana ediției trecute

Campioana Diviziei D Timiș a încheiat prima jumătate a turului în Seria a IV-a din Liga 3 fără a fi cunoscut înfrângerea în 7 etape, nou-promovata din Becicherecu Mic înregistrând astăzi al treilea rezultat de egalitate în 3 deplasări, și tot cu 2-2, precum în precedenta ieșire în Vâlcea. De astă dată, în compania vicecampioanei ediției anterioare: CS Şoimii Lipova – Fortuna Becicherecu Mic 2-2 (1-1).

The post Nou-promovata Fortuna egalează la finele fiecărei reprize și rămâne în continuare invincibilă: 2-2 la Pâncota cu vicecampioana ediției trecute appeared first on sporttim.ro.

Fortuna din corner spre mijlocul reprizei I, Național din penalty în superioritate numerică spre mijlocul celei de-a doua

Nou-promovata în Liga 3 din Becicherecu Mic și-a păstrat invincibilitatea și în urma etapei a șasea din noul campionat al seriei vestice, după ce a deschis scorul relativ rapid dintr-o fază fixă și a condus la pauză, fiind însă egalată spre mijlocul reprizei secunde dintr-o lovitură de la 11 metri. Implicit, și-a menținut avansul de două puncte în clasament față de vizitatoarea arădeană, grupare cu cea mai îndelungată continuitate de dată recentă în această grupă a eșalonului terț: AS Fortuna Becicherecu Mic – FC Naţional Sebiş 1-1 (1-0).

The post Fortuna din corner spre mijlocul reprizei I, Național din penalty în superioritate numerică spre mijlocul celei de-a doua appeared first on sporttim.ro.

Nou-promovată imbatabilă: Viitorul Dăeşti – Fortuna Becicherecu Mic 2-2 (1-1). Luță: ”Joc dur al gazdelor”

La conducere pe tabela de marcaj încă din primele minute de joc și capabilă să egaleze după mijlocul reprizei a II-a în ciuda pierderii pe targă a unui titular cheie, nou-promovata timișeană a rămas invincibilă în Liga 3 și după cel de-al cincilea hop din tur, revenind cu un punct de peste munți, cu prețul accidentării a doi componenți: Viitorul Dăeşti – Fortuna Becicherecu Mic 2-2 (1-1).

The post Nou-promovată imbatabilă: Viitorul Dăeşti – Fortuna Becicherecu Mic 2-2 (1-1). Luță: ”Joc dur al gazdelor” appeared first on sporttim.ro.

Nou-promovata Fortuna detronează liderul prin a-i știrbi procentajul maxim de puncte. Declarații Luță, Benga

Campioana Diviziei D Timiș a rămas invincibilă în seria vestică a Ligii 3 și după cea de-a patra etapă, în care s-a desprins încă din prima parte prin ”dubla” lui Hodiș și i-a venit astfel de hac liderului cu punctaj maxim, în a cărui imediată apropiere ierarhică s-a plasat, la numai un punct în urmă. Într-un alt duel direct județean, nou-promovata alb-roșu a detronat fruntașa care a încheiat prima săptămână pe scut din noul sezon, și eliminată fiind marți din Cupa României: ACS Fortuna Becicherecu Mic – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 2-1 (2-0).

The post Nou-promovata Fortuna detronează liderul prin a-i știrbi procentajul maxim de puncte. Declarații Luță, Benga appeared first on sporttim.ro.

FOTO 50+. Declarații Luță, Filimon, Radu: Fortuna Becicherecu Mic – Timișul Șag 1-0. Campioana din D Timiș, la baraj contra Voinței Lupac

Campioana Diviziei D Timiș a câștigat și în ultima etapă a returului din liga a IV-a județeană, repetiție înaintea deplasării în weekend la Lupac, pentru manșa I a barajului de promovare în Liga 3 cu laureații eșalonului 4 cărășean: Fortuna Becicherecu Mic – CS Timişul Şag 1-0 (1-0).

The post FOTO 50+. Declarații Luță, Filimon, Radu: Fortuna Becicherecu Mic – Timișul Șag 1-0. Campioana din D Timiș, la baraj contra Voinței Lupac appeared first on sporttim.ro.

Fortuna câștigă la Periam

Liderul Diviziei D Timiș a câștigat în deplasare în această după-amiază, în etapa a XXIV-a: CS Avântul Periam – Fortuna Becicherecu Mic 1-2 (0-1).

The post Fortuna câștigă la Periam appeared first on sporttim.ro.

Peste o mie de mușuroaie, un gol, încă 3 puncte pentru lider: ASO Deta – Fortuna 0-1. FOTO + declarații Albu, Luță

Campioana de toamnă a Diviziei D Timiș nu și-a uitat peste iarnă bunele obiceiuri din tur și a debutat cu dreptul în campania pe care dorește să o parcurgă tot pe locul I, primele 3 puncte fiindu-i de folos în acest sens: ASO Deta – ACS Fortuna Becicherecu Mic 0-1 (0-1).

The post Peste o mie de mușuroaie, un gol, încă 3 puncte pentru lider: ASO Deta – Fortuna 0-1. FOTO + declarații Albu, Luță appeared first on sporttim.ro.