Posts Tagged ‘volei feminin’

CSM Lugoj egalează dar nu rezistă ocupantei locului 3

Sportul încă mai rezistă cumva cu brio pe metereze, mijloc de săptămână cu înălțări la fileu în primul eșalon al voleiului intern, propunând a doua rundă a fazei play-off în grupa I valorică a elitei feminine Divizia A1. Iar precum în etapa inaugurală din weekend, și intermediara a oferit un joc în mai mult decât 3 seturi, de această dată la Lugoj: CSM – CSM Târgoviște 1:3.

The post CSM Lugoj egalează dar nu rezistă ocupantei locului 3 appeared first on sporttim.ro.

Voleibalistele de la CSU Oradea încept turneul semifinal de la Craiova

În urma tragerii la sorți, s-a stabilit programul jocurilor din cadrul turneului semifinal al diviziei A2 Vest la volei feminin de la Craiova: Vineri 6 Martie: 17.00 CSU Medicina Tîrgu Mureș – CSU ORADEA 19.00 CSS ACS Volei Cristina Pirv Turda &#…

Prim-divizionarele Timișului, învinse acasă fără punct

Final de retur pe scut pentru grupările bănățene din elita la fileu, CSM Lugoj câștigând în această seară setul inaugural al meciului cu campioana CSM Volei-Alba Blaj, învingătoare în următoarele trei, ceea ce n-a schimbat datele problemei, timișencele pe locul 5, vizitatoarele în fruntea Diviziei A1 la intrarea în play-off, după ce în Timișoara nou-promovata CS UVT a mai înregistrat un eșec cu 0:3, tot cu o formație din Ardeal, CS Unirea Dej, voleibaliștii de pe Bega urmând a aborda faza play-out a locurilor 7-10 de pe ultima poziție.

The post Prim-divizionarele Timișului, învinse acasă fără punct appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj pune punct la Galați seriei de 4 eșecuri în Divizia A1 și intră în play-off de pe locul 5

CSM Lugoj a câștigat în această seară în estul țării pentru a treia oară în deplasare în 2020 dar după mai bine de o lună, un meci de această dată decisiv pe terenul urmăritoarei sale pentru ocuparea locului 5 la încheierea sezonului regular. CSU Belor Galați, aflată la ultima apariție din retur, avea nevoie de toate cele 3 puncte în ideea saltului ierarhic peste bănățence, însă elevele lui Ugljesa Segrt, care au avut liber în runda din weekend, s-au impus cu 1:3 după ce au condus cu 0:2 la seturi și vor aborda faza play-off a zonei 1-6 de pe treapta a cincea, indiferent de deznodământul meciului acasă de sâmbătă de la ora 18:30 cu campioana CSM Volei Alba Blaj.  

The post CSM Lugoj pune punct la Galați seriei de 4 eșecuri în Divizia A1 și intră în play-off de pe locul 5 appeared first on sporttim.ro.

Prim-divizionarele Timișului, 0:3 în penultimul meci acasă în retur

CSM Lugoj a fost învinsă cu 0:3 în această seară în penultima apariție pe teren propriu din sezonul regular în Divizia A1 de volei feminin, cedând formației mai bine clasate CSM Târgoviște, așa cum și nou-promovata CS UV Timișoara pierdea după prânz tot în fața unei echipe de pe podium în întrecerea masculină.

The post Prim-divizionarele Timișului, 0:3 în penultimul meci acasă în retur appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj, penultimul meci acasă din retur: sosește ocupanta locului 3

CSM Lugoj va juca sâmbătă seară în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” cu medaliata cu bronz a ediției trecute a Diviziei A1 de volei feminin, CSM Târgoviște, clasată și la ora actuală tot pe locul 3 înaintea rundei a XIX-a, antepenultima ca apariții pentru bănățence în sezonul regular. Oponentele meciului de la ora 18:30, la care intrarea în tribună este liberă, sunt la două trepte distanță și 9 puncte diferență după câte 16 apariții în campionatul în curs.

The post CSM Lugoj, penultimul meci acasă din retur: sosește ocupanta locului 3 appeared first on sporttim.ro.

În efectiv restrâns și tineresc, CSM Lugoj cedează la Bacău

Între meciurile acasă cu formații de pe podiumul Diviziei A1 de volei feminin, CSM Lugoj a abordat în circumstanțe speciale lunga deplasare la a patra clasată, din Bacău, mai precis cu un lot restrâns, alcătuit din mai tinere componente din efectiv, fără aceeași implicare în restul etapelor, drept urmare cedând categoric în fața Științei, eliminată și aceasta săptămâna trecută tot din optimile CEV Challenge Cup.

The post În efectiv restrâns și tineresc, CSM Lugoj cedează la Bacău appeared first on sporttim.ro.

Prim divizionarele Banatului pierd la zero

CSM Lugoj a pierdut în această seară în 3 seturi meciul găzduit în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” cu CS Dinamo București, semnificativ revitalizată în sezonul în curs, bănățencele rămânând astfel cu numai două puncte avans în fața urmăritoarelor de pe locul 6 în Divizia A1 de volei feminin. În elita masculină, CSU UV Timișoara a pierdut tot la zero duelul codașelor, la Câmpia Turzii, fiind egalată la puncte de gazda CSM. 

The post Prim divizionarele Banatului pierd la zero appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj iese din cupele europene la Bosfor

Misiune imposibilă pentru prim-divizionarele de volei ale Banatului în returul optimilor de finală din Challenge Cup și eliminare la Bosfor din ediția 2019-2020 a întrecerii continentale intercluburi cu numărul 3 ca importanță în structura competițională a Confédération Européenne de Volleyball (CEV). Învinsă acasă în urmă cu două săptămâni cu 0:3 în manșa I, CSM Lugoj a pierdut cu același scor și în această seară în Burhan Felek Voleybol Salonu din Istanbul, câștigătoarea Cupei Balcanice, Türk Hava Yolları Istanbul, impunându-se detașat cu 25:15, 25:12, 25:17, în mai puțin de o oră de joc efectiv.

The post CSM Lugoj iese din cupele europene la Bosfor appeared first on sporttim.ro.

În drum spre Turcia, CSM Lugoj pierde la Voluntari. Universitarii Timișoarei, eșec fără replică

Foarte rare sunt meciurile în cinci seturi din Divizia A1 de volei feminin, numai șapte în primele 16 etape din ediția în curs a campionatului elitei, tendință survenită în ultimele sezoane pe fondul creșterii diferențelor valorice între primele clasate și restul protagonistelor, cel mai adesea implicată în asemenea partide din actuala ediție fiind tocmai CSM Lugoj, și pentru a treia oară, dar și învinsă pentru a doua oară cu 3:2, duminică la matineu, pe terenul unei nou-promovate, CSO Voluntari 2005, care a izbutit astfel primele sale puncte în eșalonul întâi. Învinși au încheiat și ”studenții” de la CS UV Timișoara, acasă, fără replică în fața craiovenilor. 

The post În drum spre Turcia, CSM Lugoj pierde la Voluntari. Universitarii Timișoarei, eșec fără replică appeared first on sporttim.ro.