Posts Tagged ‘Volei masculin’

CSU UV Timișoara pierde pe terenul pe care a promovat

Voleibaliștii universitari timișoreni au jucat în această după-amiază în deplasare la Buzău, unde promovau în elită pe 14 aprilie 2019, la finele ediției trecute a ligii secunde, și de această dată pierzând în fața gazdei SCM Gloria tot cu 3:1, precum în meciul direct din ziua inaugurală a turneului de baraj de anul trecut.

The post CSU UV Timișoara pierde pe terenul pe care a promovat appeared first on sporttim.ro.

LPS CSS Suceava nu se gândește decât la victorie în disouta cu LPS Piatra Neamț

Etapa a VIII-a a Campionatului Național de volei masculin al juniorilor programează pentru LPS CSS Suceava un meci extrem de important contra formației LPS Piatra Neamț, în cadrul Seriei A. Partida se va desfășura duminică, începând cu ora 12.00, și va…

CSM Lugoj, a patra victorie succesivă cu 3:0 în 2020 în A1. Timișorenii, învinși la zero pe terenul campioanei, CSU Politehnica, prim triumf în deplasare

CSM Lugoj a încheiat cu brio sâmbătă seară o serie de 5 apariții oficiale în numai două săptămâni, inclusiv cu partide programate miercuri, obținând și cea de-a patra victorie consecutivă cu 3:0 în returul Diviziei A1 la volei feminin, ceea ce i-a consolidat cu atât mai mult locul 5 în ierarhie. Înfrângere în schimb pentru prim-divizionarii de pe Bega, la zero pe terenul campioanei din Galați, pe de altă parte secund-divizionarele în alb-violet de la CSU Politehnica încheind returul sezonului regular în seria vestică prin a semna primul succes în deplasare.

The post CSM Lugoj, a patra victorie succesivă cu 3:0 în 2020 în A1. Timișorenii, învinși la zero pe terenul campioanei, CSU Politehnica, prim triumf în deplasare appeared first on sporttim.ro.

CSM Lugoj câștigă la zero și la Cluj, voleibaliștii Timișoarei pierd la limită acasă duelul vecinilor de clasament

Voleibalistele Lugojului au continuat în această după-amiază seria victoriilor la zero în acest început de an, a treia într-o săptămână, în rând cu fruntașe din careul de forță al Diviziei A1 care s-au impus fără replică tot în deplasare în primele meciuri ale etapei a XIV-a, cu deosebirea că bănățencele n-au învins pe terenul unor nou-promovate, ci la Cluj. Ca ultimă repetiție înaintea primirii miercuri seară a celor de la THY Istanbul în turul optimilor Challenge Cup. După prânz au jucat și nou-promovații de la CS UV Timișoara, prima lor partidă acasă în 2020, pierdută la limită după ce ei au răsturnat mai întâi scorul la seturi, 2:1 dar în cele din urmă 2:3 cu vecinii ierarhici mai bine clasați din Baia Mare.

The post CSM Lugoj câștigă la zero și la Cluj, voleibaliștii Timișoarei pierd la limită acasă duelul vecinilor de clasament appeared first on sporttim.ro.

Prim-divizionarele timișene pierd la zero în Ardeal la finele turului, CSU UVT la Dej iar CSM Lugoj, cu 8 jucătoare, pe terenul campioanei din Blaj

Final de tur în sezonul regular cu înfrângeri la zero în deplasare în Ardeal pentru grupările bănățene din Divizia A1 de volei feminin respectiv masculin, CSM Lugoj aliniindu-se sâmbătă seară cu numai 8 componente și fără unele titulare pe terenul campioanei CSM Volei-Alba Blaj – foto, în condițiile în care ambele formații vor avea partide din cupele europene la mijlocul săptămânii viitoare, iar nou-promovata CSU UV Timișoara pierzând și mai categoric în fief-ul celei de-a șasea clasate la fileul băieților, CS Unirea Dej, redresată astfel și mai mult după ce se înclina în precedentele două apariții acasă. 

The post Prim-divizionarele timișene pierd la zero în Ardeal la finele turului, CSU UVT la Dej iar CSM Lugoj, cu 8 jucătoare, pe terenul campioanei din Blaj appeared first on sporttim.ro.

CSM Suceava a câștigat fără a pierde vreun set meciul cu CSU Brașov

CSM Suceava a câștigat fără drept de apel disputa din cadrul etapei a VII-a a seriei vest a Diviziei A2 de volei masculin în fața celor de la CSU Brașov. În meciul care s-a jucat sâmbătă 7 decembrie în sala ”Unirea”, gazdele s-au impus cu 3-0, la 13, 1…

CSU UV Timișoara, a treia înfrângere acasă cu 0:3

Voleibaliștii prim-divizionari ai Timișoarei au pierdut în această după-amiază fără a-și adjudeca nici un set în ultima apariție pe teren propriu din anul 2019, fiind astfel depășiți în clasament de învingătorii lor de la CS ”U” Cluj, autori ai primei victorii cu 3:0 în opt etape și implicit ai unei rocade ierarhice pe locurile 8-9. CSU UVT a salvat 4 mingi de set în cel inaugural al meciului de la ora 17 dar tot n-a evitat pierderea sa cu 26:28, deși a avut o minge de set la 25:24, moment psihologic în economia partidei. 

The post CSU UV Timișoara, a treia înfrângere acasă cu 0:3 appeared first on sporttim.ro.

Volei masculin – Divizia A2. CSM Suceava are pe ordinea de zi doar victiorie cu CSU Braşov

La sfârşitul acestei săptămâni, sala „Unirea” din Suceava va fi din nou gazda unui meci de volei din cadrul Seriei Vest a Diviziei A2 de volei masculin. În cadrul etapei a VII-a, CSM Suceava va juca cu CSU Braşov, sâmbătă, de la ora 10.30. În tur, elev…

CSU UV Timișoara pierde în prelungiri setul inaugural pe terenul câștigătoarei Cupei României din careul fruntaș

Nici o echipă vizitatoare n-a smuls măcar un set în noul campionat pe terenul câștigătoarei la zi a Cupei României, CS Dinamo București, la fileul căreia s-au înclinat la zero în precedentele ieșiri și campioana și vicecampioana națională din Galați respectiv Zalău, ceea ce nu i-a împiedicat astăzi de la amiază pe ”universitarii” nou-promovați de pe Bega să-i întindă cât se poate de mult pe favoriții din capitală, răzbind în setul inaugural după aproape o jumătate de oră de joc, în prelungiri, cu 28:26. CSU UV Timișoara și-a vândut pielea pe cât de scump a putut și în seturile următoare, fără a împiedica însă în cele din urmă un același 3:0. 

The post CSU UV Timișoara pierde în prelungiri setul inaugural pe terenul câștigătoarei Cupei României din careul fruntaș appeared first on sporttim.ro.

CS UV Timișoara obține primul succes al sezonului, și încă la zero

Voleibaliștii Timișoarei au spart gheața astăzi cu începere de la ora 12, cu ocazia etapei a șasea din Divizia A1, obținând prima victorie din acest campionat după promovarea în elită reușită în primăvară, punând punct unei serii de 4 înfrângeri fără set câștigat printr-un 3:0 pe teren propriu în duelul codașelor, cu CSM Câmpia Turzii.

The post CS UV Timișoara obține primul succes al sezonului, și încă la zero appeared first on sporttim.ro.