Sportiva de pe locul 80 WTA a recunoscut ca este lesbiana! VIDEO

Una dintre jucatoarele din circuitul WTA, pe care am avut ocazia s-o vedem de mai multe ori anul acesta evoluand impotriva jucatoarelor noastre, a decis sa spuna adevarul si a dezvaluit ca este lesbiana, ba chiar si-a prezentat si iubita.

Este vorba despre suedeza Johanna Larsson, 29 de ani, care acum se afla pe locul 80 in lume, si a carei cea mai buna clasare a fost locul 45 WTA, ocupat in septembrie anul trecut.

Johanna, care in urma cu o luna a fost eliminata de Ana Bogdan, la turneul de la New Haven, a acceptat sa spuna adevarul in fata camerelor de luat vederi, precizand ca pana acum a tinut ascuns acest lucru, deoarece s-a temut de familie si de sponsorii din tenis.

M-am concentrat foarte mult pe tenis astfel incat tot ceea ce s-a legat de iubire, emotii sau orice altceva care sa-mi fi atras atentia de la sport am lasat deoparte. A fost groaznic sa merg in anumite locuri si sa mint atunci cand eram intrebata despre acest aspect„, a spus suedeza, la un post de televiziune suedez.

Iubita Johannei este o jucatoare de golf, Amanda Strang, cu care Johanna s-a afisat prima data in 2016, la turneul de la Bastad.

Prin urmare, Johanna este singura jucatoare activa din circuitul WTA care si-a recunoscut public orientarea sexuala, insa nu e singura lesbiana din tenis. Martina Navratilova, Amelie Mauresmo, Billie Jean King, Cassey Dellaqua, Rennae Stubs sunt cele mai cunoscute dintre ele.

The post Sportiva de pe locul 80 WTA a recunoscut ca este lesbiana! VIDEO appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*