Posts Tagged ‘video snowboard’

Iarna ”pe placă”: FOTO + VIDEO. Înscrierile la SuddenRush Banked Slalom LAAX 2020, online până în 25 februarie

De la copii până la profesioniști, de la categoria de concurs Open până la Grand Masters, cea de-a șasea ediție a întrecerii de snowboard SuddenRush Banked Slalom este anunțată pentru prima decadă a lunii viitoare, în Elveția, la Laax, înscrierile online la startul competiției fiind deja inaugurate.

The post Iarna ”pe placă”: FOTO + VIDEO. Înscrierile la SuddenRush Banked Slalom LAAX 2020, online până în 25 februarie appeared first on sporttim.ro.

VIDEO. Schi în stilul liber și snowboard la Winter Games New Zealand

Imagini din emisfera sudică, de la competițiile FIS Australia New Zealand Cup Freeski & Snowboard Slopestyle și The North Face Frontier Freeride World Qualifier 4, aceasta din urmă, desfășurată pe pârtiile The Remarkables din Queenstown, în Noua Zealandă, toate în cadrul Winter Games New Zealand. 

The post VIDEO. Schi în stilul liber și snowboard la Winter Games New Zealand appeared first on sporttim.ro.

Adolescenți în zbor. VIDEO: elvețianul Nick Pünter ia la World Rookie Fest 2019 biletul pentru Norvegia

Nouăzeci de competitori din zece țări s-au reunit pe pistele special amenajate la Mottolino Snowpark, în Italia, la Livigno, pentru adjudecarea ediției din acest an a concursului de snowboard slopestyle World Rookie Fest, propunând drept bonus un bilet pe post de invitație în calificările întrecerii X Games Norway, programată la Hafjell, în țara fiordurilor, pe 16 februarie. Iar un adolescent de Țara Cantoanelor a câștigat dreptul de a-și etala măiestria în zborul cu placa și pe tărâm viking. Fotografii, un clip video și numele primilor clasați la fiecare categorie…

The post Adolescenți în zbor. VIDEO: elvețianul Nick Pünter ia la World Rookie Fest 2019 biletul pentru Norvegia appeared first on sporttim.ro.

Iarna nu-i chiar departe. Un crâmpei… Kaunertal Opening, la a 33-a ediție: VIDEO

Cei mai pasionați și dedicați practică sporturile de iarnă și în alte anotimpuri, însă cum lunile reci și foarte reci se apropie încet, încet, una și jumătate până la începerea iernii calendaristice și puțin peste două până la startul celei astrologice, viitorul sezon mijește deja la orizont, un crâmpei fiind tocmai oferit de 45 de participanți în snowboarding și schi freestyle la tradiționalul concurs profesionist Kaunertal Opening, care a bifat cea de-a XXXIII-a ediție.

The post Iarna nu-i chiar departe. Un crâmpei… Kaunertal Opening, la a 33-a ediție: VIDEO appeared first on sporttim.ro.

VIDEO. Big Mountain Hochfügen 2018 – calificări din Freeride World Tour

Fotografii și o înregistrate video, plus câteva amănunte de la o etapă de calificări ale ediției în curs din Freeride World Tour, desfășurată zilele trecute pe versantul estic al masivului Hochfügen, elvețianul Jerome Caroli fiind primul care a luat startul în concurs, la 9:30, pe o vreme ideală, însă și schimbătoare, ceea ce a făcut, dat fiind ceața care a învăluit zona, ca întrecerea să fie în câteva rânduri întreruptă iar în cele din urmă abandonată, fără ca 19 competitori să fi putut efectua coborârea.

The post VIDEO. Big Mountain Hochfügen 2018 – calificări din Freeride World Tour appeared first on sporttim.ro.

FOTO & VIDEO. Schi și snowboard în Freeride World Tour 2018, la Kicking Horse, în Canada

Imagini și înregistrări video de la reuniunea nord-americană a competiției anuale Freeride World Tour, dedicată schiorilor în afara pârtiei și pentru snowboard, etapă găzduită în Munții Purcell din cea mai vestică provincie canadiană, District Columbia, unde 47 de participanți s-au lansat de la altitudinea de 2.504 metri pe zăpada din zona de sporturi alpine ”Ozone”.

The post FOTO & VIDEO. Schi și snowboard în Freeride World Tour 2018, la Kicking Horse, în Canada appeared first on sporttim.ro.

FOTO & VIDEO. Laax Open 2018

Laax, stațiunea montană de sporturi de iarnă situată în cantonul sud-estic helvet Graubünden, a continuat și la începutul acestui an tradiția de 3 decenii a găzduirii unor întreceri de snowboard, LAAX Open 2018 punând în joc ultime bilete pentru câștigarea unui loc la competiția ce bate la ușă a Jocurilor Olimpice de iarnă, programată la a XXIII-a sa ediție în localitatea sud-coreeană Pyeongchang între 9 și 25 februarie.

The post FOTO & VIDEO. Laax Open 2018 appeared first on sporttim.ro.

Freeride World Tour 2018 începe în Japonia, la Hakuba. FOTO & VIDEO

Prima lună a noului an programează runda inaugurală a ediției din 2018 în Freeride World Tour, competiție din calendarul sportiv al disciplinelor sezonului rece rezervată principalilor protagoniști în snowboard și schi freeride.

The post Freeride World Tour 2018 începe în Japonia, la Hakuba. FOTO & VIDEO appeared first on sporttim.ro.