Sporting Apahida, prima victorie a sezonului. Alb-negrii au învins-o pe CSM Câmpia Turzii, după ce au primit gol în minutul doi

După două înfrângeri consecutive, Sporting Apahida a reuşit prima victorie în acest sezon al Ligii a IV-a.

Cu o echipă mult îmbunătăţită în ultima perioadă, jucătorii pregătiţi de Florin Pojar au învins-o cu 2-1 pe CSM Câmpia Turzii, oaspeţii marcând în minutul doi.

Dan Ştefan a deschis scorul la Apahida, avantajul oaspeţilor menţinându-se până la pauză. În partea a doua a meciului, apahidenii au ieşit mult mai motivaţi de la vestiare şi, profitând şi de o oarecare relaxare în jocul CSM-ului, au reuşit să întoarcă scorul.

Un penalty transformat de fostul jucător al Unirii Jucu, Gabriel Luca, dar contestat de către adversari, a dus scorul la 1-1, pe fondul de încredere al alb-negrilor căzând şi golul doi, marcat de Vasilaş. Sporting a reuşit să ţină de scor până la fluierul final, apahidenii bifând primele puncte în acest campionat.

Echipa din Câmpia Turzii a ajuns la a doua înfrângere la rând însă, şi l-a nemulţumit de antrenorul Valentin Şandru.

„În fotbal, dacă eşti superficial şi nu închizi meciul când ai ocazia, se întâmplă ce am păţit noi. Am pierdut trei puncte aiurea, cu o echipă modestă aş putea zice. Am fost relaxaţi atât la finalizare, cât şi în defensivă, deşi le-am zis băieţilor că nu avem un meci simplu. Am dat gol repede, am început bine, dar nu am reuşit să marcăm şi al doilea gol şi, încet-încet ne-am stins. A fost şi un arbitru care i-a împins un pic de la spate, de la noi doar vreo trei au mai jucat apoi la valoarea lor şi asta a fost”, a spus tehnicianul oaspeţilor, foarte fericit fiind, în schimb, antrenorul jucător al lui Sporting.

„Ne-am făcut meciul greu, luând gol la prima fază, iar apoi am alergat după egalare. La pauză, după puţină gălăgie în vestiar, copiii s-au mobilizat foarte bine, am început să punem mingea jos, am avut vreo patru-cinci ocazii mari de gol, posesie şi până la urmă a ieşit bine. Consider că am fost echipa mai bună, jucătorii au dat dovadă de caracter, şi-au dorit să câştigăm şi îi felicit. Sunt mulţumit de ei”, a spus Florin Pojar.

Sporting Apahida

Au mai intrat: Telecan, Daradics. Antrenor: Florin Pojar

CSM Câmpia Turzii

Au mai intrat: Nicola, Tomuţă, Dudaş. Antrenor: Valentin Şandru

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*