Sporting Rosiori si Vointa Turnu Magurele vor evolua maine in Liga 3

rosiori-dinicu02Sporting Rosiori va intalni maine pe Petrolul 52 intr-un meci care va incepe de la ora 17:00 in Liga 3, seria 3. Cu acest prilej vor fi măsuri suplimentare de siguranţă pe stadionul Municipal din Roșiorii de Vede

Sâmbătă seara, 02 septembrie, zona Stadionului Municipal va fi împânzită de forţe de ordine. În jur de 50 de jandarmi și 20 de polițiști locali, plus oamenii de ordine ai clubului nostru vor asigura paza la meciul dintre CS Sporting Roșiori 2008 şi AFC Petrolul Ploiești 52.

Oaspetii e posibil sa aduca circa 300-400 de fani care sa ii sustina.

In privinta echipei, Cristi Negru se bazeaza pe toti jucatori mai putin pe Andrei Bira care este incert.

„Asteptam cat mai multa lume la stadion sambata. Vom incerca sa nu-i dezamagim pe spectatori. De obicei cand am avut meciuri cu miza si cu adversari puternici ne-am descurcat bine. Eu sper sa fie la fel si cu Petrolul. Ei au prima sansa, si nu prin prisma numelui, ci prin bugetul pe care il au, conditiile pe care le au si lotul de care dispun. Insa, pe teren, lucrurile se schimba. Mai ales ca jucam acasa, unde nu prea am dezamagit. Putem spera si la o victorie, dar am fi multumiti si cu un punct. Avem 16 jucatori valizi, singurul accidentat este Bira. Jucatorii sunt conectati la meci, asteapta si ei cu interes acest joc. Ar fi frumos ca stadionul sa fie plin”, a declarat Cristi Negru pentru pagina de Facebook a clubului.

–––––––––––––––––––––––-

In celalalt meci in care este implicata o echipa teleormaneana, Vointa Turnu Magurele va juca in deplasare maine la Popesti Leordeni echipa care a pierdut etapa trecuta la Alexandria cu scorul de 1-3.

Oficialii de la Vointa sunt increzatori ca echipa lor pot scoate un rezultat bun mai ales ca Marius Baciu are tot lotul valid.

Meciul va incepe tot la ora 17:00.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*